Arkadaşı olmayanlar buraya.

hg canım opuyorumnanaktan çok haklısın söylediklerinde
ee kafaya tokadan başka bir şey takmamalı dimi kızlar kaydirigubbakcemile3
ne örüyosun marifetli arkadaşım? ben de örgü örmeyi severim boshayallersmile :hulya:

uyandim uyandimbayanssulusmile az kaldi gercekten cok heycanliyim kizkaydirigubbakcemile3 beni bekleyin anacim geliorum artiikkk:sm_cool:

oohh bak ne guzel hem neye calisicaani da biliosun, ole olmasi daha ii bosver, hadi bakalim 75 ten asaa not beklemioruz senden:lepi:

57 alınca geçiyorum :lepi: o yeter bana
kpss ye mi gircektin sen şeker, o ne zaman?

57 alınca geçiyorum :lepi: o yeter bana
kpss ye mi gircektin sen şeker, o ne zaman?

kaydirigubbakcemile3 ehadi yetsin bakalimkaydirigubbakcemile3

evet yaaaa kpss kabusumsempatiksalakcinni

bu yaz giricem ben de 10 temmuz mu 11 temmuz mu nekaydirigubbakcemile3

kpss den nefret ediorum neffrreeeetttt:sm_cool:laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 ehadi yetsin bakalimkaydirigubbakcemile3

evet yaaaa kpss kabusumsempatiksalakcinni

bu yaz giricem ben de 10 temmuz mu 11 temmuz mu nekaydirigubbakcemile3

kpss den nefret ediorum neffrreeeetttt:sm_cool:laelaelaelaelae

ayy daha gününden haberi yok yavv sempatiksalakcinni
olsun canım çalış bak burda kpssye beraber çalışalım topiği var gir oraya heves gelir kaydirigubbakcemile3

ayy daha gününden haberi yok yavv sempatiksalakcinni
olsun canım çalış bak burda kpssye beraber çalışalım topiği var gir oraya heves gelir kaydirigubbakcemile3

baktim oraya girdim de, orda pek bi heveslenmedim acikcasi, herkes birbiriyle muhabbet edio, calismalarini bi sistematie oturtmamislar sanki, bi de herkes kaynasmis birviriyle yeni katilani pek takmiolar ole olunca tabi, ben de orayi terk ettimkaydirigubbakcemile3

anladım canımcım. boshayallersmile
tabii bu topikte kpss muhabbeti yok aklına da gelmiyo, dert yok, tasa yok,ark da ediniyoruz ohh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

anladım canımcım. boshayallersmile
tabii bu topikte kpss muhabbeti yok aklına da gelmiyo, dert yok, tasa yok,ark da ediniyoruz ohh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile:kedi:

ben kustum sana iste:1closedeyes:

oyy oyy kıyamam :1hug:
ama canımcım çalışmalısın bak çalışmadan nasıl kazanıcaksın olmaz ki :umursamaz:

haklisin canim sole bi gaza gelip baslasam gerisi gelicek de bi turlu gayret edip baslayamiorumbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

canım benim nerelerdeydin sen özletme bu kadar kendini bi kaç gün cevap yazmayınca meraklanıyorum :sinifsinif: görümcemler geldi bi kaç arkadaşıyla güzel bi gündü dediğin gibi afalladım önce ama misafir ağırlamayıda özlemişim çok ii geldi kaydirigubbakcemile3 eşim iş yerinden bi arkadaşının eşiyle tanıştırdı bi kaç gündür onlarla pikniğe falan gidioruz bize geliolar oturmaya akşamları konsere falan gittik inan 15 aydır hiç bu kadar dışarı çıkmamıştım baya psikolojim düzeldi eşim bile farkına vardı artık ağlamıosun surat asmıosun işten geldiğimde yüzün gülüo seni böle görünce çok mutlu oluyorum dedi umarım artık herşey düzelir zemuszemus canım arkadaşım anneler böle alıştırıyorlar kendilerine gidince insan bide ona üzülüp depresyona girio ama sakın depresyona falan girme bak burda biz varıs kendini buraya at dertleşiriz öpüyorum seni tatlım :1hug:

ayy kızlar 600 tane inkılap sorusu çözdüm beynim döndü valla kafamçokkarıştı

canim benim senin adina ne kadar sevindim bi bilsen cok mutlu oldum ins arkadasligin böyle seviyeli ve dügün olur insanin bi iki iyi ardasi olsun herseye yetiyo annemde bu pazartesi yola cikiyo eskiden olsa bize kalmaya gelince sikiliyodum yalnizligimi özlüyodum simdide gitmesin diye elimden geleni yapiyorum ama onunda sorumluluklari var dedemi kaybettik 3ay oluyo anneannem yalniz kaldi annem ona bakiyo diger teyzelerimin colugu cocugu var en müsait annem bi abim ve ben vardik bizde evlendik yalniz kaldi simdi anneannemle birbirlerine yoldas oluyolar o benim annemse onunsa annesi var ama simdi daha iyiyim yavas yavas düeliyorum belki olanlari hic unutmucam ama bide su yönden düsündüm en azindan artik benimde gözle görülen bi haklilik yanim var bende kendimi savunabilirim bisi oldugunda artik o kadar üstüme glemezler kayinvalidemler neyse sen iyisin ben iyiyim eee ozaman süpper kendine cok ii bak hep böle ii haberlerini duymak istiyorum sen mutlu ol bende olurum beni merak etme annem 1haftaya gidince bol bol yazarim artik simdi vaktimi annem aliyo koca koca öööööptüüm hihoyyythihoyyythihoyyyt

sen de mi kpsscisin arkadaşım... maşallah iyi çözmüşsün... ben de çözsem keşke boshayallersmile

yok gulsumcum üniversite 1 deyim.boshayallersmile finaller var haftaya. hoca 600 soru verdi. finalde bu soruların içinden soru sorucakmış.a.s maşallah çok kolaylık oldu yani vermesi anlatamam. :umursamaz:
benim kpss maratonum 2 yıl sonra başlıcak. bakalım onda napcam? bende genel kültür hiç yok kaydirigubbakcemile3
çalış canım sen de bak 1 gün 2 gün derken günler geçiyo. insan bi başlasa devamı gelicek zaten. yerimseniben

slm millet kimse ugramiy bu aralar bugun benim dogum günüm 23 oldum daha gencim ama ömrümden bi sene gecti bu yasimda ne dertlerim var disaridan bakiyorum da bi kendime normal bi zamanda bu yasta simdi muhtemelen nisanli olmam ve heyecanli heyecanli ceyiz düzmem lazim di ama 4 senedir evliyim düsman basina bi kaynana gurbet üstüne üstlük arkadassiz gine hamd olsun rabbim´´e neyse öpüyorum herkesi yanaktan yanaktan

nice yıllara canım.. a.s. bizden küçük ama bizden tecrübeliymişssin...

ayy yazık sen 1. sınıfmısın daha :jeyyar: vay çöm vay.. yerimseniben iyi olmuş hakketten... iyi hocaymış hehehe merak etme başa gelen çekiliyo.. ben de g.kültür de yetenek de yok sempatiksalakcinni bakalım çalışcaz artık olduğu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…