canım 50 msj doldurmadan ataıyorsun msj ben sana göndereyim özelden eklersin beni
merhaba EU1 bu konuyu çok begendiimm..iyiki açmissin :ecrin_bebek:
benimde hiç arkadasiimm yook... 19'uma girecegiim.. ve hiç dostumda arkadasim da yok..aslinda varda.. bi suru..ama ben soguyoruumm onlardan.. cunku bi suru kotu yonleri var.. :1no2:
yaa ya arkadan konusuyolar.., ya yuzune yuzune laf sokuyolar, ya acayip kendini begenmis triplerine giriyolar.. bende anlamadiimmm...bende sevmiyorum bu tür insanlarii..yada beni sevmiyolar.. kiskançliklar filan..
ya çok üzülüyorum.. hiç mi samimi insan yok.. iki yüzlü olmayan, üzüntün olunca yaninda olan, dinlemeyi bilen, butun dertlerini paylasabilecegin biri.. ne biliimm artik kimseye guvenmiyoruumm ben.. guvenemiyorum daha dogrusu..bisey soylersin , baskasinin kulagina gitmis olur, ondan duyarsin...vedaha bisuru sey... :umursamaz::gitme:
Bende arkadas istiyoruuummmm... kizlarr... senağlama senağlama
Arkadasalr dostlugun arkadaslıgın kıymetını cok ıyı bılıyorum,7 senelık dostumdan darbe yedım,benı cekemedı ve hayatına bır erkek gırınce benden uzaklastı,bana sen evde kaldın oldu en son sozu.kendımı cok uzgun vede yalnız hıssedıyorum.
selam esmer kiz.. valla bugünlerde hic kimseye ne güveniliyo, ne rahat rahat bisey anlatiliyo.
benim iki tane can dostum okul arkadaslarim vardi.. ama ikisde evli ve bende tasindigim icin göremiyourm onlari. iki yildir hemen hemen hic görüsmyüroum.
burda buldugum arkadaslardanda teker teker kazik yedim. yok böyle bisey.
iftirasini mi ararsin, para veripte alamazlik mi, o an en yakin arkadasin dedigin bile iki yillik dostlugu cöpe atip trip yapiyor..
artik ne millete güvenim kaldi, ne inancim... bi insana cok cabuk mu güveniyorum bilmiyorum.. ama artik tuhafimi gitmeye basladi..
hani hic cekilmez bi insanda da degilim.. aksine cok fedakarimdir bir dost icin.. ama ne yapsam bir türlü yaranamiyorum insanlara..
ama böyle yalniz da olmuyor.. derdin varsa paylasmadan nasil durur insan.. ici icini yer insanin..
sen nerede kaliyosun?
selamlar selvi
üzülme boşver
hayat tecrübelerle dolu
arkadaşın dediği lafda çok kırıcı olmuş
yanlızlık hepimizde var malesef
en kötsüde çevrende ona insan olmasına rağmen kendini yanlız hissetmen dahada kötü
küçük şeylerden multu olmaya çalşıyorum
biraz işe yarıyor geçmişe bakıp ah çekmektense napım
offf
tabiki isterim cnm memnuniyetle :) :teytey:
Kesinlikle.. Bu çok aci mihri85 mafoldumben çevremde... bi sürü insan var... ama butun bunlara ragmen kendimi acayip yalniz hissediyoruumm...
eskiden yine kuzenlerim var benle ayni yasit..onlarla yakindik..simdi onlarda yok..yani kendi arkadaslari varsa neyse onlar... aile demeye bin sahit laziim ..
.Offf offf... yalnizlik ne kotu bisey yaa.. biktiimm artiiikk..depresyona girecegiimmm...!! senin gibi kucuk seylerden mutlu olmaya çalisçam.. :1no2:
yksa karamsar olup çikacagim..bu yasta delirmek istemiyoruuummm (Allah korusuun) :çok üzgünüm:
@ esmergirl
ben avusturyada kaliyorum.. ama bizim burda da gec akrabadan, dogru düzgün köylü bile yok.
kuzen muzen olsa, onlarla arkadas olsak.. oda yok :-D
mihri85 dogru söylemis... kücük seylerle kendimizi avutmamiz lazim..piyasada hayirli insan olmayinca :-D
merabalr iyi geceler ben pınar istanbul.. sıkı kendiyle barışık hayatı vede yaşamayı cok seven, sevdiği insanlara değer veren vede değerlerini üstün tutan içi dışı bir höş görülü alcak gönüllü tanıdıkca paylaşmayı vede vermeyi seven ama karşılıklı güven vede itina bu degerlere sahip olan herkezzzz benim arkadaşım olabilir tanımak lazımmmm
merabalr iyi geceler ben pınar istanbul.. sıkı kendiyle barışık hayatı vede yaşamayı cok seven, sevdiği insanlara değer veren vede değerlerini üstün tutan içi dışı bir höş görülü alcak gönüllü tanıdıkca paylaşmayı vede vermeyi seven ama karşılıklı güven vede itina bu degerlere sahip olan herkezzzz benim arkadaşım olabilir tanımak lazımmmm
@ esmergirl
ben avusturyada kaliyorum.. ama bizim burda da gec akrabadan, dogru düzgün köylü bile yok.
kuzen muzen olsa, onlarla arkadas olsak.. oda yok :-D
mihri85 dogru söylemis... kücük seylerle kendimizi avutmamiz lazim..piyasada hayirli insan olmayinca :-D
bi ara bende depreyona giricektim artık ağlıyordum kendi kendime sonra dur dedim kendi kendime napıyorsun
hiçbişey yapamıyorsam yada kimseyi yanımda bulamıyorsam hidip tek başıma mağazaları geziyorum birde olmuycanı bilsemede çok hayalci insanım en azından o an mulu olabiliyorum
sevgilimde var ama arkadaşlık dostluk gibi oluyor malesef
hatta bunalımda olduğun için bir süre sonra ilişkinede kötü olarak yansıyor bu durum
baktım hiçbişeyi değiştiremiyorum artık hayatın akışına bıraktım kendimi
allah kötü insanlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?