Arkadaşı olmayanlar buraya.

aynen cnm.. hoşgelmişsin... herlkes kendi aleminde... acaba eşlerimizin arkadaşlarının hanımları da mı burda hep? :sm_confused::sm_confused:
sırnaşık şey

yok ekti beni gene ya klava: sağolasın iyiym onun dışında.. aman aman gitsin de havası değişsin adamın,, yoksa bana sarar

yok ekti beni gene ya klava: sağolasın iyiym onun dışında.. aman aman gitsin de havası değişsin adamın,, yoksa bana sarar

bu dünyaya erkek olarak gelmek varmış biz sıkılsakda evdeyiz onlar bunladı direk dışarı atıolar kendilerini yaaaaaaa

evet başının etini yedim walla.. sonra kadınlar dizi manyağı.. olurlar tabi... yapacak bişi mi oluyo akşamları, hele de büyükşehirde yalnızsan... (yaprak dökümünü izliyom, ptesi ezeli izledim salı ömre bedeli )mafoldumben

bende yaprak dökümü izliom artık günleri sadece dizileri kaçırmamak için takip ediom zaten

sevilmeyen21 canım nerelerdesin uzun zamandır gelemedin umarım iyisindir baya merak ettim seniii

canim benim saol iyi olmaya calisiyorum annem burda ya o burdayken islerimi yapiyo tam yaz temizligi zamani geldi ben ameliyat oldum allahtan annem geldide ...islerle ugrasiyoruzsen nasilsin iyisindir umarimdir kendine dikkat et canim

sevilmeyen 21 geçmiş olsun canım a.s.
şimdi ii msn kötü bişey yoktur umarım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…