Arkadaşı olmayanlar buraya.

maalesef benımde hıç arkadasım yok...sadece kardesım, o en yakın dostumdur onunla dertlesırız gulerız aglarız.allaha sükür iyiki de bir kızkardes vermiş bana...yoksa hepten yalnız kalıcakmısım..gerci 1 yıldır kardesımle de pek sık görüsemiyoruz artık evlenip baska yere geldim ne yazık ki..ailemden uzaktayım.( burda da ne bir komsu ne bir akraba hiç kimse yok kapımı calan..yalnızlık cok zor dilerim allah kımseye vermesın:gitme:

ben bir tek kendimi yalnız sanırdım çokmuş sayımız kızlar hayatımın hiç bir döneminde gerçek dostum olmadı hep dönemlik arkadaşlıklarım oldu şu an ise bir tek arkadaşım dostum hatta konuştuğum hiç kimsem yok yazılanlara şöyle bir gözattım çoğunuz evli nişanlı sözlü sevgilisi olan hatunlarsınız benim durumum daha acıklı bunlardan hiç biri yok kardeş kuzen vs hiç biri yok konuşabileceğim.Sorun ne anlamıyorum ben arkadaşlarıma çok fazla bağlanıyorum kimisi kıskançlığından bıktırır kimisi başka çevre edinir bırakır kimisi de sevgili bulur onun sözünden çıkmaz buldumcuk oldum gibi kaybolur ortalıktan sonra bişey olunca yine bana koşar gelir herkes ihtiyacı olunca dost oluyo seni düşünen olmuyo hep böyle arkadaşlıklarım oldu ben fazlasını bekliyorum a dan z ye her zamn yanlarında olurum gel desin koşar giderim ağlarsa ağlarım gülerse gülerim inanın abartmıyorum böyle bi gerçek dost olurum ama karşımda ki insan öyle olmayınca yapacak bişey olmuyo bende böyle arkadaşlık dostluk istiyorum tek kötü huyum biraz açık sözlüyümdür ama patavatsız değilim başkalarının yanında överim yalnız kalınca her ne yanlışını gördüysem söylerim bu işlerine gelmiyo biraz da sanırım off bugün hele ayrı bi dertliyim kızlar yaa

Son düzenleme:
Ah ah benimde burdan tanıştığım bi arkadaşım vardı. cimcimem Çok seviyorum kendisini ama evlendi malatyaya gitti Koptuk yani. Tabi başka arkadaşlarımda var ama çoğuyla görüşemiyorum. Evlenenler başka şehirlere evlendi.

benimde ahh işte bu benim ruh ikizim diyeceğim dostum yada arkadaşım yok..benim en iyi arkadaşım eşim ailem ve çocuklarım..onlarla çok mutluyum ve herşeyimi paylaşabiliyorum

Selam hepinize kızlar
Benim gerçek hayatta birçok arkadşım var ama sayılı dostum var.Burdada2-3 tane arkadşım var yalnızca

slm evlenditen sonra başka bir şehire taşındım ve hiç arkadaşım yok. bu siteyede yeni üye oldum. Gerçek arkadaşlarım benden uzakta

Bu devirde kimseye dostum kardeşim demiceksin ...Birden çok arkadaşım var ama dostum kimse olamaz....Bu bir gerçek...İnsanın ailesinden başka dostu yok.!...alsanaalsanasmile

Kıskançlık
Yalan
Arkadan konuşma

Bunları dost sandığınız insanlardan bekleyin....
Çok nadir oluyor iyi arkadaşlıklar dostluklar ...

dost dediğin yüreğinden geceni bilebilmeli.....verecekse almadan vermeli,sıgınacak yerin yoksa kucanı acabilmeli,sırtını yaslandığında asırlık cınar,gerekirse kalkan olabilmeli,vel hasır dost oldunu bilmeli.......iki yüreği bir beden sayabilmeli....ben her keze dost demem).....benim dost'um yüregimin sesini uzakdan duyabilmeli.....(...benimle...)......dost olacaksa böyle olabilmeli...dost ozaman dosttur.......pınar

yeni geldim buraya kimseyi tanımıyorum bende(bi tek erkek arkadaşım) çok sıkılıyorum bende okuldakiler hep küçük.benim 2, ünivim.mirmirmirmir

ya şöyle candan harbi hoş mümkünse böyle biraz sessiz sır tutmasını bilen birlikte eğlenceim alışverişe gidebileceim böyle gerçekten iyi kalpli bi insana hasretim burda eski en yakın arkadaşlarımı özlüyorum

Ben de bu zamana kadar hep dostum dediğim kişilerin aslında hiç de dostum olmadıklarını gördüm. Hep hayalkırıklığı yaşadım. Şimdi anlıyorum ki en iyi dostum ailem ve sevgilim. Allah beni onlardan ayırmasın. Aile insanın en değerli varlığı, en yakın dostuymuş bunu artık çok iyi biliyorum.

Benim gercekten dostum diyebileceğim bir kişi vardı o da kendi yasadığı sorunlardan vesaire eskisi gibi değil.. Lise bitti üniversite yeni arkadaslar filan tanımıyorum etmiyorum ve en önemlisi artık kimseye güvenim kalmadı. Sevgilimden de ayrıldım o da yok Üniverstide suan bi grubuz ama bilmiyorum ısınamıyorum onlara eskiden böyle biri değildim ben çok konusurdum güvenirdim gülerdim eğlenirdimm.. Lisede birgün olsun ağlamadım hem gülerdim hiçbi sorunu takmazdım ama zamanla aile sorunlarım sevgilimden ayrılısım derken çok yıprandığımı düşünüyorum =( İnsanlara karsı bi fobim olustu gibi güven 0 ve bi kaçış var içimde kimseye caktırmaksızın bi kaçış bu... :/ Heran tetikdeymişim gibi şimdi bi laf sölicek ona laf yetiştir o bu şu birşeyi takma desemde kendime takmamak da elde değil. Yeni ortamdayım ve böyle tanınmak istemezdim ilk 2 hafta iyiydim ama su son 2 gündür kötüyüm. Aklıma sorunlarım gelio üstüne aşk acım sessiz kalmak istiyorum susuyorum bazen sonra onlara karsı güçlü görünme çabası sarıyo... ((((((( Geçicek mi bu durumlar nasıl cıkıcam bütün bu duyguların içinden ben hergün başım ağrıyor suan bile ouff oufff

benim de üni den öyle dostlarım var ama şu lanet memlekete atandığımdan beri hep kaypaklara denk geldim... nişanlım en iyi dostum ama o da askere gitti :gitme:

bi de benim çok kötü bi huyum var arkadaşsız yapamıyorum yalnızlıktan ölcem ya

:çok üzgünüm: ben herkese hemen güveniyorum içimi açıyorum ama insanlar hep beni kullanıyor sadece yalnız kalınca ya da işleri düşünce arıyolar... çok mutsuzum bu konuda mafoldumben

bende 22 yasımdayımm sadece erkek arkadasmm ve aılemm baska kımsemm yokk.. eskıden böyle degildi hiç bişeyyy vardı arkadaslarım ama koptukk.şuann bazen delircek gibi oluyorum arkadasszlıktan.ünide okuyorumm zorunlu konuşmalar dısında kımseylee muhabbetımm yokkkkk

kesinlikle insanlar bencil...inanmıorum benim gibi ne kadar kız varmsı ve hemde böle dününen..ii dostluklarklamdı ki zaten hiçbiyerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…