Arkadaşı olmayanlar buraya.

kız şimdi saat 23.30.. ama sen 19.35te msj atmışsın... nasıl oldu bu

ben sözde izlemiyom pek ama bu aralar hiçbi diziyi kaçırmadımmm.. üüfff iğrencimmm. şimdi de unutulmazı izliyom

kız şimdi saat 23.30.. ama sen 19.35te msj atmışsın... nasıl oldu bu

sempatiksalakcinni bilmem ki hyr bizim burdaki saat de deil ki yalnislik olmus desemkafamçokkarıştı anlamadim

sen nie gelmiosun topiekaydirigubbakcemile

ben sözde izlemiyom pek ama bu aralar hiçbi diziyi kaçırmadımmm.. üüfff iğrencimmm. şimdi de unutulmazı izliyom

unutulmaz ne yasempatiksalakcinni ben pek bi cahil kalmisim sanirimkaydirigubbakcemile3

hayda siz burdanmı devam ediyonuz iyi bakalım iyi muhabbetler

el tatlim ne güzel olur söyle ikender yesek....
bildigin ev alisverisi ciktim geldim yemek yapiyodum gel evde yiyelim disari cikamadik ama...lülülülülülü:hulya: cokacimcoook

olur senin güsel yemeklerini yemek daha zevklidir valla iskenderden kaydirigubbakcemile3üff yaz geldi yine eşimin işler yoğunlaştı ben yine evde yanlız kaldım yaaaa klava:

hhuuuuhuuuu hatunlar napiosunuzkaydirigubbakcemile2

olur senin güsel yemeklerini yemek daha zevklidir valla iskenderden kaydirigubbakcemile3üff yaz geldi yine eşimin işler yoğunlaştı ben yine evde yanlız kaldım yaaaa klava:

aynen canim benimde esimin isleri yazin yogun oluyo hemde ne yogun yalniz kaliyorum gec saatlere kadar gerci dükkana gidiyorum hergün ama olmuyo her zaman her zaman neyse bizde yazin daha cok vakit geciricez senle.... sen gel bak ben sana neler nelr yaparim sarmalar börekler :asigim:

ysmn ve sevilmeyen kizlar bi selam vermek yok mu

selam kızlar.... sedefonurun sınavları ne zman bitiyo, gelsin artık .))) kokoshcat nerelerdesin kuzum, gel de topik hayat bulsun...

evet canım daha fazla vakit geçiriris ama bide aynı zamanlarda denk gelsek çok ii olcak olumunekankayizsmile hımm becerikli marifetli arkadaşım benimmm yemiş kadar oldum canım :1hug:

kusura bakma ayshaacım selamm nasılsın okuyorum topikten yazılarını ne zaman dönüosun kaydirigubbakcemile

tesekkur ederim canim iiyimz, zorla ilgi gostertiorum kendime di mikaydirigubbakcemile3

bu yaz basi donuorum tr yezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…