Arkadaşı olmayanlar buraya.

hg ayshaa opuyorumnanaktan
şu finallere çalışma isteğim olsa çok mutlu olucam ama bi türlü çalışamıyorum boshayallersmile
sen nasılsın?

bi calisma ozurlu de burda var yalniz deilsinbilmiyorumkismile

ben de kpss ye calisamiorum ya uuf nolcak benim bu halimmafoldumben

bi calisma ozurlu de burda var yalniz deilsinbilmiyorumkismile

ben de kpss ye calisamiorum ya uuf nolcak benim bu halimmafoldumben

üff canım yaa çalışmalıyız ama nasıl?
içimde 1 gram istek yok.
bu son hafta, bi daha bitecek diye istemiyorum herhalde. vizelere bile çok çalışmıştım ben . bi yandan tedirginim içimde hep kalkıp çalışmam gerektiğini söyleyen bi ses var :1no2: bi yandan da gayet rahat pc de takılıyorum kafamçokkarıştı

aysha hg canım... nasılsın.. üff canım sıkıldı... kimse yok.. gezipduruyom forumda

aysha hg canım... nasılsın.. üff canım sıkıldı... kimse yok.. gezipduruyom forumda

iiyim canim, ben de sana msj yaziodumkaydirigubbakcemile3

ee kizim herkes sen gbi mi bak ne guzel erkencikten kalkmissin, islerini de hemencicik bitirip derse baslarsinzemuszemus hihoyyyt

ay canim ben seni dun konusurken birakip kacmis gbi oldum kusura bakmabilmiyorumkismile

disari cikmam gerektikaydirigubbakcemile, sen de bi sure cvp yazmayinca gitti heralde die dusundum-tatlicadiarzu-

al sana bendena.s.

uykum açılmadı ki bıgün bi türlü.. planlarım suya düştü...8.30da kalktım.. 3 saat oluyo anca ayılır gibiyim

kizlar:sm_cool:

uyayin yahu ne bu boyle uyku uyku nereye kadarkaydirigubbakcemile2

is guc kk sizi bekler di mi amahihoyyyt

sizin saat gece yarısını geçti sanırım dimi.. niye geçe kaldı kız böyle.. gece olsa da uyusam boshayallersmile

uykum açılmadı ki bıgün bi türlü.. planlarım suya düştü...8.30da kalktım.. 3 saat oluyo anca ayılır gibiyim

olur bazen ole ya yine de gune baslamak icin gec sayilmaz, ben de sabah erken kalkmaliyim yarin bi suru isim var:hulya:

sizin saat gece yarısını geçti sanırım dimi.. niye geçe kaldı kız böyle.. gece olsa da uyusam boshayallersmile

:roflol:kaydirigubbakcemile3 kiz dur daa yeni kalktinsempatiksalakcinni

evt saat 1.21 burda, ya osym yi aramam gerekiodu, tabi tr de uygun bi vakti bekleyince burda gec oluo, evrak hallet kontrol et falan derken ole iste.
hatta ben yatmistim, esim aradi osym yi falan sonra kaldirdi benikaydirigubbakcemile3
ay ne tembelim adam benim yerime sinava giricek nerdeysekaydirigubbakcemile3:roflol:

hadi sen uyu o zaman.. ben de hazırlanıp çarşıya gideyim..

evt sekerim uyuyim ben en iisibilmiyorumkismile

ay ne guzel kiz, beraber giderdik simdi ayni yerde olsak ne guzel olurduzemuszemus

hadi sana ii gezmeler sekerim, opuldunŞeniz

dimi ya, inş bi gün olur..

belli mi olur kiz, bi bakarsin calarim bi gun kapiniopuyorumnanaktan

bir gece ansizin gelebilirim:roflol:

hadi canim ben kactim, gorusuruz aksama tekrar girersen, kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

ay canim ben seni dun konusurken birakip kacmis gbi oldum kusura bakmabilmiyorumkismile

disari cikmam gerektikaydirigubbakcemile, sen de bi sure cvp yazmayinca gitti heralde die dusundum-tatlicadiarzu-

al sana bendena.s.

anladım zaten tatlışım opuyorumnanaktan
ee burda gece olunca orda gündüz boshayallersmile
çiçekler için sonsuz teşekkürler opuyorumnanaktan
ee ne zaman geliyosun tr ye?

slm herkese ve benim tatli melegim yasmin ime umarim herkes iyidir keyifler yerindedir sana tekrar tekrar saol yasmincim sayande ve sayenizde yavas yavas toparlaniyorum sinir gecmiyo ama onada yapacak bisi yok babacigimdan miras kaldi (babam ölmedi ha) cok sinirli bi yapim var en ufak bi seye sinirleniyorum ve kafama takiyorum ama hayat kisa ya artik dikkat edicem kendime benden önemlisi varmi yasmin sanada bi cevap yaziyim dedim ama gec oldu tatlim görümcenler gelecekmis insana önce bi kötü fikirmis gibi geliyo ama iyi vakit gecirirsen misafir iyidir biz hep yalniziz ya birden biri geliyorum deyince afalliyoruz helede bu görümce olursa umarim cok iyi vakit gecirmissindir tatlim benimde daha annem burda bir iki haftaya gidecek nasip olursa onsuz ne yapicam iyi alistim sonra hepten yalniz kalicam neyse benim cenemde biraz düsük ama babacigimdan miras deil oda teyzoslarimdandir herhalde öptüm hepinizi bütün iyilikler sizinle olsun kendinize ii bakin baskasina deil boshayallersmile opuyorumnanaktan ben biraz :hulya: örüyüm yerimseniben

anladım zaten tatlışım opuyorumnanaktan
ee burda gece olunca orda gündüz boshayallersmile
çiçekler için sonsuz teşekkürler opuyorumnanaktan
ee ne zaman geliyosun tr ye?

bu yaz basi donuoruz sekerimhihoyyytzemuszemuskaydirigubbakcemile

slm canim hosgeldinopuyorumnanaktan

bu yaz basi donuoruz sekerimhihoyyytzemuszemuskaydirigubbakcemile

ayshacımm uyandın mı şekerim mirmirmirmir
hadi bakalım azcık kalmış hihoyyyt
bak ben çalışmaya başladım.hoca finalde 50 soru sorcam verdiğim sorulardan dedi.
verdiği soru sayısı da 587 akannehir
87 si bitti zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…