ayy canım üzüldüm inan ne zaman gireceksin ultrasona çok kötü yapar o insanı bilirim inş önemli bişi değildir evdede alkol alan yok bulunmuo ama apseye hiç bişi fayda etmio böle devam ederse yarın doktor yolu görünüo yine
yasakkelime Ama yasemincigim ihmal etme o apseyi, mudahale gerektiriri,, agri gecse de sen git hekimine.
Amaaan pelvic ultrasound benim olacagim ama tee 27sine gun verildi :sinifsinif: Bakalim Insallah yarina agrim gecer en azindan
ayy canım üzüldüm inan ne zaman gireceksin ultrasona çok kötü yapar o insanı bilirim inş önemli bişi değildir evdede alkol alan yok bulunmuo ama apseye hiç bişi fayda etmio böle devam ederse yarın doktor yolu görünüo yine
canım alkol dişetlerini yakar daha çok ağrı yapar alkol ancak bir anlık rahatlık sağlar sen boş bir şişeye sıcak su koy şişeyi bir tülbente falan sar ağrıyan yanağına ara sıra koy rahatlatır seni sabaha kadar
kokoshcat geçmiş olsun umarım ciddi bişey değilidir
canım alkol dişetlerini yakar daha çok ağrı yapar alkol ancak bir anlık rahatlık sağlar sen boş bir şişeye sıcak su koy şişeyi bir tülbente falan sar ağrıyan yanağına ara sıra koy rahatlatır seni sabaha kadar
Bilemiyorum doktorculuk oynadim, dogru iltihabi azdirir degil mi alkol?
Tesekkur ederim Selincigim, ne dogru soz; " Olmaya devlet-ul cihanda bir nefes sihhat gibi".
ama belki sicak da iyi gelmez iltihapa yahu :1shok:
ama belki sicak da iyi gelmez iltihapa yahu :1shok:
haklısın uygulamasammıeyvahedigeldismile
haklısın uygulamasammıeyvahedigeldismile
var sigorta ama ben dalamanda oturuyorum burası okadar tuhaf bi yerki ilgi istiosan özele gideceksin gerçi hastaneye gitsende doktor direk özele çağırıo burda gerekli donanım yok die
haklısın valla Allah kimseyi sağlığından etmesin dert verip derman aratmasın vereceksede dermanlısını versin en azından bizimkiler ufak hastalıklar canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?