Arkadaşı olmayanlar buraya.

ahh ahh aynı dertten bende muzdaribim istediğim bitanecik dost çok değil iyi günde kötü günde yanımda olucak beni anlıycak beraberken vaktin nasıl geçtiğini anlamıycaz arada bi mesafe olmıycak doğal içten ve samimi bi dostum kardeşin olsa keşke

şu koskoca dünyada beni anlayacak bir tek insan yok,hiçmi hiç arkadaşım yok.ölesine bütün gün nette dolanıp duruyorum konuşacak kimsem yok

bu arada depresyona gırmek yerıne hobı edınmeye calsmak en dogrusu dıye dusunuyorum

‎(...dost dediğin yüreğinden geceni bilebilmeli.....verecekse almadan vermeli,sıgınacak yerin yoksa kucanı acabilmeli,sırtını yaslandığında asırlık cınar,gerekirse kalkan olablmeli,vel hasır dost oldunu bilmeli.......iki yüreği bir beden sayabilmeli....ben her keze dost demem).....benim dost'um yüregimin sesini uzakdan duyabilmeli.....(...benimle...)......dost olacaksa böyle olabilmeli...dost ozaman dosttur.......pınar

bütün sayfaları okuyamadım çok uzundu ama şu kadarını söyliyimki kızlar.gerçek dost bulmak çok zor.benim çok arkadaşım var.çok yakın olduklarımda var ama hiç birzaman en özelimi bilmezler.çünkü güvenipte anlatmadım.yani anlatıcak kadar yakında hissetmiyorum kendimi.dost dediğinle herşey paylaşılır ama gerçek dost bu saatten sonra bulmak çok zor...

ah arkadasımmmmmmmmmmm aynı detten muzdarıbız((( kıme yaklasam akrep gıbı sokuyor sımdıye dek cok kısısel elestırı ayptımama sorunun kaynagınını bır turlu bulamamdım ya ben cok ınce fıkırlıyım yada onlar cok bencıl

2 can dostumdan salak bi erkeğin yüzünden bağlarımı kopardım
2si de çok iyi anlaştığım arkadaşlarımdı beni dinlemeden yargıladılar tek taraflı inandılar
diyorumki demekki gerçek dost değillermiş gerçekten dost olmuş olsalardı beni dinlerlerdi ama yapmadılar o yüzden kimselere hakkettiklerinden fazla değer vermiyorum artık en mantıklısıda bu

işi bıraktıktan sonra ben de tek kaldım... bütün çevrem çalışıyooo. evde otur otur nereye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…