Arkadaşı olmayanlar buraya.

aynen canım hiç muhabbet edemdik
bir derdim var bölümüne takılım dedim biraz
okuya okuya psikolojimide bozucam galiba darlama geldi bana
birazda güzel şeylere bakım sohbet edim dedim

benimde insanları itim gücüm vardır çok soğuğumdur yakın çevrem soğuk nevale falan der kimselere güvenemiyorum haliyle dost-arkadaş da edinemiyorum çevremde birileri olsa bile bi şekilde itiyorum

sadece ben yanlız değilmişim demek.benimde arkadaşlarım vardı çevremde bir zamanlar hepsinden bir darbe yiyince tek tek gönderiverdim :) iyi de oldu ya bi bakıma.

Benimde bi tane arkadaşım var oda dost değil sadece arkadaş. Çekingen bi yapım olduğu için ortamlara insanların arasına giremiyorum zor oluyor benim için buda hayatımı çok zorlaştırıyor bunalımdayım desem yeridir ne işim var ne arkadaş çevrem evde bitki gibi yaşıyorum bütün gün tv seyretmekten bıktım. Sözüm ona nişanlım var böyle biri düşman başına 2 sene oldu beni istemeye geleli daha beş kuruş para biriktirmedi ki evlenelim hep o ailesi olacak canavarların yüzünden sürekli para istiyorlar buda dayanamıyor veriyor sonra birbirimize giriyoruz bu aralar gene kavgalıyız bu sefer işi yüzünden işten çıkarılmış kafayı yiycem bıktım usandım ondanda ama seviyorum sevmesem çoktan bitirir çekip giderdim kendi hayatıma bakardım ama yapamıyorum işte buda beni mutsuz ediyor ne arkadaşım var nede şansım yaw yalnızım ben çok yalnız ve mutsuzum (

kızlar bende sizdenim bana yanlış yapanı hayatımdan tamamıyla siliyorum u yüzden etrafımda pek kimse kalmıyor...yapamıyorum yaaa haksızlığa gelemiyorum ....

merhabalar iyi geceler ben pınar istanbul.. sıkı kendiyle barışık hayatı vede yaşamayı cok seven, sevdiği insanlara değer veren vede değerlerini üstün tutan içi dışı bir höş görülü alcak gönüllü tanıdıkca paylaşmayı vede vermeyi seven ama karşılıklı güven vede itina bu degerlere sahip olan herkezzzz benim arkadaşım olabilir tanımak lazımmmm

Merhaba Pınar bende istanbuldayım. İstanbulda nerde oturuyorsun?

HEPİNİZ ARKADAŞIM OLUN HADİkaydirigubbakcemile5 benimde nerdeyse hiç arkadaşım yok.çünkü çok içime kapanığım.kolay kolay arkadaşlıklar kuramıyorum.hep dert yandım bu konuda.ne yapmalıyım bilmiyorum.yardımcı olun kızlarrrr

Selam kızlar.Bugüne kadar gerçek dost dediğim kimse olmadı hayatımda.Belkide benimle alakalı bilemiyorum ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.Tek çocuğum ve derdimi anlatıcak bir kardeşim bile yok.Bana kardeşlik duygusunu tattıracak dost olsun istiyorum.. boshayallersmile

ben senden büyüğüm sanırım abla olarak kabul edersen varım canım..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…