size katilmamak mumkun degil:lepi:a.s.çok hayırsız insanlar çoookk...
Artık burdanda umut yok.Birçok kişi cevap yazdı arkadaş olalım dedi ama yine ses yok.. Yine yalnızımmafoldumben
ben bir tek kendimi yalnız sanırdım çokmuş sayımız kızlar hayatımın hiç bir döneminde gerçek dostum olmadı hep dönemlik arkadaşlıklarım oldu şu an ise bir tek arkadaşım dostum hatta konuştuğum hiç kimsem yok yazılanlara şöyle bir gözattım çoğunuz evli nişanlı sözlü sevgilisi olan hatunlarsınız benim durumum daha acıklı bunlardan hiç biri yok kardeş kuzen vs hiç biri yok konuşabileceğim.Sorun ne anlamıyorum ben arkadaşlarıma çok fazla bağlanıyorum kimisi kıskançlığından bıktırır kimisi başka çevre edinir bırakır kimisi de sevgili bulur onun sözünden çıkmaz buldumcuk oldum gibi kaybolur ortalıktan sonra bişey olunca yine bana koşar gelir herkes ihtiyacı olunca dost oluyo seni düşünen olmuyo hep böyle arkadaşlıklarım oldu ben fazlasını bekliyorum a dan z ye her zamn yanlarında olurum gel desin koşar giderim ağlarsa ağlarım gülerse gülerim inanın abartmıyorum böyle bi gerçek dost olurum ama karşımda ki insan öyle olmayınca yapacak bişey olmuyo bende böyle arkadaşlık dostluk istiyorum tek kötü huyum biraz açık sözlüyümdür ama patavatsız değilim başkalarının yanında överim yalnız kalınca her ne yanlışını gördüysem söylerim bu işlerine gelmiyo biraz da sanırım off bugün hele ayrı bi dertliyim kızlar yaa
nası ses yok olumunekankayizsmile e hadi arkadaş olalım..neresindesin istanbulun ?
Merhaba canım.Ben Bayrampaşa da oturuyorum.Mesaj atmışsın ama ceva yazamıyorum sayı 50 olmadığından :) Sen neresindensin?
bende esenlerdeyimçok yaKINIZ..
allah muhabbetinizi arttirsin:1closedeyes:
scheker ım sen bitanemsin tatlım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?