Arkadaşı olmayanlar buraya.

selam esmer kiz.. valla bugünlerde hic kimseye ne güveniliyo, ne rahat rahat bisey anlatiliyo.
benim iki tane can dostum okul arkadaslarim vardi.. ama ikisde evli ve bende tasindigim icin göremiyourm onlari. iki yildir hemen hemen hic görüsmyüroum.
burda buldugum arkadaslardanda teker teker kazik yedim. yok böyle bisey.
iftirasini mi ararsin, para veripte alamazlik mi, o an en yakin arkadasin dedigin bile iki yillik dostlugu cöpe atip trip yapiyor..
artik ne millete güvenim kaldi, ne inancim... bi insana cok cabuk mu güveniyorum bilmiyorum.. ama artik tuhafimi gitmeye basladi..
hani hic cekilmez bi insanda da degilim.. aksine cok fedakarimdir bir dost icin.. ama ne yapsam bir türlü yaranamiyorum insanlara..

ama böyle yalniz da olmuyor.. derdin varsa paylasmadan nasil durur insan.. ici icini yer insanin..

sen nerede kaliyosun?
selamlar selvi

Arkadasalr dostlugun arkadaslıgın kıymetını cok ıyı bılıyorum,7 senelık dostumdan darbe yedım,benı cekemedı ve hayatına bır erkek gırınce benden uzaklastı,bana sen evde kaldın oldu en son sozu.kendımı cok uzgun vede yalnız hıssedıyorum.

üzülme boşver
hayat tecrübelerle dolu
arkadaşın dediği lafda çok kırıcı olmuş
yanlızlık hepimizde var malesef
en kötsüde çevrende ona insan olmasına rağmen kendini yanlız hissetmen dahada kötü
küçük şeylerden multu olmaya çalşıyorum
biraz işe yarıyor geçmişe bakıp ah çekmektense napım
offf

selam

@bebishim:
benzer biseyi bende yasiyorum. 2 yildir arkadasim hayatina bi erkek girince, degisti, iki agir laf söyledi ondan beri konusmuyoruz..
artik dostluk, yaptigin fedakarliklar, arkadasliga verdigin emek bi hicmis gibi cöpe atiliyor..

arkadas dost dedigin, seninle bir olucak.. kötü gündede iyi gündede.. ama öyle bisey bulunmuyor bu zamanlarda..

@mihri85
bende ne yalan söyliyim.. yolda 16, 17lik kizlari can kan görünce icim gidiyor.. keske diyorum, benimde öyle canibir bir dostum olsa.. artik yaslanincami insanlar degisiyor bilmiyorum..

tek dertlesebildigim, avusturyali bi is arkadasim oda cogu seyi anlamaz (mentalite farkli bi kere) ve de nisanlim..
nisanli farklii, dost farkli.. kendimi asiri yalniz ve asosyal hissediyorum.
10 yil sonra, gencliginde naptin diye sorsalar.. sürekli yalniz evde oturdum diyecegim herhalde bu gidisle.. evden ise, isten eve.. hayatta ne tat var ne tuz..

:2:

merhaba selvi abla.. bana cvp yazdigin için çok tsk ederim..
aynen senin dedigin gibi olmus insanlar.. artik kimseye guvenilmiyo bu devirde..
o yuzden de arkadassiz kaliyo insan... =(
evet dogrudur insanin derdi olunca.. birisine anlatmak ister rahatlamak ister..
bi insan'in onun yaninda olmasini , onu desteklemesini, onun için var olan birini gormek ister insan... ama oda yok

Ben Fransada dogdum , buyudum ..ve burda okuyorum.. yani burda yasiyorumm :):) cnm

Kesinlikle.. Bu çok aci mihri85 mafoldumben çevremde... bi sürü insan var... ama butun bunlara ragmen kendimi acayip yalniz hissediyoruumm...
eskiden yine kuzenlerim var benle ayni yasit..onlarla yakindik..simdi onlarda yok..yani kendi arkadaslari varsa neyse onlar... aile demeye bin sahit laziim ..
.Offf offf... yalnizlik ne kotu bisey yaa.. biktiimm artiiikk..depresyona girecegiimmm...!! senin gibi kucuk seylerden mutlu olmaya çalisçam.. :1no2:
yksa karamsar olup çikacagim..bu yasta delirmek istemiyoruuummm (Allah korusuun) :çok üzgünüm:

