Arkadaşı olmayanlar buraya.

evet gülsümcüm öyle birde dışardan geleni pek içine almıyolar yani konuşuyoruzda zamanla alışmış yanlız yaşamaya buraya bi şekilde gelenler

mahaleden mahalleye de değişiyo.. paşaalanı tarafı iyidir bak.. ben orayı severim.. ama bahçelievler, 52 evler falan biraz daha soğuktur.. bendaha çok fiziki olarak sevmiyorum orayı

ay sanırım hepimiz evli ve çocuksuz bayanlarız :ecrin_bebek: bi çocuğumuz olsun bakın görün kafamızı kaşımaya vaktimiz oluyo mu...

evlendiğimden beri hep çalıştım o kadarda yalnızlığımı farketmiyordum zorunlu işsizlikten beri böyleyim ben galiba çünkü çalışırken vakit hop geçiyordu gezmeye falan fırsat olmuyordu bende zaten ev iş anca götürüyordum

benim de cocuum yok, yeni evliyim yani sayilirimkaydirigubbakcemile3 yarismaci arkadaslara basarilar diliorumnaniknanik

benim de cocuum yok, yeni evliyim yani sayilirimkaydirigubbakcemile3 yarismaci arkadaslara basarilar diliorumnaniknanik

komik arkadaşım benim ya :roflol: ee şeeeyy ben de 1,5 yıllık evliyim, çocuğum yok.. ankarada oturuyorum.. önemli olan katılmak eğlenmek, herkese başarılar sempatiksalakcinni

:)) ama cumartesi pazarına bayıldım buranın köylü pazarı bir nevi

sen ne zamandır ordasın.. yenisin anlaşılan.. bizim bi salı pazarımız vardı oohh ne güzeldi, karıştır Allah karıştır... sen o taraflara mı yakınsın..bize uzak old için pek gitmiyom..salı pazarı merkezdeydi ama kaldırdılar, iyi oluyodu..

komik arkadaşım benim ya :roflol: ee şeeeyy ben de 1,5 yıllık evliyim, çocuğum yok.. ankarada oturuyorum.. önemli olan katılmak eğlenmek, herkese başarılar sempatiksalakcinni

ama sen benim isigimi kapatiosun sekerim biraz kenara luffennaniknanikkaydirigubbakcemile3

e bende tanıtıyım bari kendimi en kıdemli olarak 7 yıllık evliyim çocuk yok maalesef bende alanya dan katılıyorum herkese başarılar :)))))

amma cok yazmisiniz ayol! ben uc yillik evliyim bebis istiyoruz cok, dua edin kizlar

huysuzun tekiyiim ben evlenmeye geldim buraya, ben ole paspal paspal cat kapi ziyaret sevmem, misafir dedigin habersiz gelmez. Ya agda yapiyorsam, ya banyodaysam, ya temizlik yapiyorsam Allah Allah bu ne rahatlik kardesim? Turkiyede gelin olsaydim oyle hic kabul etmezdim dindonn kapi calcak misafiri. Dedikoduya gelen hic gelmesin sekerim.

Bana can yoldasi lazim, dertlesecegim, adam gibi fikir alip verecegim dost gibi dost. biz de boyle begenmeyen almasin :))))))

Son düzenleme:
ay ben bi yandan ortalii topluorum dakaydirigubbakcemile3

burdayız ama bugün çoştuk gerçekten.. hoşgeldin kokoshcat... Allah isteyen herkese hayırlısıyla bebek versin ( bana da )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…