- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
İyi de siz arkadaşınızı niyetini anlayabilecek kadar tanımıyor musunuz? Biz nerden bilelim sizin ne yaşadığınızı, arkadaşınıza ne anlattiğınızı, gidişatınızı... Arkadaşınıza yansıttıklarınızdan kadının bir bildiği var demek ki, kendince uyarmış. Onu burada konulardaki yorumcular da yapıyor mesela yani. Arkadaşım dediğiniz insanın en ufak lafına buraya gelip kıskanıyor mu diye niyet yoklaması yapılması bana çirkin geliyor açıkçası. Kıskanıldığınızı filan sanmıyorum. Fikirlerinin sebebini arkadaşınıza sorarsınız olur biter.
Oha arkadasin boyle soyleyince ilk aklina gelen kiskanmasi mi oldu? Cok yazik.
Ben boyle soyleyen yeni tanistigim bir adama guvenmem. Ne malum karisinin psikolojik sorunlari oldugu? Belki adam kadini o hale getirdi. Gercek olsa dahi yaptigi cok cirkin gecinemiyoruz diyebilirdi tanisma asamasinda oldugu birine eski es hakkinda boyle bilgi vermek uygunsuz. Ben bu zamanda aracilara da guvenmiyorum ayrica.aynen ondan da bahsediyor eşinin psikoljik sorunları varmış o yüzden ayrılmışlar
Baslik "arkadasim beni ve sevgilimi kiskaniyor mu" ama "arkadasim ongorulu biri mi" falan degil. Arkadasini kiskanma yakistirmasinin yaninda oha kibar kalir.dikkat ettiyseniz kıskandı mı yoksa benim görmediği birşeyleri mi görüyr dedim, oha gibi argo kelime uslübunuzun çirkinliğini yansıtıyor oha kelimesini size iade ediyorum zira kötü söz sahibinidir :)
Baslik kiskaniyor mu ama arkadasim ongorulu biri mi falan degil. Arkadasini kiskanma yakistirmasinin yaninda oha kibar kalir.
Cok sacma. Hangi kadin baska bir kadina 'sen evlendin bosandin ama cocugun olmadigi icin genc kiz gibi sayılırsın' der ki? Hic kimse demez. Gercek degil çünkü ne yazık ki. Bunu da bu toplumda yasamak zorunda kalmis her kadin bilir. Ayrica karsinizdaki insan da evlenmis bosanmis ve cocuksuz. Anlattiginiz seyler tutarsiz. Ya eksik ya da baska bir durum var.
Bu bahsettiğiniz örnekler de çok istisnai kalıyor,genele yaymak ne derece doğru olur.yazdığınız gibi evlenmemiş biri sizinle evlenmeye niyetlense ailesi huzur vermez.burda nice kayınvalide - gelin çatışmalarını okumuyor muyuz? Sizin boşanmanız da malzemedir kayınvalide-kayınpeder gözünde, ailesi ile ilişkiye -1 ile başlamış olacaksınız.bence de en büyük sorun zaten boşanmış olmam, hiç evlenmemiş birisi beni istese bile ailesi kabul etmeyebilir, arkadaşları boşanmış çozuksuz hanımlarmış bekarlar terch ediyor diyor :)
neden şaşırdınız ki sırf o değil teyzemler de senin çocuğun yok seni hiç evlenmemiş erkekler bile alır diolar:) neden yalan söylediğimi ima ettiniz anlayamadım.
Ben cok rahat bir insanim boyle laflar beni cok etkilemiyor acikcasi. Sen tatlis sevgilinle evlen ama arkadasina bir iyilik yap gorusme kendisiyle. Benim hakkimda bu sekilde art niyeti olan biriyle arkadasligimi surdurmek istemezdim. Zaten birbirinizi anlayamamissiniz.anladım sizin uslübunuz argo o zaman siz öyle konuşmaya devam edin ben bi bayan olarak yakıştıramıyorum kendime herkes kendine yakışanı yapar ve konuşur kalite tesadüf değildir :) size hayatta başarılarrrr
Ben cok rahat bir insanim boyle laflar beni cok etkilemiyor acikcasi. Sen tatlis sevgilinle evlen ama arkadasina bir iyilik yap gorusme kendisiyle. Benim hakkimda bu sekilde art niyeti olan biriyle arkadasligimi surdurmek istemezdim. Zaten birbirinizi anlayamamissiniz.
