Arkadaşı olmayanlar buraya.

biz daha düşünmüyoruz..erken diyorum ben daha...21 yaşındayım ben o yüzden acele etmek istemiyorum...sen kaç yaşındasın????

oooo, çok gençsin canım, en güzel yaşlar..Ben senin yaşındayken üniversitedeydim daha, evliliğin e si bile yoktu aklımda.. Okul bitecek, iş bulunacak, gezilecek tozulacak, vs..ile ilgili şeyler düşünebiliyodum sadece Şimdi 30 yaşıma bastım:) Neden bu kadar erken evlendin, severek mi evlendin canım?

evet severek evlendim:)lisedeydim o zamanlar işte insan kestiremiyo bazı şeyleri kısmetmiş heralde oldu....bide kayseriden gelin geldim buraya ailemden uzaktayım...çok özlüyorum onları....kimseyi tanımıyorum burda da((((

Kayseri'ye gittim bi kaç kez, oradan kiloyla mantı almıştım kaşıkladan:)Mükemmeldi resmen..

senin için zor olmalı ben de unv ıcın ıst dısındayken aılemden uzaktayken aynı şeyleri yaşıyordum inşallah burda uzun süreli güzel bir ortam oluştururz

senin için zor olmalı ben de unv ıcın ıst dısındayken aılemden uzaktayken aynı şeyleri yaşıyordum inşallah burda uzun süreli güzel bir ortam oluştururz

evet çok zor(((keşke okumak gibi olsaydı...
sen ne güzel okulun bitince dönmüşün...
benim öle bi şansım da yok

umarım arkadaşlığımız uzun süreli olur..
bende çok isterim

Zamanla alışırsın üzülme, artık İstanbul'lu oldun:) Evlilik işleri bence kader kısmet, inşallah herşey istediğin gibi gidiyordur canım. Eşin olsun, onun ailesi olsun , umarım onlar iyidirler de sıla hasretin bi nebze hafifliyordur.

evet zaten tek şansım eşim...
eğer o beni anlamasaydı heralde daha kötü olurdum....

siz yeni mi üye oldunuz buraya???

yok aslında yeni üye değilim ama bu aralar yıllık iznimi kullandığım için evdeyim, daha fazla takılıyorum buralara:)

memurum canım, sen çalışmıyosun sanırım? Bu arada evde oturmak hiç de sıkıcı değilmiş aslında, ben sevdim ev hanımlığını ya:)

ben çalışmıyorum maalesef...
bu sene aöf ye kayıt oldum... inş biter kısa sürede...
evet bende evde sıkılmıyorum aslında ama eşime destek olmak için çalışmak istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…