dost dediğin yüreğinden geceni bilebilmeli.....verecekse almadan vermeli,sıgınacak yerin yoksa kucanı acabilmeli,sırtını yaslandığında asırlık cınar,gerekirse kalkan olabilmeli,vel hasır dost oldunu bilmeli.......iki yüreği bir beden sayabilmeli....ben her keze dost demem).....benim dost'um yüregimin sesini uzakdan duyabilmeli.....(...benimle...)......dost olacaksa böyle olabilmeli...dost ozaman dosttur.......pınar
bende 22 yasımdayımm sadece erkek arkadasmm ve aılemm baska kımsemm yokk.. eskıden böyle degildi hiç bişeyyy vardı arkadaslarım ama koptukk.şuann bazen delircek gibi oluyorum arkadasszlıktan.ünide okuyorumm zorunlu konuşmalar dısında kımseylee muhabbetımm yokkkkk[/QU
bende bi hata yaptım...bi erkek ugruna tüm arkadaslarımı sildim geri cevirdim....ama ayrıldık ve benim hayatım bitit diyebilirim..bende ünv okuorum canım cok sıkılıoo ...kimseye güvenemiorum..herkeste bi cekememezlik,kıskanclık ve en önemlisi arkadan konusma ki benim hayatta tek haz etmediğim durum...lmaz:
bende 22 yasımdayımm sadece erkek arkadasmm ve aılemm baska kımsemm yokk.. eskıden böyle degildi hiç bişeyyy vardı arkadaslarım ama koptukk.şuann bazen delircek gibi oluyorum arkadasszlıktan.ünide okuyorumm zorunlu konuşmalar dısında kımseylee muhabbetımm yokkkkk[/QU
bende bi hata yaptım...bi erkek ugruna tüm arkadaslarımı sildim geri cevirdim....ama ayrıldık ve benim hayatım bitit diyebilirim..bende ünv okuorum canım cok sıkılıoo ...kimseye güvenemiorum..herkeste bi cekememezlik,kıskanclık ve en önemlisi arkadan konusma ki benim hayatta tek haz etmediğim durum...lmaz:
canım üzülme arkadaş oluruzzz istanbulun neresindensin
ah arkadasımmmmmmmmmmm aynı detten muzdarıbız((( kıme yaklasam akrep gıbı sokuyor sımdıye dek cok kısısel elestırı ayptımama sorunun kaynagınını bır turlu bulamamdım ya ben cok ınce fıkırlıyım yada onlar cok bencıl
canım üzülme arkadaş oluruzzz istanbulun neresindensin
floryadayım canım sen ?..
floryadayım canım sen ?..
okmeydanındayım yakınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?