Istersen almayabilirsin tabi zaten arkadadini da kaale almak bir yana kiskanclikla itham ediyorsun. En itici arkadas tipi. Tabi boyle cok erkek var sevgili ya da es sahibi olunca arkadasim bizi kiskiniyi diyip iletisimini kesenki sizin durumda hayirli olur. Erkeklerde pek yok onlar hep olumune kankayiz modunda ve arkadaslarini bu sekilde suclamaz.Konuşma tarzınızdaki öfkeyi anlayamadım onu sizin agresif ve klavye başından ahkam kesecek kişilik yapınıza veriyorum :) inatla ayrıl diyen bir insan hakkında tabi ki böyle düşünülebilir siz ne isterseniz düşünün sizin görüşleriniz beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor bu tarz uslübu olan birin kaale almamak gibi bir yapım var :)
Istersen almayabilirsin tabi zaten arkadadini da kaale almak bir yana kiskanclikla itham ediyorsun. En itici arkadas tipi. Tabi boyle cok erkek var sevgili ya da es sahibi olunca arkadasim bizi kiskiniyi diyip iletisimini kesen. Erkeklerde pek yok onlar hep olumune kankayiz modunda.
Basliga ve konu icerigine gore yorum yapiyorum oyle bir sey sorabiliyorsan siz arkadas degilsiniz. Gercekten arkadasin cok sinsi biriyse de simdiye kadar sen tanimadiysan bizim soylediklerimiz havada kalir. Arkadasinin soylediklerinde tutarli yanlar var bahsi gecen yorumlari onceki sayfalarda begenmistim zaten. Kiz oralarda hakli. Bir de sevgilinin eski esi hakkindaki yazina yaptigim yorum var istersen dikkate al istersen alma orasi senin bilecegin is. Arkadasinla iliskiniz kac yillik bilmiyorum sevgilinle de uzun suredir gorusmuyorsunuz muhtemelen ve hayatina yeni giren bir adam arkadasindan daha guvenilir degil. Sevgili okarak mutlu olur musun olursun ama daha once evlenmis biri olarak bilirsin ki sevgililik ile evlilik farkli. Arkadasinin da gercekten kiskandigini dusunuyorsan onceki evliliginde davranislari nasildi ona bak derim. Daha iyi bir referans olamaz bence.Evet ben çok mutluyum dedikçe iyi düşün aman temkinli ol demek yerine ayrıl diyen bir insanda art niyet ararım, ben evliyken de o bekar olmasına rağmen daima onunla görüştüm hiç öyle sevgili eş bulunca arkadaşımı satmadım bilip bilmeden konuşmayın
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 aydır biriyle çıkıyorum. Daha önce 2 yıl evli kaldım ve boşandım. 2 yıldır yalnızdım ve boşanmış çocuksuz biriyle tanıştırıldım. Sorun şu ki en yakın arkadaşım durmadan ondan ayrıl diyor. Sebep daha önce evlenip ayrılmış olması ona göre ben hiç evlenmemiş birile evlenmeliymişim, bir de eski eşinden çocuğu yok ama ona nafaka ödüyor. Arkadaşım hayallerindeki gibi biri olmalı, uça uça evlenmelisin, bu adamın bir de çocuğu olmasın sakın gibi bir dünya sözle beni doldurdu, oysa ki biz görücü usulü tanıştırıldık hiç tanınmayan bir kişi değil yani o gazla az kalsın ayrılıyordum :) sizce benim görmediğim pürüzleri mi görüyor yoksa beni mi kıskanıyor?
Sebep daha önce evlenip ayrılmış olması ona göre ben hiç evlenmemiş birile evlenmeliymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?