kıyamam bitanem sana ben ya:teselli: boşver takma kafanı hiç bundan sonra sende ona göre davranırsın böyle insanlara insan bile denmes bu saatten sonrada senden yağmurlu havada bile su beklemesinler dualarım hep seninle canım benim inş değerini anlarlar eşin ne dio bu duruma ? bende seni öpüyorum kocaman keşke aynı şehirde olsaydık emin ol birgün bile yanlız bıraklmazdım seni bu haldeyken sen benim için çok değerlisin tatlım nolur bunları kafana takma
canim saol yazdiklarinla o kadar cok moral buluyorum ki anlatamam degerime gelince canim kimse gelinlerininin degerini anlamaz malesef ki bu böle gelmis böle gider esim bu duruma ne desin annesine agzina geleni söylüyo kavga ediyolar ama kadin daha önceden yeryüzünde görmedigim bi yaratik umursamiyo bisey olmamis gibi her seye devam edio esiminde annesi sonucta oturabilecegimiz en uzak yerde oturuyoruz ginede olmuyo neyse zaten yavas yvas aklim basima geliyo madem öle bende davranmasini bilicem artik takmamaya calisicam saol canim yazdigin iiy seyler icin sen benim icin cok daha degerlisin benim icin cok sey ifade ediyorsun k i b
canim saol yazdiklarinla o kadar cok moral buluyorum ki anlatamam degerime gelince canim kimse gelinlerininin degerini anlamaz malesef ki bu böle gelmis böle gider esim bu duruma ne desin annesine agzina geleni söylüyo kavga ediyolar ama kadin daha önceden yeryüzünde görmedigim bi yaratik umursamiyo bisey olmamis gibi her seye devam edio esiminde annesi sonucta oturabilecegimiz en uzak yerde oturuyoruz ginede olmuyo neyse zaten yavas yvas aklim basima geliyo madem öle bende davranmasini bilicem artik takmamaya calisicam saol canim yazdigin iiy seyler icin sen benim icin cok daha degerlisin benim icin cok sey ifade ediyorsun k i b
canım zaten uzaktaymışsınız boşver ozaman bayramdan bayrama git sende.eşinde arkanda olduktan sonra ben eşinin annesini savunmasından korkmuştum ama ne mutlu sanaki annesinin hatasını anlayıp seni savunmuş eşin ve ailen yanında olsun kaynananan çokta lazım değil be tatlım aslında tabiki insan onlarıda ailesi olarak görüo gelsin ilgilensin nnasıl oldun kızım die sorsun istio ama sormuyolarsada yapacak bişi yok kimin ne olduğunu öğrenmene sebep oldu demekki bu ameliyat bundan sonra ona göre davranırsın sende düşmez kalkmaz bi MEVLAM onlarda sana ihtiyaç duyar elbet sen o tatlı canını hiççç sıkmaaaa bakanın var anneciğin yanında bi an önce iyileşip sağlığına kavuşmana bak böle moral bozukluğuyla iyileşemezsin kocamannnnn öptümmmmm :asigim:
Iyilik yap denize at balik bilmesse Halik bilir der annem. Iyilik de kotuluk de gelir seni bulur canim hayatin duzeni bu. Senin yaptigin iyilikler pesini birakmaz, karsina cikar. Hersey bir sinav hayatta, o sekilde bakarsan biraz daha icin rahatlar. Cok ayip etmisler, izliyoruz goruyorzu internette hayvancagizlar bile eslerini birakmiyorlar yaralandiklarinda. Kaldi ki kayinannen, caninin evladinin bir tanecik esi hastalanmis bir tas corba yapmiyor. Yaziklar olsun :umursamaz: ...
Sikma canini, bak bir nefesiz birbirimize burada hepimiz kaydirigubbakcemile5 .
