Arkadaşı olmayanlar buraya.

en iyisini yapıyosun sevilmeyen boşver... olan olmuş.... bundan sonrasını yapabildiğin kadar iyi geçirmeye çalış... eşin seni anlıyosa yeter... çocuğun var mıydı...

bitanem doğum günün kutlu olsun yeni yaşın yeni umutlar ve mutluluklar getirsin inşallah :1hug: biras geç oldu ama bi kaç gündür giremiodum yeni gördüm mesajını. boşver hiçbişey için üzme kendini inan yanlız değilsin seninle aynı dertte olan çok insan var hatta daha büyük dertleri olanlar var yinede şükredebilmen çok güsel öpüyorum seniii

saol canım iyiyim sanırım diş ağrısından bahsediyorsun antibiyotikten sonra geçti şuan iyi korkudan tekrar doktorada gitmedim sen ne yaptın seninde diş ağrısı sorunun vardı hallettinmi?

benim diş ağrısı kesildi gitmedim doktorrakaydirigubbakcemile3 ben senin kanaman vardı die hatırlıodum canım

en iyisini yapıyosun sevilmeyen boşver... olan olmuş.... bundan sonrasını yapabildiğin kadar iyi geçirmeye çalış... eşin seni anlıyosa yeter... çocuğun var mıydı...

yok canim cocugum yok simdi olmasini istemiyorum ne kadar dogru bilmem
tabi olan oldu dedigin gibi bundan sonra iyi olmaya calisicam.....:teselli:

saol canim yeni yasim.....ins iyi seyler getirir en azindan ben buna ugrasicam sen neler yapiyosun kendimden seni sormaya bile firsat kalmadi ben kendime bi ugras buldum kum ve boru boncuktan dantel yapiylar ya cok zevkli bise zaman ne cabuk geciyo bilemezzsin dantel falan yapiyorum dikiste dikiyorum ama bu daha degisik bana iyiy geldi sende bi dene istersen bu arada bugün annem gitti yeni geldim onu yolculamaktan. kendini alistirdi gitti öpüyorum muck muck lülülülülülü naniknanik

öncelikle Allah kavuştursun canım.. bende aynı evdeyim arada gezmeye çıkıyorus eşimle falan bu elişi beni çok sıkıo yaaa bi ara çok yapıodum şimdi içimden gelmio hatta 3 ay önce falan kaynanam 2 tane tülbent vermişti oya yapmam için bi tanesini yarıladım ölece duruo içimden gelmio ohaoldumsmile genelde günümü pc başında geçirioyorum

evet benımde arkadasım yok malesefff gercek arkadaslık kalmadımı yada banamı rastlamıyor bılmıyorum kotu zamanlarımda yanımda olucak ıyı gunlerımdede beraber eglenebılcegım her durumda yanında olcagım ve yanımda olucak bır arkadasa ıhtıyacım var ama yok ıste yok=(

aramıza hg arkadaşım üzülme tek değilsin burda herkes aynı dertte :)) bizde en güsel çözümü burda bulduk her derdimizi burda paylaşıorus zemuszemus

hosggeldin canima.s.

merhaba kızlar benimde hiç arkadaşım yok liseden sonra kimseyle görüşemedim annemle vakit geçiriyorum alışverişe çıkıyorum annem yada yanlız parka çıkmak istiyorum yanlız hep evdeyim yani telefonum çalmıyor... çok üzülüyorum psikolojim bozuldu sevgilim de yok kimsem yok ya evdede sürekli canım sıkılıyor kendime birşeyler yapıyorum kek kurabiye vb. kiloda aldım kimse beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…