- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Erkek arkadaşınız neden boşanmış eşinden?Belki sebep olarak onu görüyordur..
Siz de evlenip boşanmışsınız hic evlenmemiş biriyle evlenmelisin derken sormadınız mi neden diye garip bir durum kıskanıyor mu bilemem ama biŕ şeyler görüyor olsaydı çoktan söylerdi bence
Ona ne ki? Bir yanlışını mı gördü? Senin bilmediğin bir şey mi biliyor?
Kendin iyice tanıyıp emin olmadan dolduruşa gelme. Belki kıskanıyordur bilemezsin veya hani hersey çok yolundaysa bunda bir pürüz olmalı diye kurcalamak istiyordur. Var öyle tipler. Arkadaşın Onu önceden tanıyor mu?
Görücü usulüyle tanıştırıldığunıza göre birbirinize denk olmalısınız.en yakınlarınız da aracılık sürecinde olumsuz yorum yapmadılarsa,demek ki arkadaşınızın bir art niyeti var.
Bunu açıkça sorabilirsiniz neden yakıştırmıyor, hangi mantığa ve gerekçeye dayanarak bu yargıya varıyor.
Belki adamın yanlış bir hareketini görmüştür söyleyemiyordur. Belkide kıskanıyordur. Ama bence arkadaşınızın erkek arkadaşınıza karşı tavrını uzaktan izleyin. Yada erkek arkadaşınızın ona tavrını ve bakışını.
Ya fesatlık. Yada çok sığ görüşlü bir kız. Yani mahalle baskısı ile büyüyen elalem ne der tiplerden mahalle teyzesi ruhlu bir kız :)hiç tanıştırmadım yani bir arada bulunmadılar
Siz de evlenip boşandınız ve bu konuda denksiniz.yakışıklılık mevzusu da göreceli, herkese göre değişkenlik gösterir,sizin gözünüze hoş gelmiş ki kendinize yakıştırmışsınız. nafaka konusu tabii can sıkıcı ama ileride kesilir diye düşünüyorum ,daha ayrıntılı bilgi alırsınız bu konuda.ona göre yakışıklı olmaması boşanmış olması ve nafaka ödemesi sorunmuş, ben genç kız gibi görülürmüşüm toplumda boşanmam sorun olmazmış çocuksuz olduğum için
Siz de evlenip boşandınız ve bu konuda denksiniz.yakışıklılık mevzusu da göreceli, herkese göre değişkenlik gösterir,sizin gözünüze hoş gelmiş ki kendinize yakıştırmışsınız. nafaka konusu tabii can sıkıcı ama ileride kesilir diye düşünüyorum ,daha ayrıntılı bilgi alırsınız bu konuda.
Ayrıca sizin bekar erkekle evlenmenizi toplumun normal karşıladığını da beyan etmiş ya o da külliyen yalan.ne yazık ki boşanan kadın erkekten daha fazla bedel ödüyor.boşanmış olmanız ataerkil bir toplumun pek hoş karşıladığı bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?