Arkadaşı olmayanlar buraya.

ben de yemk yapsam fena olmaz.. yarın aylardır görmediğim bi arkadaşımla nadiren gördüğüm bi arakadaşa gidicez.. uzak biraz.. yemeği yapıp gitmem gerek

AAAMMMIIINNN INSSALLLLAH YARABBIM aklinialirimsmile

Yeni arkidisler gelmis ben kacirdim, yetisemiyorum zati hiziniza tebrik ederim. Bu arada birisi de gelip bana bi zahmet yardim etse utu ve camasirim var ve saat iki oldu ben catircutur klavye basinda tototmu kaldiramadim ay ne miskinim bugun iyy tam bir fiyasko sositososito

ay ben de miskin oldum kokoshcat. daha spor yapicam ders calisicam ohoooeyvahedigeldismile

tabi arkadaşım yardıma geliriz nolcek zaten abd dediğin ne kadarlık yolki dimi amakaydirigubbakcemile3

neresinden.. ne işin var kuşum oralarda yaaa..burda olsaydın ya, görüşürdük boshayallersmile

Ben de bekarken Tikmendeydummmm olumunekankayizsmile

Ay simdi vadi cicek acmistir, zorttoro zorttoro dikmen dolmuslari geciyordur yoldan, kiz benim yerime dolmusa bin guvenparktan Allahaskina :gitme:

AA ben ayni dilimdeyiz saniyodum hadi yaaa burda 2.27pm aa est+4 sandim sizi bak su allahin isine kafami seviim :teselli:

ya bi de bana neler soledin:gitme:

kaydirigubbakcemile3

sekerler ben simdi spora gidorum donduumde burda olursaniz konusuruk yinekaydirigubbakcemile3

beni ozleyin anacimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…