Arkadaşım aç sussuz kalmış..anlayamadığım tavir

Evlendikten sonra 5. Evim bu. Tek başıma iki çocukla hatta hamileyken bile taşındığım taşındığım oldu. Ne kuzen ne abla çağırdım.
Yemege gelince eşim ya dışardan aldı ya da sipariş verdi. Mutfakda kuruluydu. Ama yorgun olduğum için hazır aldık.
Millette ki bu naz bu trip ne anlamış değilim. İki lokma yemek almak bu kadar zor olmasa gerek!

Çok ilginç insanlar, ben onun yerinde olsam kimseden birşey beklemezdim ailesi de yanındaymış sonuçta, ama siz de sormak yerine madem bu kadar yakın arkadaşsınız, bir kap yemek götürebilirdiniz belki

Arkadaşınız size deger veriyormuş ki beklentiye girmis bence. Ben arkadaşınızın tavrinda tuhaflik gormedim, sitem etmeye calismis ama boyle dolandirmadan soylese daha iyiymis.

Biz mesela cevremizde tasinan tanidik-tanimadik kim olursa olsun hemen bir tepsi hazirlariz. Hic bir sey yoksa kahvaltilik gibi. Bir cay demleyip cat kapi gidebilirdiniz. Ortam musait degilse bile, gorunmus olur, ilginizi gosterirdiniz. Telefon acip bir şeye ihtiyacın var mi diye sormak bana cok samimî gelmiyor acikcasi.

bi zahmet dışarı yemeğe çıksınlar
aç kaldım sen yemek getirmedin diye ima yapmak da nedir bu kadar mı acizlermiş

Konumu tam okudunuz mu? Ben 4 bavul boşalttim, kendi evime bile yemek pişiremedjm patates hasladim kahvaltiyla idare ettik, yinede onun icin yemek hazırladim ancak götürecegim zaman hangi evde oldugunu bilemedigimden kısaca nerde oldugunu sordum, o ise bana "canim cok sagol ya bizde aslinda anneme geciyorduk simdi ama gelirsen gel hemen"diyecegine bana
"Sabah 8den beri aciz simdi anneme gidiyoruz" diyir. Bu arada saat 16. Tatsız yazma sekli vardi.
Sonrasinda hersey tamam tek ocak kurulacak ve alisverise cikacaz dedi. Ben kendime yetemiyorum ve halsizim, daha ne yapabilirdim?

Deliye bak.. anasi bacisi varmis onlar varken sana mi duser yemek yapmak? Bi tup alsin onda bile yapilir yemek.. ki minicik tupler oluyo bi cay corba hersey olur bi tencere yemek. Boyle biriyle ben gorusmezdim sanirim

İyi de neden dert ettiniz ki

Annesi de varmış o pişirip getirsin ya da gidip orada yesinler

Bana ailecek zayıfladık dese amma abarttın der gülücük atardım

Taşındığım bir seferde gazım geç bağlandı

Fırında borcamda yağda yumurta bile yaptım

Ayrıca yurt dışında mutfak da taşınınca kurulması vs Zaman alıyor da ona göre konserve ya da hazır balık et vs ayarlanır kaç günlük ihtiyaç varsa

Markete gitmek bile iş sayılmış bugün mutfak kurulacak yarın markete gideceğiz vs

Boş verin sıkmayın Canınızı

Aç susuz kalmak çok abartılmış bence.Mutfak kurulmamışsa dışardan da söylenebilirdi.gereksiz bir kapris gibi geldi bana

Bence trip yapmamış sen alınganlık yapmışsın. Kendine görev edinmişsin o da aç kaldık deyince alınmışsın. Boşver.

O kadar imali ve isteksiz bizin muhabbet etme girişimlerimize yaklaşıyir ki, tadımız tuzumuz kaçti. Dediğiniz gibi mesafeli olacagim bundan sonra.
Üstünden 2 gün gecti, belki ettigi lafi anlarda pisman olur, yine eskisi gibi oluruz dedim ama yok. Bi arkadasımla 1 saatligine bulusmustuk, nptiniz iyi gezdiniz mi birde diyor

Millet değişik gerçekten ya :) 2 gün dışardan ye geç :) 25-25 50 tutsun malum fast food zincirinden laf ettiğine değmez.

