Arkadaşı olmayanlar buraya.

selincim dediğini uyguluyacam kokoscum yarın gidicem zaten büyük ihtimalle

ama belki sicak da iyi gelmez iltihapa yahu :1shok:

sıcak kan akışını hızlandırır iltihabı geçirmez ağrıyı hafifletir banada gece diş doktoru bulamamıştım burda nöbetçi doktor tavsiye etti ben dişimin zonklamasından duramıyordum o sayede sabahı ettim allah razı olsun o doktordan valla diş ağrısı çok kötü

haklısın uygulamasammıeyvahedigeldismile

Aneannemin romatizmasina sicak kompres yasakti, ki o da bir iltihap. Bence lokal bi uygulamadan vazgec de sen bi agri kesici al. Tam Turkluk iste doktorculuk oynuyoruz, ne kadar yanlis aslinda. Sen ihmal etme yarin hemen git doktoruna. Var mi saglik guvencen canim?

aspirin koydum üzerine biras hafifletti gerçektende insanın neresi ağrırsa canı orda oluyooo

var sigorta ama ben dalamanda oturuyorum burası okadar tuhaf bi yerki ilgi istiosan özele gideceksin gerçi hastaneye gitsende doktor direk özele çağırıo burda gerekli donanım yok die

var sigorta ama ben dalamanda oturuyorum burası okadar tuhaf bi yerki ilgi istiosan özele gideceksin gerçi hastaneye gitsende doktor direk özele çağırıo burda gerekli donanım yok die

Ya maalesef aslinda bu Turkiye gercegi devlet hastaneleri Allah'lik. Burada sistem cok farkli tabi, ama gel gor ki ultrasound icin kac gun bekleyecegim. Aman hasta olmasin kimse cok uzuluyorum,

haklısın valla Allah kimseyi sağlığından etmesin dert verip derman aratmasın vereceksede dermanlısını versin en azından bizimkiler ufak hastalıklar canım yaa

kızlar ikinizede tekrar geçmiş olsun rahat bir gece geçirmeniz dileğiyle benim uyku vakti geldi iyi geceler

haklısın valla Allah kimseyi sağlığından etmesin dert verip derman aratmasın vereceksede dermanlısını versin en azından bizimkiler ufak hastalıklar canım yaa

Amiiiiiiiinnnnn :) Benim cok izdirabim var bi sicak dus alayaim cok iyi geliyor. Agrim hafifliyor, termafora yapismis yasiyorum kac gundur. Opuyorum sizi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…