@ esmergirl

ben avusturyada kaliyorum.. ama bizim burda da gec akrabadan, dogru düzgün köylü bile yok.
kuzen muzen olsa, onlarla arkadas olsak.. oda yok :-D

mihri85 dogru söylemis... kücük seylerle kendimizi avutmamiz lazim.. piyasada hayirli insan olmayinca :-D

bi ara bende depreyona giricektim artık ağlıyordum kendi kendime sonra dur dedim kendi kendime napıyorsun
hiçbişey yapamıyorsam yada kimseyi yanımda bulamıyorsam hidip tek başıma mağazaları geziyorum birde olmuycanı bilsemede çok hayalci insanım en azından o an mulu olabiliyorum
sevgilimde var ama arkadaşlık dostluk gibi oluyor malesef
hatta bunalımda olduğun için bir süre sonra ilişkinede kötü olarak yansıyor bu durum
baktım hiçbişeyi değiştiremiyorum artık hayatın akışına bıraktım kendimi
allah kötü insanlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi

canımı benim keşke şuan 16 17 olsaydık seni bilmiyorum ama benim yaşım 25
o yaşlarda inan arkadaşlık daha güzeldi hatılıyorumda kuzenim vardı gerçek dostumdu benim ama şuan konuşmuyoruz biraz benim birazzda onun hatalarından dolayı herneyse
çok düşünüyorum ozamandaki ile buzamanın farkını
ozamanlar daha saf daha temiz duygılarımız vardı düşünürdük karşımızdakilerini
yaş ilerledikce hayatın sorumluluğunu aldımız için arkadaşlığın dostluğu önemsemedik belkide şimdi hep geleceğimizi düüşünüyoruz yani kendimizi hata olsa çoğumuzda var
16 yaşındaki kız geleceğini pek düşünmediği için mutlu olduğun anın keyfini çıkarıyor

ankaradayım yas 20 bende iyi bi arkadas istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

merabalr iyi geceler ben pınar istanbul.. sıkı kendiyle barışık hayatı vede yaşamayı cok seven, sevdiği insanlara değer veren vede değerlerini üstün tutan içi dışı bir höş görülü alcak gönüllü tanıdıkca paylaşmayı vede vermeyi seven ama karşılıklı güven vede itina bu degerlere sahip olan herkezzzz benim arkadaşım olabilir tanımak lazımmmm

@esmergirl ve mihri85.

vallahi canlarim.. depresyona hepimiz girdik.. ama depresyondan bile hayir yok :-D bi müddet sonra onunda bi faydasi olmuyor.. insan kendi kendine moralini bozarak daha da düsüyor bosluga..
her ne kadar özgüvenli bir birey olsakta, insanin kendine güvenini dahi kiriyor yani.. ben bi asamadan sonra artik sorunu kendimde aramaya basladim..acaba insanlar beni nasil görüyor. beni kücük görüyorlar kesin.. beni ciddiye almiyorlar.. cok mu sacmaliyorum.. öyle fikirler geliyor insanin aklina..
icimde zaten sürekli "asosyalim" hissi var..
artik hem kendime arkadas istiyorum.. ama insan icine cikma hevesi de gitti.. evde oturuyorum.. alisverise dahi cikmaya üseniyorum..

okuldayken okulu özleyecegim hic aklima gelmezdi.. meger ne dogruymus.. iki kiz arkadasimla bir bütündük.. hala arkadasiz tabiiki ama 3 ayda bir telefonda görüsürsek yine iyi.. ne demisler.. gözden irak gönülden uzak.. her ne kadar devrimizde internet, telefonda olsa.. insanlar ayri oldukca uzaklasiyor birbirinden..
ikisi evlendi... evlendikten sonra da degisiyor insan haliyle... öncelikleri farkli oluyor.. ben uzaga tasindim zamaninda yalniz basima.. sonra erkek arkadasim oldu.. iki senedir iyiki o bari var hayatimda..
is arkadaslariyla her ne kadar arkadas olup dertlessende.. konu hemencecik ise geciyor ve sadece is hakkinda konusuyorsun..

benim birde en cok aradigim seylerden biri.. kendimi kötü hissettigimde, birinin beni sirf dinlemesini isterim.. hata yapmis olsamda.. kendimi acindirarak dert yanmak isterim.. "ya, ben sana söylemistim ama dimi" cümlesini duymak istemiyorum.. sadece o anda bana "aaa.. evet yazik sana" desin .. bi saat sabretsin ondan sonra saysin nasihatlarini :-D

