Gule gule selincim , benim kocacigim henuz gelmed daha saat uc burda. Ama benim islerim var daha yemegim de yok ortada ben de cikcsam iyi olacak yavastan, yarin gelirim yine cicim
güle güle selin yine bekleriz unutma bizi
Geçen yıl vardı her derdimi söylediğim bir arkadaşım oda bana söylerdi dertlerini birlikte çözüm bulurduk ama uzun zamandır hiç görüşmüyoruz ve her şeyi kadınlar kulübüne yazıyorum ama birde özel arkadaşım olmasını isterim :)
tam yerine geldin.. belki bulunduğun yeerden bi arkadaş çıkabilir karşına...
evet biçok arkadaşlarım var ama hiçbiride dostum değil =/
hosgeldin canim buyura.s. aramia yeni katildiin icinopuyorumnanaktan
kizlar ben geldim, herkes kacmis mi yahu?
ayol geldim ben simdi sen yoksun, ay yani hepimiz kose kapmaca oynuyoruz mubarek :jeyyar:
Benim de arkadaşım yok, eskiden vardı bir sürü, evlenip 30 yaşına gelince herkes bir yerlere dağılmış oluyor, herkes kendi hayat mücadelesinde. Eşimle çift olarak görüştüğümüz arkadaşlarımız var (eşimin arkadaşları ve onların eşleri) ama çok yüzeysel, bi telefon açıp muhabbet etmeyiz mesela, birbirimize yemek tarifi verelim, iki geyik çevirelim yok. Eski dostluklarda oluyor öyle şeyler. Bu saatten sonra da zor gözüküyor. Eşimde iş için yurt dışında çok sıkılıyorum çoooooooookkkk. İyiki bu site var. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?