neresinden.. ne işin var kuşum oralarda yaaa..burda olsaydın ya, görüşürdük boshayallersmile
amam ben kahve seemem:umursamaz: bana ozel bise yap daha gelmeden sorunlu oldumkaydirigubbakcemile3
aman bişey değilmiş iki vesait nolcek ama kahve içmeyede bende toplanalım hepberabersırnaşık şey
ya bi de bana neler soledin:gitme:
kaydirigubbakcemile3
sekerler ben simdi spora gidorum donduumde burda olursaniz konusuruk yinekaydirigubbakcemile3
beni ozleyin anacimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
amam ben kahve seemem:umursamaz: bana ozel bise yap daha gelmeden sorunlu oldumkaydirigubbakcemile3
Icinden icindeeen laelaelaelaelae
yok artik acik adres mi veriim bacum
ay ne manyaiz ya sokakta gorsek birbirimizi tanimicaz topumuzun halimize bak :mymeka:
ya bi de bana neler soledin:gitme:
kaydirigubbakcemile3
sekerler ben simdi spora gidorum donduumde burda olursaniz konusuruk yinekaydirigubbakcemile3
beni ozleyin anacimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
A ben cok ekonomik bi hatunum, bana bi kisir, bi peynirli bogrek, bi pacanga boree, bi de pasa cayi yap, e hadi elin degmisken patitis salatasi da yap iki gozum :lepi:
sorun değil şeker benim kociş aşçı yarısınıda ona yaptırırız sen gel yeterki
A ben cok ekonomik bi hatunum, bana bi kisir, bi peynirli bogrek, bi pacanga boree, bi de pasa cayi yap, e hadi elin degmisken patitis salatasi da yap iki gozum :lepi:
insan insana muhtaç bacımmm
Ne diosuuuunn
ayol o datlulari yapadursun ben geliorum madem beyimle
eee şeyy biz evde yokuz akannehir sen de elin dolu git yalnız... hoş geldin niye boş geldin derler adama
benimki yaş pasta ustası zaten bekleriz canım
aklinialirimsmile ooo bize dde bekleriz o zaman
Kizim ben erdim mi noldum, yoksa olcem mi Allah korusun. icime dogmus :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?