- 20 Mayıs 2025
- 186
- 57
- 13
- Konu Sahibi Muallimekatibe
Yeni evli sayılırım bir yıl olmadı henüz. Bir arkadaşım var evli iki çocuk annesi. Ben evlendikten kısa bir süre sonra arayıp bebek sordu. Ben de henüz erken olduğunu 2-3 yıl düşünmediğimi söyledim. 2-3 yıl çok, 5 ay geçsin olsun falan dedi ama yok ben kararlıyım dedim. Neyse sürekli konuşurken annelik çok güzel, sen de şimdi yap ki sonra kafan rahat etsin falan diyordu. Fikrini söylüyordu sonuçta ben dinliyordum ama aynı şekilde düşünmediğimi ifade ettim. Sonra bir keresinde ağlayarak anneliği isyan etti. "Kendime vakit ayıramıyorum, kişisel bakımımı bile yapmakta zorlanıyorum, gencecik yaşımda kendimi 40 yaşımdaymış gibi hissediyorum, unutkanlık oluştu hayatım mahvolmuş kendimle ilgili hiçbir şey kalmadı" tarzı şeyler söyledi onun için üzüldüm kendisine biraz zaman ayırsa iyi hissedeceğini söyledim. Beni asıl üzen şey beni kıskanıyor mu acaba düşüncesi. Birkaç kez hissettim gibi ama yok yani niye öyle bir şey yapsın ki dedim. Gerçekten kıymet verdiğim, sevdiğim biri böyle düşünmek istemiyorum