Arkadaşım beni ve sevgilimi kıskanıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaşlar,

Ben 2 aydır biriyle çıkıyorum. Daha önce 2 yıl evli kaldım ve boşandım. 2 yıldır yalnızdım ve boşanmış çocuksuz biriyle tanıştırıldım. Sorun şu ki en yakın arkadaşım durmadan ondan ayrıl diyor. Sebep daha önce evlenip ayrılmış olması ona göre ben hiç evlenmemiş birile evlenmeliymişim, bir de eski eşinden çocuğu yok ama ona nafaka ödüyor. Arkadaşım hayallerindeki gibi biri olmalı, uça uça evlenmelisin, bu adamın bir de çocuğu olmasın sakın gibi bir dünya sözle beni doldurdu, oysa ki biz görücü usulü tanıştırıldık hiç tanınmayan bir kişi değil yani o gazla az kalsın ayrılıyordum :) sizce benim görmediğim pürüzleri mi görüyor yoksa beni mi kıskanıyor?

Zamana bırakın,başkasını değil kendinizi dinleyin,
Siz de boşanmışsınız,şartlara bakılacaksa eşitsiniz.
Evlenirken uça uça evet ama mantığa da uymalı,salt aşk mutluluk getirmez.
Kıskanıyor olması için görüştüğünüz kişinin harika olması gerekiyor,öyleyse zaten bırakmayın,

Kendin iyice tanıyıp emin olmadan dolduruşa gelme. Belki kıskanıyordur bilemezsin veya hani hersey çok yolundaysa bunda bir pürüz olmalı diye kurcalamak istiyordur. Var öyle tipler. Arkadaşın Onu önceden tanıyor mu?

Görücü usulüyle tanıştırıldığunıza göre birbirinize denk olmalısınız.en yakınlarınız da aracılık sürecinde olumsuz yorum yapmadılarsa,demek ki arkadaşınızın bir art niyeti var.
Bunu açıkça sorabilirsiniz neden yakıştırmıyor, hangi mantığa ve gerekçeye dayanarak bu yargıya varıyor.

Belki adamın yanlış bir hareketini görmüştür söyleyemiyordur. Belkide kıskanıyordur. Ama bence arkadaşınızın erkek arkadaşınıza karşı tavrını uzaktan izleyin. Yada erkek arkadaşınızın ona tavrını ve bakışını.

Siz de evlenip boşanmışsınız hic evlenmemiş biriyle evlenmelisin derken sormadınız mi neden diye garip bir durum kıskanıyor mu bilemem ama biŕ şeyler görüyor olsaydı çoktan söylerdi bence

sordum benim çocuğum yokmuş ve boşanmış arkadaşları hep hiç evlenmemiş beylerle çıkıyomuş

yok tanımıyor, sadece resmini gördü sen daha güzelsin yakışıklı değil uça uça mutlulukla evleneceğin içini açıcak insan gelmeden evlenme falan dedi sana uygun değil bence diyor

ona göre yakışıklı olmaması boşanmış olması ve nafaka ödemesi sorunmuş, ben genç kız gibi görülürmüşüm toplumda boşanmam sorun olmazmış çocuksuz olduğum için

hiç tanıştırmadım yani bir arada bulunmadılar

İyi de siz arkadaşınızı niyetini anlayabilecek kadar tanımıyor musunuz? Biz nerden bilelim sizin ne yaşadığınızı, arkadaşınıza ne anlattiğınızı, gidişatınızı... Arkadaşınıza yansıttıklarınızdan kadının bir bildiği var demek ki, kendince uyarmış. Onu burada konulardaki yorumcular da yapıyor mesela yani. Arkadaşım dediğiniz insanın en ufak lafına buraya gelip kıskanıyor mu diye niyet yoklaması yapılması bana çirkin geliyor açıkçası. Kıskanıldığınızı filan sanmıyorum. Fikirlerinin sebebini arkadaşınıza sorarsınız olur biter.

ona göre yakışıklı olmaması boşanmış olması ve nafaka ödemesi sorunmuş, ben genç kız gibi görülürmüşüm toplumda boşanmam sorun olmazmış çocuksuz olduğum için
Siz de evlenip boşandınız ve bu konuda denksiniz.yakışıklılık mevzusu da göreceli, herkese göre değişkenlik gösterir,sizin gözünüze hoş gelmiş ki kendinize yakıştırmışsınız. nafaka konusu tabii can sıkıcı ama ileride kesilir diye düşünüyorum ,daha ayrıntılı bilgi alırsınız bu konuda.
Ayrıca sizin bekar erkekle evlenmenizi toplumun normal karşıladığını da beyan etmiş ya o da külliyen yalan.ne yazık ki boşanan kadın erkekten daha fazla bedel ödüyor.boşanmış olmanız ataerkil bir toplumun pek hoş karşıladığı bir şey değil

bence de en büyük sorun zaten boşanmış olmam, hiç evlenmemiş birisi beni istese bile ailesi kabul etmeyebilir, arkadaşları boşanmış çozuksuz hanımlarmış bekarlar terch ediyor diyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…