Arkadaşım aç sussuz kalmış..anlayamadığım tavir

Özel hiçbir şey yapma bence. Gruptan çıkmak, storyden engellemek bile onu önemsediğini gösterir. Ama tabi öncelik senin ne istediğin. İcin nasıl rahat edecekse öyle davran, daha fazla taviz verme yeter.
 
2 lahmacun soylemekten acizmiymis bu insanlar ac susuz kalmis anlamadim ki. Needy dedikleri tip insanlardan sanirim. Nefret ederim. Hicre umursamam. Vahsi hayatta salyangoz yiyerek yasamaya calismis gibi bir tavra gerek. Umursamayin.
Bir daha konusu acilirsada amannn iyi olmus biraz kilo vermissin g.tun gobegin erimis dersin.
 
Ayy tribe bak.. Size mi guvenmis taşınırken. Iki tane kucucuk cocukla yardım edememeniz zaten cok normal. Telefon açıp iki lahmacun soyleyememis mi ac kalmışmış..
 
Şuan bunları okuduğuma inanamıyorum bu yazılar benim bir insanla ilişiğimi kesmek için net konular..

Siz teklif etmişsiniz davetliyiz demiş eee o zaman? attığı taşlara bak ayıp ya? Ben taşınsam arkadaşımdan bir şey beklemem anam babam yok mu? Dışardıdam lokanta yok mu? Piknik tüpünalırım ocağım yoksa ya da açtırsaymış sanki dağ başında kalmış valla siz iyi sabırlıymışsınız ben olsam açardım ağzımı yumardım gözümü ve silerdim
 
Çabuk panik yapan zora gelmeyen biri yazdiginizi görene kadar ben de öyle düşündüm sizin yazdiginizi da görünce tamam ya salla dedim, hanım efendi biraz hantal gevşek sanırım . Takilmayin .. anası misin danasi misin sana aç kaldık susuz kaldık diyor samimiyet de yok belli ki pek fazla
 
taşınırken size mi güvenip taşındı. kocası var, annesi var kızkardeşi var ee.
beklersin anlarım da çocuklu insan sana kaç kere sormuş, sağol çok ikrama geçer dersin istersin. üstelik getiren yardım eden de olmuş.
ben de taşındım. kızımla tek başıma. mutfak yetişmemişti, bir hafta yazın sıcağında bir bardak soğuk su bile yoktu. sadece bir komşum akıl edip bir tencere yemek yapıp getirdi. diğerleri geldi baktı gördü kolay gelsin dedi gitti.
ben onlara böyle yapmazdım, tabi ki zoruma gitti ama onlara güvenip taşınmadım dedim. başımızın çaresine baktık. kimseye trip atmadım, insan tanıdım dedim geçtim.
demem o ki, önemsemeyin geçin, taşınma stresini sizden çıkarmış. sizin de iki küçük evladınız varmış. herkeste bir prenseslik ben anlamıyorum.
 
Bu arada dünden beri belimin çok agridigini ve agrımın bacagima vurdugubu, agridan cocugu uyutamadigimdan bahsettim.
Yani daha ne yapabilirim bilmiyorum

Israr ettikçe nazlanmış, kendini kıymete bindirmiş. Çocuklu kadınsınız ne alaka arkadaşınızın yemeğini siz düşünüyorsunuz, ki sormanız bile büyük incelik. Aç kalmamak için yüzlerce seçenek var. Arkadaşınız hep böyle ise bence samimiyeti azaltın.
 
Annesi başında, x ablasi "kendiliginden" yemek getirmiş. Ee daha ne olacak bütün dünya da mı seferber olsun o taşınacak diye? Hiç canınızı sıkmayın. Biraz zaman geçsin sosyal medyada görmekten rahatsız olursanız koparırsınız bağlarınızı. Belli o laf sokmaya devam edecek.
 
Siz iki çocukla kendinize yemek yaptınız da arkadaşınız mı eksik kaldı?

Taşınırken dışardan söyledik yemeğimizi, başkasından istemek nasıl bir kafa ben bilmiyorum.
 
Tasinmak zor ama siz yemek yapmak zorunda degilsiniz disaridan soylesin yemek biz de tasindik ve disaridan soyledik yemek,kahvaltilik vs idare ettik.

Ayrica elektrikli ocak alsin bu gibi durumlar icin buzdolabi vardir zaten alsin yiyecekleri koysun icine pisirir su illaki vardır hazir corba,makarna, kahvaltı idare edilir.
 
Tek başıma çocuklarım da küçükken üç kez ev taşıdım. Herseyini kendim kolileyip yerleştirdim. Yanımda biri olsa eminim çok daha kolay yapardım. Hicbirinde de ac kalmadim yani. Ne nazlı insanlar var. Her yerde lokanta, pizzacı, pideci var. En olmadı koy ekmek arası zeytin, peynir, domates yanına sallama çay bitti. Size naz mi yapasi varmış anlamadım ki. Üzülmeyin aman zaten sizinkiler de küçük. Ne yapabilirsiniz ki. Başkası için kendinden taviz vermeyeceksin bunu bilirim sadece. Uygun olsanız zaten yaparsınız birşeyler.
 
Ac kaldik dediği yemek yemek gelmemiştir belki akillarina, yazin ablamin evini annemle duzenledik dolu is vardi kahvaltı yapiyorduk aksam yemegine kadar ic güç yapıyorduk bikac kere dışardan yedik,makarna yaptik vs vaktimiz olmadi belki böyle biseyden bahsediyordur.
 
Konunun hepsini okuyamadım ama hamile halimle ev taşıdım 2 hafta önce. kimseye de minnetim olmadı. Acıktık 3 gün boyunca dışardan yedik. Kahvaltı için dışarı çıktık. Akşamları annem getirdi yemeğimizi. Sağolsun düşünüp gelen yardım eden arkadaşlarımız oldu ama kimseden de extra birşey beklemedik. Çünkü birine güvenerek evi taşımadık ki yani. Bilemedim size mi nazlanası tutmuş çok garip insanlar var.
 
siz teklifinizi te uzerinize duseni yapmissiniz kilo verdim diye uzulecegine disardan ismarlayip yeseymis cokmu zormus mecburmusunuz tasiniyor diye onu doyurmaya
 
Üzülmeyin, teklif etmişsiniz bu akşam davetliyiz ama yarın akşam alabilirim yaptığın yemegi diyemeyecek samimiyette misiniz ki siz?
Hem neden ve nasıl aç kalinır bu devirde onuda anlayabilmiş değilim,en kötü açarsın yemek sepetini söylersin yemeğini, olmadı kahvaltı yaparsın,tost makinesi vardır tost yaparsın vs vs.
 

Siz konu sahibinin taşınan arkadaşısınız galiba.

Bu ne hiddet bu ne celal ayol, neden etik tartışmasına giriyorsunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…