Arkadaşı olmayanlar buraya.

evet öyle canım.. ben de yeni geldim... bi bakıp çıkayım dedim... nasıl gidiyo

iyi kendimi aşmaya çalışıyorum bugün yan komşumla tanıştım bi kahve içtik benden yaşça oldukça büyük biri ama aynı zamanda kafadengi gibide sen neler yapıyosun

alkisalkisalkis alkışlıyorum seni.. ne güzel walla.. bende de gelişme var... dün arkadaşlarla buluştuk... bugün de bi arkadaşım bana geldi.. komşunla arayı uzatma git gene..

sağolasın canım.. hoşbulduk.. bi göreyim sizi dedim.. çok yoruldum bugün.. gözümden uyku akıyo

aslında bende yorgunum bugün eşimin arkadaşı ve eşiyle pikniğe gittik zemuszemus yavaş yavaş arkadaş buluyorum galibazemuszemus

alkisalkisalkis alkışlıyorum seni.. ne güzel walla.. bende de gelişme var... dün arkadaşlarla buluştuk... bugün de bi arkadaşım bana geldi.. komşunla arayı uzatma git gene..

görüşelim dedik zaten oda yalnız yaşıyor yalnnız çalıştığı için ancak akşamları görüşebilcez ama olsun alkışların içinde teşekkür buarada arkadaşalrınla olmana çok sevindim umarım iyi vakit geçirmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…