- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi muzurtilki
-
10 yıllık arkadaşım ve eşi 8 senelik evli. 6 yaşında bir çocukları var. Ailece görüşmüyoruz, eşini 2 sene öncesine kadar toplam 4-5 kere görmüşümdür. Fakat tesadüfen son 2 senedir (arkadaşımın eşi ile) aynı yerde çalışıyoruz. Arkadaşımın eşinin son zamanlarda iş yerinden bir bayanla çok samimi olduğunu gözlemliyorum. Bayan bekar. Her öğlen birlikte çıkıyorlar, birlikte dönüyorlar. İş çıkışı birlikte gidiyorlar, yanyana geldiklerinde acayip bakışıyorlar, resmen gözlerinin içi gülüyor birbirlerine karşı. Yani arkadaşım aldatılıyor mu tam emin olamıyorum ama ortada bir flört olduğu kesin. En son, geçen hafta öğlen yine birlikte çıktılar ve birlikte işe geç kaldılar. Çok sinirleniyorum, ama adam farkında değil, zaten pek samimiyetimiz de yok.
Ben ne yapayım bilemiyorum, fikir verirseniz çok sevinirim.
Samimi olmasak da arkadaşımın eşi ile konuşayım mı? Buna bir son vermesini yoksa arkadaşıma söyleyeceğimi söyleyeyim mi?
Arkadaşıma söylediğimi hayal bile edemiyorumama benim bir arkadaşım benim eşimle ilgili bir şey bilse bana söylemesini isterdim....
Tabi ortada bir de çocuk var, acaba hiç karışmayayım mı? Fakat çok gözüme batıyor, çok rahatsız oluyorum, arkadaşıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi...
Son durum nediir
Cok iyi olmus arkadasinizin ogrenmesine cok sevindim. Kimse aptal yerine konmamali. Umarim o adi adami affetmez umarımSon durum şu ki "kıyamet koptu"
Ama ben hiç karışmadan koptu
Meğer arkadaşım kızın yazdığı mesajları yakalamış
Kocası işe gidince, aramış kızı
Kız da biz birbirimizi seviyoruz falan demiş
Arkadaşım atlayıp şirkete gelmiş
Kocasının departmanının ortasında kıyameti kopartmış
Kocası da kıza saldırmış eşimle mi konuştun diye
Biz gürültüye çıktık koridora
Zaten onların birim müdürü de soruşturma başlatmıştı onlar hakkında, yazmıştım
Ne mailleşmeler bulmuşlar, gerizekalılar şirket maillerini kullanmışlar yazışmak için
Hemen yönetim olaya el koydu
İkisi de işten atıldı
Arkadaşımın ailesi evine geldi
Arkadaşım kesin boşanmak istiyor
Kocası ise "yalvarıyor!!!!!!!!!!!" affet diye
Arkadaşım şu anda affetmeyi düşünmüyor kesinlikle
Dilekçe verdi boşanmak için
Deliller de var
Bana birşey sormadı
Sanırım departmanlarımız ayrı olduğu için
Ben de birşey söylemedim...
Cok iyi olmus arkadasinizin ogrenmesine cok sevindim. Kimse aptal yerine konmamali. Umarim o adi adami affetmez umarım
herkes layığını bulmuş
benim de üzerimden büyük yük kalktı, ne yapacağımı bilemiyordumohhh...içimin yağları eridi...
takip ediyordum konuyu ve cok sevindim bu duruma. Yanlislar eninde sonunda cikiyor bir sekilde
Afferim kızŞu "söylememelisin, kabak sana patlar" diyenleri hiç anlamayamıyorum.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye, göz göre göre bir insanın aptal yerine konulmasını mı izleyeyim?
İstediği kadar kabak bana patlasın, dünyanın en kötüsü olayım. Biraz empati yapın böyle durumlarda. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Söylemelisin arkadaşım..Açık açık konuş. Hatta önce adamla bir konuş neymiş durum..
bi yandan ssevindim bi yandan üzüldüm. kadını aptal yerine koyan gerizekalıya ohh olmuş ama bi yuva dağılıyor bi yandan
Takipteydim bende rahatladım .adamı şirkette rezil etmeside cok iyi oldu.artık herkes tiksinir ondan.işinden oldu evinden oldu.hayat işte.attı sana tekmeyi be ahlaksız adam!
Ya o kadına ne demeli evli bir erkekle beraberlik yasayanlar midemi bulamdırıyor resmen..
Layıklarını bulmuşlar .arkadasın da inşallah tez zamanda toparlar..
Valla çok sevindim iyi ki sizin üstünüze kalmadan bitmiş bu iş ,kadıncagızda daha fazla kandırılmamış nafaka vermemek için yalvarıyordur ne için yalvaracak ,midesizler ya ,tek üzüldügüm cocukYa hadi adam evli olsun bi derece
çocuk var çocuk, hiç vicdanları yok valla o kadınların, benim de midemi bulandırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?