Aman bir de agrim olmasa, katmerlendi bu iki gunde inan :sinifsinif:
neyin var canım neren ağrıo tekrar geçmiş olsun üzüldüm benimde dişim ağrımaya başladı :sinifsinif:
selam bayanlar
alkisalkisalkis alkışlıyorum seni.. ne güzel walla.. bende de gelişme var... dün arkadaşlarla buluştuk... bugün de bi arkadaşım bana geldi.. komşunla arayı uzatma git gene..
mirmirmirmir kızlar sizi seviyorum.. ben kaçar.. öpüldünüz
neyin var canım neren ağrıo tekrar geçmiş olsun üzüldüm benimde dişim ağrımaya başladı :sinifsinif:
hoşbulduk arkadaşım buarada geçmiş olsun dişin apsemi yaptı yoksa
Canim benim kanamam var ama gunu sapmis regl mi degil mi anlamadi doktor, ultrasound icin bekliyorum. Yorgunluk da yapiyor agri da. Hay Allah, dis agrisi da pk fenadir. Raki var mi evde alkol niyetine biraz pamuga dok sik suyu gitsin, koy pamugu disine hafifletir en azindan. :1hug:
hoşbulduk arkadaşım buarada geçmiş olsun dişin apsemi yaptı yoksa[/Q
teşekkürler canım galiba tekrar apse yaptı geçen ay gittik iğneyle patlatmıştı apseyi doktor antibiyotik fayda etmemiştisenağlamasenağlama
Canim benim kanamam var ama gunu sapmis regl mi degil mi anlamadi doktor, ultrasound icin bekliyorum. Yorgunluk da yapiyor agri da. Hay Allah, dis agrisi da pk fenadir. Raki var mi evde alkol niyetine biraz pamuga dok sik suyu gitsin, koy pamugu disine hafifletir en azindan. :1hug:
ayy canım üzüldüm inan ne zaman gireceksin ultrasona çok kötü yapar o insanı bilirim inş önemli bişi değildir evdede alkol alan yok bulunmuo ama apseye hiç bişi fayda etmio böle devam ederse yarın doktor yolu görünüo yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?