@mihri85.. evet 16lik arkadasliklar daha bi güzeldi.. kiz kiz mümkün olmayan seylerin hayalini kurarsin, dertlesirsin, cok özlemisim.. ama ne o zamanlar o lüksün farkindaydin, ne simdi, aklimiz basimiza geldikten sonra, o zamani tekrar yasiyabiliriz.. o yaslarin safligi hakikaten.. kimseden kötülük beklemezsin, görmemissindir cünkü daha..
ama insan yasadikca ögreniyor maalesef.. ve maalesef bazi insanlar yasatiyorlar..

bi müddet sonra kafasi yoruluyor insanin, ve gercektende zaman birakiyor insan.. bende öyle yapiyorum kisa süredir..
bazi seyler vardir emek verirsin, bir cicegin olur, onu suladikca cicek acar, güzellesir.
bazi seyler vardir, ne kadar emek versen degistiremezsin.. ve oluruna birakirsin.

oluruna birakmakta güzel bisey olabiliyor bazen. hic yoktan birsey olur istedigin sey gercek olur.. mesela ben internete cok kiz arkadasi aradim.. ama msj attiklarim beni salak yerine koydu.. lezbiyenmisin falan gibi.. dedim böyle de olmuyor napim.. sonra zamana biraktim - tesadüffen bu forum cikti karsima,

kendimizi bu kadar yiyip bitirmekle de baskalarina degil, yine kendimize zarar veriyoruz.. sirf bazi insanlar kendilerini daha iyi bisey sandiklari icin, veya senden daha iyi olduklarini düsündügü icin niye biz kendimizi yiyip bitiryoruz.. yasadigim dostluklar bende özgüven birakmadi, ama yavas yavas kendime iyimser bakiyorum yine.. bence kendimizi öyle degersiz veya becereksiz görmiyelim kizlar..

bende 22 yasindayim, ama düsüne düsüne kendimi 50 yasinda gibi hissediyorum.. :-D

bu forumda dertlesebilecek birilerini buldugum icin cok mutluyum. her ne kadar karsilikli oturmanin tadi gibi olmasada.. insan hafifliyo.. okuyup dineldiginiz icin allah razi olsun sizden.

merhaba "merhaba hayat" ve hosgeldin :-D

ne kadar güzel tarif etmissin, tam benim istedigim özelliklerin hepsi sayili..
kaldiysa iki kilo da ben alim ablam .. :-D

çok güzelll :):) sırnaşık şey

hihoyyyt

ya yine benim dedigim kadar da kotu degil.. kuzenlerimi cook seviyorum ..onlarda beni..
yani grsuyoruz da.. ama su an tatildeyiz diye.. okullar basladi mi .. tamam herkes kendi isine ama hak veriyoruumm..:):) benim bile isim basimdan askin oluyo.. bu normal tabi.. ama iyiki ailem var .. ailem yani en cok annem , ablam , ve erkek kardeslerim onlar var olduklari için.. çook çook sükür ediyoruum Ya Rabbim...
Varsin Arkadas da Dost 'ta olmasin... beni annemden ablamdan daha gzl kim anlayabilir ki gercekten icten hissettiklerimi mesela... hem her zmn yalnis kisilere guvenip de sonrada uzulmek istemiyoruuummmm.... bu yuzden.. vazgectim benyaaa
Arkadas markadas istemiyoruumm...
sırnaşık şey sırnaşık şey

bende ayni sey'i yapiyoruumm Mihriciim..
mesela canim çarsiya filan mi çikmak istiyo... hiç kimseyi aramiyoruum, ne kiz arkadas, ne kuzen, ne aileden biri... cikiyoruum yalniz geziyoruumm :):) artik alistiimda...
kendi kendimize zevk almamiz gerek bence... çunku hep yalniz'iz ...yalniz da insanin hiç bisey yapasi gelmiyo deriz.. ama hep yanimiza birilerini aramamiz acaba baskalarina cok bagimli oldugumuz 'u gostermez mi diye dusunuyorum su an fisfisfis ... yani boyle bagimsizca.. kendi kendimizi mutlu edeliiim yeterrr.... bayanssulusmile hem depresyonda neymis..viz gelir tris gideeer.... biz kadinlaaaar (ve kizlar:) her zaman güclüyüüzz ( yani güclü olaliiimmm , kendimizi birakmayalim bence)
Bugün çok mu pozitif düsünüyorum ne kaydirigubbakcemile3
( bu arada Amiiiiiin amiiin amiiin Cümlemizi korusun Rabbiim insa'Allah..!!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…