Arkadaşı olmayanlar buraya.

yok sanaldakiler degil mersindekiler yanasmayince diye yazmissin ondan ben oyle dedim,simdi anladim
aslinda benim kucuk kardesim evlenyor nisanlisi Adanali Adana sana yakin galiba,kardesimde burada yasiyor turkiyeye gitmicekler damadi ithal ettik turkiyeden turkbayragi turkbayragi....cocuk calismaya geldi carpildi kaldi opuyorumnanaktan

kardesim esi ile daha sonra Adanaya giderlerse seni gormeye gelirim bir kafede cay icer laflariz harika olur vallah davetin icin sagol dusunmesi bile guzel burada olmusum vallah

bu zamanda gerçek arkadaş bulmak zor arkadaşlar ,dost bulmaksa neredeyse imkansız.Benim var brkaç arkadaşım ama samimi olduğunu düşündüğüm en fazla 2 tane.Ben arkadaşlar arasında kıskançlıktan nefret ediyorum ama bana gelenlerde hep bi çekemezlik görüyorum ve sinir oluyorum.Uzaklaşıyorum sonra o insandan.Alnıma yazı yazıp dolaşıcam artık çekemeyen uzak dursun diye kaydirigubbakcemile3

izinden ziyade bu devirde kimseye güven olmuyo canım belki de bundandır..senne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş eğer benim gibi ağızları yanmışsa sütten her daim üfleyecekler yoğurda...ben de yalnızım istanbulda kimsem yok ...insanları bu sene yeni yeni tanımaya başladım annem ve eşim hep kızarak:"insanları kendin gibi sanıyor hemen güveniyorsun" derdi..haklıymışş..tek hatam her gördüğümü insan sanmak!ne bileyim içimden geldiği gibi davranmak art niyetsiz olmak en güzeli diil mi??bilmeden eşimin iş arkadaşlarının hanımları var aynı sokakta onlarla görüşüyordum ama hele birisi var ki ne deyim ağzım çok yandı fesat kıskanç olduğunu anladığımda uzak durmaya çalıştım mümkün olduğunca ama iftira atabilecek kadar adileşeceğini hiç bilmezdim ve hala nasıl da sokakta gerine gerine yürüdüğüne hayret ederim her gördüğümde sinirlerim bozulur..ama mübarek günlerdeyiz yine diyorum siz de şahit olun ben o kişiyi Allah a havale ettim inşallah o ettiği iftirasının cezasını bulur...
yani canım bu olanlardan sonra kimseye güvenim kalmadı herkese temkinli ve korkuyla bakar oldum...kahretsin böle insanlar yüzünden iyi temiz niyetli insanlardan da kaçar olduk..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar nasılsınız sevilmeyen21 arkadaşım canım bende 1 aydır yoktum ankaradaydım annemlerde çok iyi geldi :)) ama kocacımı ösledim tabee bide seniiii :))

slm arkadaşlar nasılsınız sevilmeyen21 arkadaşım canım bende 1 aydır yoktum ankaradaydım annemlerde çok iyi geldi :)) ama kocacımı ösledim tabee bide seniiii :))

ay canim benim bende seni ösledim kis sevindim annenlere gittigine iyi gelmistir eminim bende gidicek tim ama nasip olmadi benimki baska bahara kaldi bende evdeyim esim sehir disina cikiyo mal getirmeye günlerce yapayalniz kaliyorum coksikiliyorumm bu yalnizliklar keskeleri cogaltiyo simdi ramazana hazirlaniyorum bu arada seninde herkesinde ramazan ayi mübarek olsun bu yaziyi okuyan herkes tüm din kardesleri icin bu mübarek ayda ellerin geri cevrilmedigi ayda birbirine dua etsin benim dualarim tüm isteyenlerle herkese saglik mutluluk huzur rizk bebek isteyene bebek koca isteyene koca ac olanlara as kimin kalbinde ne istek varsa rabbim hayirlisi ile bu mübarek günlerde herkese tez vakitte istedigi versin AMIN CANIM ARKADASIM YASMIN ÖPÜYORUM SENI kib allaha emanet ol geldigine sevindim

bende bır arkadasıma bısey anlatıyosam özellıkle bu olumsuz bıseyse hemen kendını methetmeye baslıyor yok ege ıyı bısey anlaatırsam hemen on katını abartarak kendıne cevırıp anlatıyor bıktım arkadaslarımdan offff

merhaba EU1 bu konuyu çok begendiimm..iyiki açmissin :ecrin_bebek:

benimde hiç arkadasiimm yook... 19'uma girecegiim.. ve hiç dostumda arkadasim da yok..aslinda varda.. bi suru..ama ben soguyoruumm onlardan.. cunku bi suru kotu yonleri var.. :1no2:
yaa ya arkadan konusuyolar.., ya yuzune yuzune laf sokuyolar, ya acayip kendini begenmis triplerine giriyolar.. bende anlamadiimmm...bende sevmiyorum bu tür insanlarii..yada beni sevmiyolar.. kiskançliklar filan..

ya çok üzülüyorum.. hiç mi samimi insan yok.. iki yüzlü olmayan, üzüntün olunca yaninda olan, dinlemeyi bilen, butun dertlerini paylasabilecegin biri.. ne biliimm artik kimseye guvenmiyoruumm ben.. guvenemiyorum daha dogrusu..bisey soylersin , baskasinin kulagina gitmis olur, ondan duyarsin...vedaha bisuru sey... :umursamaz::gitme:

Bende arkadas istiyoruuummmm... kizlarr... senağlama senağlama

bende istiyoruuuum arkadaş bn herkese çk değer verdim dilim çk yandı.kimse dostluğuma değer vermedi hep kndini yıpratan taraf ben oldum artık yetti kadir kıymet bilen arkadaş - dostlar aranıyoooooooor :) pişman olmassınız

kesinlikle Hilal_34 benimde agzim cok yandi... artik yeterrrr demek istiyoruumm...:1no2:

seninle arkadas olabiliriz... sen istersen...tabiki :):) sırnaşık şey

selam.
ohhh.. herkes bulmus kendine arkadas burda.. ben yine kaldim yalniz

canim dostum dedigi insanlardan sürekli darbe yiyen biri varsa... oda benimle dertlessin.

bi sinegi bile öldürmeye kiyamayan beni sürekli en adi vicdansiz gibi göstermerlerine hayret ediyorum dogrusu.

mafoldumben

canım benim senin yazılarını okumayı ne kadar çok öslemişim gerçekten çok iyi geldi öncelikle sanada hayırlı ramazanlar ve tüm arkadaşlar hepinize.... duaların için Allah razı olsun bi tanem Rabbim inş bu mübarek ayın hürmetine içinde ne kadar sıkıntı varsa hepsini hayra çıkarsın ne isteğin dileğin varsa hayra çevirerek kabul etsin MEVLAM....şükret tatlım en azından işi var napalım katlanacaksın artık yanlız kalmaya benimkide yazın çok çalışıo gecesi belli değil gündüzü bende naptımm hoppp kaçıverdim annemlere öyle iyi geldiki yoksa 1 ay çatlardım vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öpüyorummmm bende seni meleğim benimmm iyki varsınnnn dualrım seninleeee

Güya yakın arkadaşım o bana herşeyini anlatsın anlatsın ben anlatcağım zaman işim var deyip kaçsın. Ne demektir bu ya bencil. Artık bende dinlemiyorum umursamıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…