Arkadaşı olmayanlar buraya.

Selamun aleykum bayanlar. Hayirli Cumalariniz olsun insaAllah nasilsiniz?

Arada bir Foruma ugruyorum yeni mesajlara bakinca bu konu ilgimi cekti bende bir kac cümle yazayim dedim.

Yaklasik iki senedir okulum bitti üniversiteye gidiyordum bir kac ay öncesine kadar ama biraktim. Unide'de pek arkadas edinemedim. Suan hep evdeyim. Tek arkadasim sanirim ailem onun disinda kitaplarim ve siirler oldu.

Son senelerde cok icime kapandim. Hatta dogrusunu söylemek gerekirse hayattan koptum. Eski dostlarim vardi elbet. Onlarda evlendi gitti. Güven sorunum var. Kimseye güvenemiyorum bir türlü.

Gercek hayati biraktim sanalda bile samimi dostluklar kuramiyorum. Icimde hep bir süphe var.

Yasim 21. Daha hayatimin ilk baharinda, en mutlu en güzel cagimdayim aslinda. Ama icimde öylesine bir yasama sevinci kalmadi acikcasi. Neye borcluyum bu boslugu bilmiyorum.

Allaha yöneldim. Iyi bir kul olmaya calisiyorum, imanimi gelistirmeye derinlestirmeye calisiyorum.

Ama dolmayan bir bosluk var hayatimda. Kendimi hem ise yaramaz hissediyorum hem..

Neyse fazla uzatmadan. Rabbim hepimize hayirli arkadaslar dostlar nasip eylesin insaAllah.

sanada hayırlı cumalar canım öncelikle Allaha yönelmek iyi bir kul olmaya çalışmak elbetteki çok güzel ama şunu unutma yaradılanı sewrim yaradandan ötürü daha çok gençsin tatlım haklısın zaman baya bi kötü olmuş herkes menfaat düşkünü olmuş ama bu kadar kuşkuyla ve şüpheylede yaşanmaz Rabbim yardımcın olsun inşallah aramıza hoşgeldin arada buraya uğra emin ol burda kimse menfaatini düşünmüo sonuçta birbirimizi tanımyoruz ama dertlerimizi bir nebzede olsun paylaşıp rahatlıyoruz

yaaa kızlar bugün görümcem aradı ve arkadaşım yok çok sıkılıyorum diye geçenlerde dert yanmıştım oda kendi arkadaşlarını alıp pazar günü bana gelecekmiş bu sabah ben yatarken aradı pazar gelecez öğlen yemeği hazırla ve çayın yanına bişiler yap yeter dedi ben uyku sersemi tamam dedim herşeye ama şimdi düşünüyorumda ee yemek yaptım hadi arkasına bide çayın yanına pasta börekmi yapacam ben zaten yemekle doymazlarmı aslında ben sadece çayın yanına pasta börek dolma felan düşünüodum ama sevgili görümcem emir verdi fikirlerinizi alabilirmiyimm

Yasemincim basinin ustunde yeri var misafirin, bak ne guzeldegisiklik. gelen hos gelsin dur bakalim buldum sana biseyler. Hem de pratik seyler geldi aklima. Bi patates salatasi yap. bi de kisir, yanina arzu erdersen sigara boregi sar ugrasamam tepsi boregiylen ugrasamam dersen yani. Ttali olarak da at dolaba bi mozaik pasta iste sana zengin menu canikom
bayanssulusmile
cokacimcoook

canım zaten bende onları yapmayı düşünüodum ama görümcem onları çayın yanına yap ayrıyeten öğlen yemeği istioooo

Cok tesekkür ederim Allah razi olsun. Evet kesinlike cok dogru söyledin. Yaradilani sevmek lazim yaradandan ötürü. Belkide bu güvensizlik en basta kendime olan güvensizligimden kaynaklaniyor. Cok sagolun. Araniza hosbuldum insaAllah a.s.

kizlar ben geldimbayanssulusmile

nasilsiniz bakalimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…