- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
hg ayshaa opuyorumnanaktan
şu finallere çalışma isteğim olsa çok mutlu olucam ama bi türlü çalışamıyorum boshayallersmile
sen nasılsın?
bi calisma ozurlu de burda var yalniz deilsinbilmiyorumkismile
ben de kpss ye calisamiorum ya uuf nolcak benim bu halimmafoldumben
aysha hg canım... nasılsın.. üff canım sıkıldı... kimse yok.. gezipduruyom forumda
üff canım yaa çalışmalıyız ama nasıl?
içimde 1 gram istek yok.
bu son hafta, bi daha bitecek diye istemiyorum herhalde. vizelere bile çok çalışmıştım ben . bi yandan tedirginim içimde hep kalkıp çalışmam gerektiğini söyleyen bi ses var :1no2: bi yandan da gayet rahat pc de takılıyorum kafamçokkarıştı
uykum açılmadı ki bıgün bi türlü.. planlarım suya düştü...8.30da kalktım.. 3 saat oluyo anca ayılır gibiyim
sizin saat gece yarısını geçti sanırım dimi.. niye geçe kaldı kız böyle.. gece olsa da uyusam boshayallersmile
hadi sen uyu o zaman.. ben de hazırlanıp çarşıya gideyim..
dimi ya, inş bi gün olur..
ay canim ben seni dun konusurken birakip kacmis gbi oldum kusura bakmabilmiyorumkismile
disari cikmam gerektikaydirigubbakcemile, sen de bi sure cvp yazmayinca gitti heralde die dusundum-tatlicadiarzu-
al sana bendena.s.
anladım zaten tatlışım opuyorumnanaktan
ee burda gece olunca orda gündüz boshayallersmile
çiçekler için sonsuz teşekkürler opuyorumnanaktan
ee ne zaman geliyosun tr ye?
slm herkese ve benim tatli melegim yasmin ime umarim herkes iyidir keyifler yerindedir sana tekrar tekrar saol yasmincim sayande ve sayenizde yavas yavas toparlaniyorum sinir gecmiyo ama onada yapacak bisi yok babacigimdan miras kaldi (babam ölmedi ha) cok sinirli bi yapim var en ufak bi seye sinirleniyorum ve kafama takiyorum ama hayat kisa ya artik dikkat edicem kendime benden önemlisi varmi yasmin sanada bi cevap yaziyim dedim ama gec oldu tatlim görümcenler gelecekmis insana önce bi kötü fikirmis gibi geliyo ama iyi vakit gecirirsen misafir iyidir biz hep yalniziz ya birden biri geliyorum deyince afalliyoruz helede bu görümce olursa umarim cok iyi vakit gecirmissindir tatlim benimde daha annem burda bir iki haftaya gidecek nasip olursa onsuz ne yapicam iyi alistim sonra hepten yalniz kalicam neyse benim cenemde biraz düsük ama babacigimdan miras deil oda teyzoslarimdandir herhalde öptüm hepinizi bütün iyilikler sizinle olsun kendinize ii bakin baskasina deil boshayallersmile opuyorumnanaktan ben biraz :hulya: örüyüm yerimseniben
bu yaz basi donuoruz sekerimhihoyyytzemuszemuskaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?