Arkadaşı olmayanlar buraya.

neresinden.. ne işin var kuşum oralarda yaaa..burda olsaydın ya, görüşürdük boshayallersmile

Icinden icindeeen laelaelaelaelae
yok artik acik adres mi veriim bacum

ay ne manyaiz ya sokakta gorsek birbirimizi tanimicaz topumuzun halimize bak :mymeka:

ya bi de bana neler soledin:gitme:

kaydirigubbakcemile3

sekerler ben simdi spora gidorum donduumde burda olursaniz konusuruk yinekaydirigubbakcemile3

beni ozleyin anacimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

Hadi sen git totosu eriit gel, gelirken de bana iki donut al canikom hadi operim
cokacimcoook

A ben cok ekonomik bi hatunum, bana bi kisir, bi peynirli bogrek, bi pacanga boree, bi de pasa cayi yap, e hadi elin degmisken patitis salatasi da yap iki gozum :lepi:

eee şeyy biz evde yokuz akannehir sen de elin dolu git yalnız... hoş geldin niye boş geldin derler adama

eee şeyy biz evde yokuz akannehir sen de elin dolu git yalnız... hoş geldin niye boş geldin derler adama

A bak cok bonkorumdur hic oyle kabaligim yoktur Allahima sukur :) ee anasina bak kizini al benim anam da ona borcam buna caydanlik ona ortu kaydirigubbakcemile3

Kizim ben erdim mi noldum, yoksa olcem mi Allah korusun. icime dogmus :icecream:

kalbin temiz demekki içine doğdu.benim eşim birazdan gelir bende sofrayı falan hazırlıyorum bi yandan

kızlar hepinize iyi geceler ve iyi muhabbetler görüşmek üzere ben şimdilik çıkıorum malum boğaz derdi olmadan olmuyor:)))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…