nice yıllara canım.. a.s. bizden küçük ama bizden tecrübeliymişssin...[/QUOTE
saol canim malesefki ölye tecrübeliyim keske olmasaydim dedigim gibi yasim kücük ama nelerle ugrasiyorum tek üzüldügüm sey her yasimi ayri ayri yasamak isterdim olsun buda benim kaderim en azindan erken uyandim hayat kisa hic biseye degmicek kadar hemde :içelim:
slm millet kimse ugramiy bu aralar bugun benim dogum günüm 23 oldum daha gencim ama ömrümden bi sene gecti bu yasimda ne dertlerim var disaridan bakiyorum da bi kendime normal bi zamanda bu yasta simdi muhtemelen nisanli olmam ve heyecanli heyecanli ceyiz düzmem lazim di ama 4 senedir evliyim düsman basina bi kaynana gurbet üstüne üstlük arkadassiz gine hamd olsun rabbim´´e neyse öpüyorum herkesi yanaktan yanaktan
kızlar merhabalar nasılsınız
mrb selincim nasılsın hastalığın nasıl oldu
Selam kızlar...
saol canım iyiyim sanırım diş ağrısından bahsediyorsun antibiyotikten sonra geçti şuan iyi korkudan tekrar doktorada gitmedim sen ne yaptın seninde diş ağrısı sorunun vardı hallettinmi?
selam hg nasılsın
en iyisini yapıyosun sevilmeyen boşver... olan olmuş.... bundan sonrasını yapabildiğin kadar iyi geçirmeye çalış... eşin seni anlıyosa yeter... çocuğun var mıydı...
bitanem doğum günün kutlu olsun yeni yaşın yeni umutlar ve mutluluklar getirsin inşallah :1hug: biras geç oldu ama bi kaç gündür giremiodum yeni gördüm mesajını. boşver hiçbişey için üzme kendini inan yanlız değilsin seninle aynı dertte olan çok insan var hatta daha büyük dertleri olanlar var yinede şükredebilmen çok güsel öpüyorum seniii
saol canim yeni yasim.....ins iyi seyler getirir en azindan ben buna ugrasicam sen neler yapiyosun kendimden seni sormaya bile firsat kalmadi ben kendime bi ugras buldum kum ve boru boncuktan dantel yapiylar ya cok zevkli bise zaman ne cabuk geciyo bilemezzsin dantel falan yapiyorum dikiste dikiyorum ama bu daha degisik bana iyiy geldi sende bi dene istersen bu arada bugün annem gitti yeni geldim onu yolculamaktan. kendini alistirdi gitti öpüyorum muck muck lülülülülülü naniknanik
evet benımde arkadasım yok malesefff gercek arkadaslık kalmadımı yada banamı rastlamıyor bılmıyorum kotu zamanlarımda yanımda olucak ıyı gunlerımdede beraber eglenebılcegım her durumda yanında olcagım ve yanımda olucak bır arkadasa ıhtıyacım var ama yok ıste yok=(
evet benımde arkadasım yok malesefff gercek arkadaslık kalmadımı yada banamı rastlamıyor bılmıyorum kotu zamanlarımda yanımda olucak ıyı gunlerımdede beraber eglenebılcegım her durumda yanında olcagım ve yanımda olucak bır arkadasa ıhtıyacım var ama yok ıste yok=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?