Selam kızlar.Bugüne kadar gerçek dost dediğim kimse olmadı hayatımda.Belkide benimle alakalı bilemiyorum ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.Tek çocuğum ve derdimi anlatıcak bir kardeşim bile yok.Bana kardeşlik duygusunu tattıracak dost olsun istiyorum.. boshayallersmile[/QUO istersen bende arkadaşın olabilirim
Selam kızlar.Bugüne kadar gerçek dost dediğim kimse olmadı hayatımda.Belkide benimle alakalı bilemiyorum ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.Tek çocuğum ve derdimi anlatıcak bir kardeşim bile yok.Bana kardeşlik duygusunu tattıracak dost olsun istiyorum.. boshayallersmile[/QUO istersen bende arkadaşın olabilirim
sizi anlıyorum benımde arkadasım yok sayılır lıse yıllarım gerıde kaldı artık yas ılerleyınce ark kalmıyor kardesım var tek cocuk olunca daha bır sıkılmanız normal ama fazla uzulmeyın hergun aynı evde ınan kardeslerınde konuscak bıseyı kalmıyor ark kardes aynı sey degl
şu koskoca dünyada beni anlayacak bir tek insan yok,hiçmi hiç arkadaşım yok.ölesine bütün gün nette dolanıp duruyorum konuşacak kimsem yok[/QUOTE
içiniz sıkılmıs bayaca anlıyorum sızı bende aynısı nette dolanıp duruyorum ıs yok ıcım sıstı aramaktan o kadar doluyum yanı
şu koskoca dünyada beni anlayacak bir tek insan yok,hiçmi hiç arkadaşım yok.ölesine bütün gün nette dolanıp duruyorum konuşacak kimsem yok[/QUOTE
içiniz sıkılmıs bayaca anlıyorum sızı bende aynısı nette dolanıp duruyorum ıs yok ıcım sıstı aramaktan o kadar doluyum yanı
evet hemde çok sıkıldım canım ya.evde otur otur artık depresyon geçiriyorum galiba.ne komşum var ne bir arkadaşım var.artık yaşamaktan bıktım
evet hemde çok sıkıldım canım ya.evde otur otur artık depresyon geçiriyorum galiba.ne komşum var ne bir arkadaşım var.artık yaşamaktan bıktım
simay anlıyorum aynısı komsu olsada ıstanbul zor kımın nesı kımın fesı bılemessın bırde bazı semtlerde komsuluk kalmadı sen evlısın sanırım ben 27 yasımda bekarım iş yok arkadas yok askı es gecz zaten dıgerlerı yokken o nası olsun ustune ustluk aöf de okuyorum okulu yarıladım hala ıs yok
simay anlıyorum aynısı komsu olsada ıstanbul zor kımın nesı kımın fesı bılemessın bırde bazı semtlerde komsuluk kalmadı sen evlısın sanırım ben 27 yasımda bekarım iş yok arkadas yok askı es gecz zaten dıgerlerı yokken o nası olsun ustune ustluk aöf de okuyorum okulu yarıladım hala ıs yok
ben istanbulda değilim ama haklısın komşuluk diye birşey kalmadı herkes çıkarı için yaşıyor.senden istifade ediceği birşeyler varsa iyisin.evli olsanda bekar olsanda farketmiyor hatta evlenince sorunlar ikiye katlanıyor.inşallah istediğin gibi bir iş bulursun
ben istanbulda değilim ama haklısın komşuluk diye birşey kalmadı herkes çıkarı için yaşıyor.senden istifade ediceği birşeyler varsa iyisin.evli olsanda bekar olsanda farketmiyor hatta evlenince sorunlar ikiye katlanıyor.inşallah istediğin gibi bir iş bulursun
umarım sızde ıs ıstıyorsanız ıs yada bebek sahıbı olursunuz evlı yazıyorda hangı sehırdesıınız
iki aylık hamileydim bebeğimi yeni kaybettim canım malesef.kayseride yaşıyorum keşke uğraşacak şeyler bulabilsem ama kendimi toplamam zor olucak keşke herşeyi unutabilsemumarım sızde ıs ıstıyorsanız ıs yada bebek sahıbı olursunuz evlı yazıyorda hangı sehırdesıınız
iki aylık hamileydim bebeğimi yeni kaybettim canım malesef.kayseride yaşıyorum keşke uğraşacak şeyler bulabilsem ama kendimi toplamam zor olucak keşke herşeyi unutabilsem
çok gecmıs olsun ama unutma bır tek sz degılsınız bu durumu yasayan 6 aylık bebegını dusuren bılıyorum ben allah yardımcıın olsun zor ama uzulme yıne olur bebegın kısmet ıste ama elınde ugrasın olsa belkı ıyı gelır dıkıs orgu vs ahsap boyama daha neler neler sıkma canını sıkılınca yaz bende yazarım sıze kac yasındasınız ben 27
çok gecmıs olsun ama unutma bır tek sz degılsınız bu durumu yasayan 6 aylık bebegını dusuren bılıyorum ben allah yardımcıın olsun zor ama uzulme yıne olur bebegın kısmet ıste ama elınde ugrasın olsa belkı ıyı gelır dıkıs orgu vs ahsap boyama daha neler neler sıkma canını sıkılınca yaz bende yazarım sıze kac yasındasınız ben 27
çok sağol canım ya.rabbim herşeyin hayırlısını versin ama yaşadıklarım bana çok ağır geldi çünkü 2 yılda iki bebek kaybettim bilmiyorum ama artık benim için zor görünüyor.
birkaç yıl önce dikiş kursuna filan gitmiştim ama arrtık içimden gitmek gelmiyor yine de bakalım belki gitsem iyi olur.33 yaşındayım canım evleneli 9 yıl olucak.sen evli değilsin anladığım kadarıyla.inşallah istediğin gibi bir iş bulursun.
seninle konuşmayı çok isterim bende istediğin zaman sende bana yaz.özelden de yazabilirsin
merhabalaar..
arkadas hatta dostsuzluktan yakınan benim gibi kızçeler burayaa :)
neden bilemiorum hiç arkadaslık ilişkimi yürütemiorum kimseyle..bir ters yönünü görünce bitiyor.. ama nişanlım dısında hiç arkadasım yok :)
buradan arkadas edinmek kalıcı dost isteyenler tanısıp ark olsunlar opuyorumnanaktan
kimse yanlız kalmasın.
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?