ben oralıyım.. ama liseyi ünv.yi dışarda okudum.. şimdi ank.da evliyim.. yani ilköğretim boyunca ordaydım, ondan sonra hep tatile geliyomuş gibiyim
ay ben bi yandan ortalii topluorum dakaydirigubbakcemile3
Gulsuuuuum neredesin ankarada canim? :teytey:
buyrunnnnnnnnn buyur arkadaşım ne demek
dikmen tarafı canım.. buralı mısın yoksa kız
Kiz sen temelli mi donuyosun ?
AAAMMMIIINNN INSSALLLLAH YARABBIM aklinialirimsmile
Yeni arkidisler gelmis ben kacirdim, yetisemiyorum zati hiziniza tebrik ederim. Bu arada birisi de gelip bana bi zahmet yardim etse utu ve camasirim var ve saat iki oldu ben catircutur klavye basinda tototmu kaldiramadim ay ne miskinim bugun iyy tam bir fiyasko sositososito
ay ben de miskin oldum kokoshcat. daha spor yapicam ders calisicam ohoooeyvahedigeldismile
eveeetttt :)))
tabi arkadaşım yardıma geliriz nolcek zaten abd dediğin ne kadarlık yolki dimi amakaydirigubbakcemile3
aksam oldu nerdeyse be esin kacta gelio bunlari ne zamana sigdirican cuss diyorum dilime pul biber surerek kaydirigubbakcemile3
neresinden.. ne işin var kuşum oralarda yaaa..burda olsaydın ya, görüşürdük boshayallersmile
kiz Vallahi iki vesait, etitopu iki ucak degistircen gelmedigin kabahat sositososito
kizim ben california dayim burda sabah daha 11.25 am yanikaydirigubbakcemile3
aman bişey değilmiş iki vesait nolcek ama kahve içmeyede bende toplanalım hepberabersırnaşık şey
Ben de bekarken Tikmendeydummmm olumunekankayizsmile
Ay simdi vadi cicek acmistir, zorttoro zorttoro dikmen dolmuslari geciyordur yoldan, kiz benim yerime dolmusa bin guvenparktan Allahaskina :gitme:
AA ben ayni dilimdeyiz saniyodum hadi yaaa burda 2.27pm aa est+4 sandim sizi bak su allahin isine kafami seviim :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?