- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
merhaba kızlar benimde hiç arkadaşım yok liseden sonra kimseyle görüşemedim annemle vakit geçiriyorum alışverişe çıkıyorum annem yada yanlız parka çıkmak istiyorum yanlız hep evdeyim yani telefonum çalmıyor... çok üzülüyorum psikolojim bozuldu sevgilim de yok kimsem yok ya evdede sürekli canım sıkılıyor kendime birşeyler yapıyorum kek kurabiye vb. kiloda aldım kimse beğenmiyor
havalar güzelleşince kızlar gerçek alemde eğlenceye daldılar sanırım... ama sanal da olsak bizim de kalbimiz var dimi... unutmayın kızlar bizi(
merhaba kızlar benimde hiç arkadaşım yok liseden sonra kimseyle görüşemedim annemle vakit geçiriyorum alışverişe çıkıyorum annem yada yanlız parka çıkmak istiyorum yanlız hep evdeyim yani telefonum çalmıyor... çok üzülüyorum psikolojim bozuldu sevgilim de yok kimsem yok ya evdede sürekli canım sıkılıyor kendime birşeyler yapıyorum kek kurabiye vb. kiloda aldım kimse beğenmiyor
aman canim havalar düzelse ne olur söyle koluna arkadasini takip gezemeyince ne ise yarar demi simdi carsiya cikicam tek basima hic istemiyorum.....:icecream:
çarşıdan ne alacaksın şekerim banada yemek ısmarla geleyimcokacimcoook
selam kızlar bende uyumicam galiba
nie seker bi sikintin mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?