Acil sifalar diliyorum, ben de rahatsizim son iki gundur hastayim yatiyorum, esim izin alip alip kosuyor bakiyor sagolsun, kimsem yok kimsem surada benim de anacigim napiim mafoldumben
saol canim sanada gecmis olsun dogru diyysun canim belki bu sekilde karsima cikmadi ama baska bi yerde karsima cikar ins bana öle bi ses öle bi nefes oluyorsunuz ki hepinize saolun hani derler ya allah iyilerle karsilastirsin hepimizi senide benide yasminide herkeside iyilerle karsilastirsin anneden uzak olmak ne zor geldi bi aydir yanimda ama gidicek onunda evi var eslerimizde olmasa hic katlanilmaz bu hayata böle annelerden böle oglanlar doguyo ya sükür allahima allah onlari basimizdan eksik etmesin
:teselli:
Selamun aleykum bayanlar. Hayirli Cumalariniz olsun insaAllah nasilsiniz?
Arada bir Foruma ugruyorum yeni mesajlara bakinca bu konu ilgimi cekti bende bir kac cümle yazayim dedim.
Yaklasik iki senedir okulum bitti üniversiteye gidiyordum bir kac ay öncesine kadar ama biraktim. Unide'de pek arkadas edinemedim. Suan hep evdeyim. Tek arkadasim sanirim ailem onun disinda kitaplarim ve siirler oldu.
Son senelerde cok icime kapandim. Hatta dogrusunu söylemek gerekirse hayattan koptum. Eski dostlarim vardi elbet. Onlarda evlendi gitti. Güven sorunum var. Kimseye güvenemiyorum bir türlü.
Gercek hayati biraktim sanalda bile samimi dostluklar kuramiyorum. Icimde hep bir süphe var.
Yasim 21. Daha hayatimin ilk baharinda, en mutlu en güzel cagimdayim aslinda. Ama icimde öylesine bir yasama sevinci kalmadi acikcasi. Neye borcluyum bu boslugu bilmiyorum.
Allaha yöneldim. Iyi bir kul olmaya calisiyorum, imanimi gelistirmeye derinlestirmeye calisiyorum.
Ama dolmayan bir bosluk var hayatimda. Kendimi hem ise yaramaz hissediyorum hem..
Neyse fazla uzatmadan. Rabbim hepimize hayirli arkadaslar dostlar nasip eylesin insaAllah.
yaaa kızlar bugün görümcem aradı ve arkadaşım yok çok sıkılıyorum diye geçenlerde dert yanmıştım oda kendi arkadaşlarını alıp pazar günü bana gelecekmiş bu sabah ben yatarken aradı pazar gelecez öğlen yemeği hazırla ve çayın yanına bişiler yap yeter dedi ben uyku sersemi tamam dedim herşeye ama şimdi düşünüyorumda ee yemek yaptım hadi arkasına bide çayın yanına pasta börekmi yapacam ben zaten yemekle doymazlarmı aslında ben sadece çayın yanına pasta börek dolma felan düşünüodum ama sevgili görümcem emir verdi fikirlerinizi alabilirmiyimm
Yasemincim basinin ustunde yeri var misafirin, bak ne guzeldegisiklik. gelen hos gelsin dur bakalim buldum sana biseyler. Hem de pratik seyler geldi aklima. Bi patates salatasi yap. bi de kisir, yanina arzu erdersen sigara boregi sar ugrasamam tepsi boregiylen ugrasamam dersen yani. Ttali olarak da at dolaba bi mozaik pasta iste sana zengin menu canikom bayanssulusmile
cokacimcoook
merhaba kızlar bende geldim nasılsınız
sanada hayırlı cumalar canım öncelikle Allaha yönelmek iyi bir kul olmaya çalışmak elbetteki çok güzel ama şunu unutma yaradılanı sewrim yaradandan ötürü daha çok gençsin tatlım haklısın zaman baya bi kötü olmuş herkes menfaat düşkünü olmuş ama bu kadar kuşkuyla ve şüpheylede yaşanmaz Rabbim yardımcın olsun inşallah aramıza hoşgeldin arada buraya uğra emin ol burda kimse menfaatini düşünmüo sonuçta birbirimizi tanımyoruz ama dertlerimizi bir nebzede olsun paylaşıp rahatlıyoruz
Günaydin arkadslar nasilsiniz :))
kizlar ben geldimbayanssulusmile
nasilsiniz bakalimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?