saol canım tatile falan gelirsen beklerim ama :)
yanaşmadılara gelincede benimle görüşmeye yanaşmadılr demek istememiştim
yanlış anlattım sanırım
kiminin işi vardı kiminin kocası izin vermedi
cvp vermeyenlerde olmuştu
yani bana karşılık yapılan birşey değildi
birde snal ortam olunca insanlar özgürce yazışıolar tanınmak istemiolar onlarda haklı
saol canım tatile falan gelirsen beklerim ama :)
yanaşmadılara gelincede benimle görüşmeye yanaşmadılr demek istememiştim
yanlış anlattım sanırım
kiminin işi vardı kiminin kocası izin vermedi
cvp vermeyenlerde olmuştu
yani bana karşılık yapılan birşey değildi
birde snal ortam olunca insanlar özgürce yazışıolar tanınmak istemiolar onlarda haklı
slm arkadaşlar nasılsınız sevilmeyen21 arkadaşım canım bende 1 aydır yoktum ankaradaydım annemlerde çok iyi geldi :)) ama kocacımı ösledim tabee bide seniiii :))
bende istiyoruuuum arkadaşbn herkese çk değer verdim dilim çk yandı.kimse dostluğuma değer vermedi hep kndini yıpratan taraf ben oldum artık yetti kadir kıymet bilen arkadaş - dostlar aranıyoooooooor :) pişman olmassınız
kesinlikle Hilal_34 benimde agzim cok yandi... artik yeterrrr demek istiyoruumm...:1no2:
seninle arkadas olabiliriz... sen istersen...tabiki :):) sırnaşık şey
bende istiyorum bir arkadaşım olsun
hilal istersen görüşebiliriz
ay canim benim bende seni ösledim kis sevindim annenlere gittigine iyi gelmistir eminim bende gidicek tim ama nasip olmadi benimki baska bahara kaldi bende evdeyim esim sehir disina cikiyo mal getirmeye günlerce yapayalniz kaliyorum coksikiliyorumm bu yalnizliklar keskeleri cogaltiyo simdi ramazana hazirlaniyorum bu arada seninde herkesinde ramazan ayi mübarek olsun bu yaziyi okuyan herkes tüm din kardesleri icin bu mübarek ayda ellerin geri cevrilmedigi ayda birbirine dua etsin benim dualarim tüm isteyenlerle herkese saglik mutluluk huzur rizk bebek isteyene bebek koca isteyene koca ac olanlara as kimin kalbinde ne istek varsa rabbim hayirlisi ile bu mübarek günlerde herkese tez vakitte istedigi versin AMIN CANIM ARKADASIM YASMIN ÖPÜYORUM SENI kib allaha emanet ol geldigine sevindim
bende istiyorum bir arkadaşım olsun
hilal istersen görüşebiliriz
mihri facede görüşelmmi sana özeldn msj atmayı denedm ama atamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?