evet gülsümcüm öyle birde dışardan geleni pek içine almıyolar yani konuşuyoruzda zamanla alışmış yanlız yaşamaya buraya bi şekilde gelenler
kaydirigubbakcemile3 ay utandim simdi:kedi:
mahaleden mahalleye de değişiyo.. paşaalanı tarafı iyidir bak.. ben orayı severim.. ama bahçelievler, 52 evler falan biraz daha soğuktur.. bendaha çok fiziki olarak sevmiyorum orayı
ay sanırım hepimiz evli ve çocuksuz bayanlarız :ecrin_bebek: bi çocuğumuz olsun bakın görün kafamızı kaşımaya vaktimiz oluyo mu...
sizdekaldınız burada anlaşılan iyi biliyorsun buraları ne kadar kalmıştınız
ben oralıyım.. ama liseyi ünv.yi dışarda okudum.. şimdi ank.da evliyim.. yani ilköğretim boyunca ordaydım, ondan sonra hep tatile geliyomuş gibiyim
benim de cocuum yok, yeni evliyim yani sayilirimkaydirigubbakcemile3 yarismaci arkadaslara basarilar diliorumnaniknanik
:)) ama cumartesi pazarına bayıldım buranın köylü pazarı bir nevi
komik arkadaşım benim ya :roflol: ee şeeeyy ben de 1,5 yıllık evliyim, çocuğum yok.. ankarada oturuyorum.. önemli olan katılmak eğlenmek, herkese başarılar sempatiksalakcinni
komik arkadaşım benim ya :roflol: ee şeeeyy ben de 1,5 yıllık evliyim, çocuğum yok.. ankarada oturuyorum.. önemli olan katılmak eğlenmek, herkese başarılar sempatiksalakcinni
ama sen benim isigimi kapatiosun sekerim biraz kenara luffennaniknanikkaydirigubbakcemile3
ay ben bi yandan ortalii topluorum dakaydirigubbakcemile3
ay ben bi yandan ortalii topluorum dakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?