Aldiris etmezdim acikcasi.sizin de iki cocugunuz varmis.Dusunmek zoeunda bile degilsiniz.Ama bir ugrasaniz ,dediginiz gibi yemek goturseniz iki muhabbet etseniz belki daha iyi olurdu .Yine de kimse kimseye yardimci olmak zoeunda degil.biz hep kendimi tasindik.esya tasima disinda kimss yardim etmedi.etmek zorunda da degil

öfff popom.. bu devirde aç mı kalınır Alah aşkına heryerde hersey var..2 dk da çıkıp bişeyler atıştırıverselerdi atla deve değil.
sizde de suç buldum ne demeye bu kadar üstüne gittiniz ki nazlanmış resmen, sizin bir zorunluluğunuz yok kaldı ki

Sizden Beklediği ilgiyi göremediği için tavır almış. Ama sizin de çocuklarınız ve işiniz gücünüz var. Ben olsam hiç böyle bişey yaşanmamış gibi devam ederdim. Yani Üzerine gitmeyin, normalde ne kadar arıyosanız o kadar arayın, darıldın mı kırıldın mı sorularını sormayın... Laf vurmak yerine açıkca söylesin sıkıntısını ya da sussun bence

Ufak çocuklarınız olduğu kısmı okuyana kadar arkadaşınıza karşı empati yapmıştım belki sizle çok samimi olduğu için beklentiye girmiştir, nazı size geçmiştir diye ama sizinde 2 tane ufak çocuğunuz varmış ve daha yeni tr den dönmüşsünüz. Benim 2,5 yaşında bir kızım var 1 haftalık tatilden dönünce bile ne kadar zor oluyor o kadar bavulu boşalt, çamaşır yıka, as, kurut vs. Siz 2 çocukla daha ne yapacaktınız? Üstelik yalnız da değilmiş, annesi kızkardeşi yanındaymış. Sanırım arkadaşınız fazla nazlı, prenses sendromlu biri. Çok fazla kafaya takmayın. WhatsApp grubundan falan da çıkmayın bence, bu onu önemsediğinizi gösterir. Ama yüz yüze görüştüğünüzde soğuk davranın, tavrınızı belli edin. Hatta mümkünse pek görüşmeyin derim.

Şu son kısımlara çok güldüm okurken, tabi şimdi bana komik geliyor ama siz yaşarken neler çekmişsinizdir.
Allah bağışlasın evlatlarınızı.

Siz uzerinize fazla alinmissiniz bence. Cok hassas olmayin. Evler ayri. Mecbur degisiniz. Esi var bu onlarin problemi, siz problem etmissiniz. Cok totosunu kaldirmayin.

Şu son kısımlara çok güldüm okurken, tabi şimdi bana komik geliyor ama siz yaşarken neler çekmişsinizdir.
Allah bağışlasın evlatlarınızı.
Amin ne olursa olsun Rabbim yokluklarını göstermesin. Gerçekten çok çocuk baktım. Yiğenlerim ellerimde büyüdü ama ben kızım gibi bir çocuk hayatımda görmedim. 2 sene 2 saatlik uyku ile yaşadım. O iki sene içerisinde 300'e yakın kitap okudum, gece ayağımda çocuk sallaya sallaya. Bu arada ablam 8 yaşındayken bana çocuk bıraktı ama mecburiyetten kimlik çıkartmaya gitti. Eşine izin vermemişlerdi. Bir de ben olgun bir çocuktum, şimdi 8 yaşındaki çocuğa bebeği bırakmak bir kenara evde yalnız bırakılmaz. Ayrıca hamile halimle bu kışın ev taşıdım ama kimseden yardım da almadım yerleşirken. İnsanlar mı garip, ben mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…