Arkadaşı olmayanlar buraya.

belkide en iyisi bazan olmamasi ne dersiniz?zarar gorecekseniz yakinmayin arkadassizliktan ama olmaz insanlar yalniz yasayamaz...bende avusturyada yasiyorum...bir tane dostum var deigerleri arkadas!!!arkadas gecicidir dost ebedidir....birde ailem ablam onlarlada telde konusurum problemim olunca ailemle ablamla konusurum birde burasi burasi bana cok iyi geliyor Allah razi olsun...

başlarda benimde böyle olurdu.2 tane has arkadasım var onların dısında kimse yok sonra yurtta kalınca ögrendm bu işin özünü.herkesle başka iletişime geciceksin.mesela ben şiir okumayı yazmayı cok severim benim bunu paylasacagım arkadasım baskadır dısarı cıkıp gezecegim arkadasım baska derdimi dökecegim arkadasım baska 10 taneyi gecmez ama hepsiyle ne kadar samimi olsamda bir yerde bi çizgi bulunur.o duvarı kırmamak yüzgöz olmamak gerekir.damara göre serbet verilmeli.bazılarına göre bu tutum ikiyüzlüce gelebilir ama karsı taraftan da bunu gördüm hep ve bence en dogrusu en normali en güzeli de bu şekilde.daha az yargılama daha cok kendini kayırma zemuszemus

okadar özledim ki konuşmayı birileriyle.bir arkadaşım bile yok.okuldan eve hiç konuşamadan kimselerle gelmek çok zoruma gidiyor.derdimi paylaşacak birilerini çok aradım ama yok yok yok.tek başıma sokaklarda dolaşmak istemiyorum.tek başıma yemek yemek istemiyorum.tek başıma sırada oturmak istemiyorum.nefret ediyorum burdannnnnnnnnnn

Artık burdanda umut yok.Birçok kişi cevap yazdı arkadaş olalım dedi ama yine ses yok.. Yine yalnızım mafoldumben

canım yakın olsak seve seve arkadaşlık yapardım sana ama...ist dan sana faydalı olamam..inş. kendin gibi bi arkadaş bulursun ...:1hug:

Ah canım benim ya çok teşekkürler de uzağız işte ne yapalım olmadı bizde uzaktan uzağa arkadaş oluruz

bende istanbula bu yıl geldim ünv için hiiiç kimseyi tanımıyorum burda.günboyu netteyim bu yüzden.

kesinlikle benim konum..hata bu aralar baya baya dert ettiğim bi konu..eşim kırşehirli yeni tayinistedik geldik..1 yıl oldu işe başladım işyerinde hepsi erkek tek bayanım..sadece haftasonum var ondan kayınvalidemlere gideriz yada gelirler.ama şöyle canım sıkıldı gidipte bi kahve içeceğim arkadaşım yok komşum var 1 tane oda taşınıyor..eşimin arkadaşlarının hanımları var genelde kırşehirlile herkesin çevreesi var..öfff çok mutsuzum..

merhaba arkadaşlar arkadaş konusunda bende sizinle aynı fikirdeyim hiç arkadaşım yok eşimden başka olanlarda hiç arayıp sormuyor zaten hep ben arıcam anlıyacağınız onlarıda arkadaş diye saymıyorum ne biliyim bu konuda çok seçiciyim galiba bundan dolayı sabit bir arkadaşım olmuyor daha doğrusu bana uygun bir arkadaşım yok ne yazıkki:2:

kızlar vallahi abrtmıyorum benim bir tane arkadaşım bile yok.ve o kadar huzurlu mutluyumki anlatamam.evet eskiden çok vardı dostum arkadaşım sırdaşım vs. ama baktımki bana bir faydaları yok.boşuna zamanımdan alıyorlar.yok sana geleyim yok ben ona gideyim yok kafeye gidelim yok dertleşelim.sonunda anladım ki bu işler bana göre değil.heleki evlendikten sonra yavaş yavaş hrkesle irtibatı kopardım.komşum bile yok yani.dersenizki ne yapıyorsun peki tek başına; okuyorum bu bitince başka bir bölüm okuyacağım.bazen öyle oluyorki yemek yapmaya bile vakit bulamıyorum . tabi bu kişisel bir seçim belki çoğumuz arkadaş olmadan yapamıyoruzdur ben de öyleydim ama beni bu ilişkiler yoruyordu.
aceba asosyal miyim?:kedi: ama olsun ben mutlu bir asosyalimhihoyyyt

bnimde birsürü arkadaşım vardı
ama bi evlendim hepsi bittii(
araya kocaman bi ayrılık girdi
kimisinin tlfnu yok kimisinin hattı farklı kimisi okuyor
derken mesafeler uzadıda uzadı..(((
sadece birisiyle kopmadık hiç bn aryamadım o hep aradı
o aramdı bn aradım
en ufak bi sıkıntısında aradı anlattı
ağladı ağlattı.....
şimdi bi onla tam manasıyla görüşebiliyorum
diğerleriyle kırk yılda bi ke zmsjlaşıyoruz
onlarıda çok ama çok seviyorum hala ama görüşemiyoruz
hepsinin yeri çok ayrı...
görüşemesekte klaplerimiz bir hissediyorum..
şimdi burada bi arkadaşım var
gitgide dost olmaya başladık sanırım
benim ruh ikizim sanki
düşüncelerimiz f,kirler herşey aynı..yaşımızda
arkadaş hayatımda çok önemli
onlarsız yapamam heralde
rabbim herkezi hayırlı arkadaşlala karşılaştırsın

Son düzenleme:
benımde lısede unıversıtede cocukluk arkadası ıs arkadası komsu vs. mılyonlarca arkadasım vardı.nerde yoklarrrr....

bende 1 yas kucuk kız kardesım var tek dostum arkadasım sırdasım o kardesım..bırılerıne derdını mutlulugunu anlatamamak kadar kotu bısey yok su dunyada allah kımseyı yalnız bırakmasın amınnnnnnnnnnnnnnnn

benimde hiç dosttum yok.arkadaşlarım var ama görüşmeyiz sadece selamlaşırız o kadar.şöyle oturup sohbet edeceğim birlikte dolaşabileceğim vakit geçireceğim kimsem yoklise yıllarında bir tane arkadaşım vardı fakat onun da hatalarını görünce artık onunlada irtibatımı kestim.bir tek ablam var ablamla gidiyorum her yere o da kendine arkadaş bul benim her zaman vaktim olmuyor diyor haklıda kendine göre çünkü geçen yıl evlendi eşi dışarıya çıkmasına pek izin vermiyor.üff yaaa bende istiyorum arkadaş dost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…