Arkadaşım beni ve sevgilimi kıskanıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okumamışsın gelmişsin burda namus bekçiliği yapıyorsun !! adamın benimle ilgilendiğini bile bile , adam keşke gelip ablamla konuşsa, çıkma teklifi etse anlamında bişey söyledi ve tabiki böyle bişey olmadı. adamın onunla ilgilenmediği barizdi. kendi kendine içinden geçirdiği birşeydi bu arkadaşımın.. ablası da bu konu hakkında hiçbişey söylemedi bize.. adam sonuçta konuşmadı bile ablasıyla .. ne yani adam ablasıyla sevgili oldu da ben gidip elinden mi aldım ?? okuduğundan bişey anlamıyorsun, noktasına virgülüne kadar yazım, belki anlarsın

bi yanlışını mı görmüş ki ? ortada gecerli bi sebep varsa fikrini söylesin ötesine karışmasın sonuçta iyi veya kötü bu senin hayatın. kimseyi hayatına bu kadar mudahale ettirme arkadaşın senin verdiğin aklı dinliyor mu veya senin söylediğin fikirle karar veriyor mu ..
kendi hayatımdan örnek vereyim bi sevgilim vardı arkadaşım güya sevmiyordu o kişiyi hep kötülüyordu biz ayrıldık ben sehir dışına gittim bi döndüm sevgili olmuşlar iyide olmuş hepsini çıkarmış oldum hayatımdan yani demem o ki olmayacak şey değil kıskanmışta olabilir.

Bosanmis biriyle de uca uca evlenirsin. Onemli olan ask. Ask yoksa isterse bakir olsun

aynen ondan da bahsediyor eşinin psikoljik sorunları varmış o yüzden ayrılmışlar

ben arkadaşıma ısrarla ayrıl demişsem eğer mutlaka birşey görmüşümdür. bence yabana atmayın fikrini yakın arkadaşınızsa.belki nasıl biri olduğunu biliyodur ama size anlatamayacağı şeyler vardır.

tanışmıyorlar ama yine de çevreyi tamamen de olsa dinlemek lazım en azından fazla kaptırmamak doğruları görmek için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…