Arkadaşım beni ve sevgilimi kıskanıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes istediği yere stediği konuyu açar buna

Herkes istediği yere istediği konuyu açar , beğenmiyorsanız yorum yapmazsınız olur biter, burası zaten fikir alışverişi için var

Oha arkadasin boyle soyleyince ilk aklina gelen kiskanmasi mi oldu? Cok yazik.

dikkat ettiyseniz kıskandı mı yoksa benim görmediği birşeyleri mi görüyr dedim, oha gibi argo kelime uslübunuzun çirkinliğini yansıtıyor oha kelimesini size iade ediyorum zira kötü söz sahibinidir :)

aynen ondan da bahsediyor eşinin psikoljik sorunları varmış o yüzden ayrılmışlar
Ben boyle soyleyen yeni tanistigim bir adama guvenmem. Ne malum karisinin psikolojik sorunlari oldugu? Belki adam kadini o hale getirdi. Gercek olsa dahi yaptigi cok cirkin gecinemiyoruz diyebilirdi tanisma asamasinda oldugu birine eski es hakkinda boyle bilgi vermek uygunsuz. Ben bu zamanda aracilara da guvenmiyorum ayrica.

Cok sacma. Hangi kadin baska bir kadina 'sen evlendin bosandin ama cocugun olmadigi icin genc kiz gibi sayılırsın' der ki? Hic kimse demez. Gercek degil çünkü ne yazık ki. Bunu da bu toplumda yasamak zorunda kalmis her kadin bilir. Ayrica karsinizdaki insan da evlenmis bosanmis ve cocuksuz. Anlattiginiz seyler tutarsiz. Ya eksik ya da baska bir durum var.

dikkat ettiyseniz kıskandı mı yoksa benim görmediği birşeyleri mi görüyr dedim, oha gibi argo kelime uslübunuzun çirkinliğini yansıtıyor oha kelimesini size iade ediyorum zira kötü söz sahibinidir :)
Baslik "arkadasim beni ve sevgilimi kiskaniyor mu" ama "arkadasim ongorulu biri mi" falan degil. Arkadasini kiskanma yakistirmasinin yaninda oha kibar kalir.

Baslik kiskaniyor mu ama arkadasim ongorulu biri mi falan degil. Arkadasini kiskanma yakistirmasinin yaninda oha kibar kalir.

anladım sizin uslübunuz argo o zaman siz öyle konuşmaya devam edin ben bi bayan olarak yakıştıramıyorum kendime herkes kendine yakışanı yapar ve konuşur kalite tesadüf değildir :) size hayatta başarılarrrr

Siz görüşüp o kadar yakınken göremediğiniz neyi görmüş olabilir ki? Lütfen kendinizi dinleyin ve zamana bırakın..

neden şaşırdınız ki sırf o değil teyzemler de senin çocuğun yok seni hiç evlenmemiş erkekler bile alır diolar:) neden yalan söylediğimi ima ettiniz anlayamadım.

bence de en büyük sorun zaten boşanmış olmam, hiç evlenmemiş birisi beni istese bile ailesi kabul etmeyebilir, arkadaşları boşanmış çozuksuz hanımlarmış bekarlar terch ediyor diyor :)
Bu bahsettiğiniz örnekler de çok istisnai kalıyor,genele yaymak ne derece doğru olur.yazdığınız gibi evlenmemiş biri sizinle evlenmeye niyetlense ailesi huzur vermez.burda nice kayınvalide - gelin çatışmalarını okumuyor muyuz? Sizin boşanmanız da malzemedir kayınvalide-kayınpeder gözünde, ailesi ile ilişkiye -1 ile başlamış olacaksınız.

İkinci defaya bir de evlilik yapacaksınız artık daha fazla mantığınızı dinleyin.hiç evlenmemiş biriyle evlenmek,boşanmış olan biriyle evlenmeye göre daha fazla risk içeriyor.perşembenin gelişi çarşambadan belli ya, siz de kendi tecrübenizden yola çıkın ve daha az riskler alın, olumsuz durumları öngörerek olumsuzlukları devre dışı bırakın.(bu arkadaşınızı,bekar adamla evlenmeye kalkışmak gibi olumsuzluklar)

neden şaşırdınız ki sırf o değil teyzemler de senin çocuğun yok seni hiç evlenmemiş erkekler bile alır diolar:) neden yalan söylediğimi ima ettiniz anlayamadım.

Gerçekci olmayan bir çevreniz var o halde. Benim arkadaşım bana boyle cumleler kursa ne alaka derim. Hepsi birbirinden sacma geldi. Neyse kıskandığını sanmıyorum. Mutluluklar.

Ben cok rahat bir insanim boyle laflar beni cok etkilemiyor acikcasi. Sen tatlis sevgilinle evlen ama arkadasina bir iyilik yap gorusme kendisiyle. Benim hakkimda bu sekilde art niyeti olan biriyle arkadasligimi surdurmek istemezdim. Zaten birbirinizi anlayamamissiniz.

Konuşma tarzınızdaki öfkeyi anlayamadım onu sizin agresif ve klavye başından ahkam kesecek kişilik yapınıza veriyorum :) bn herşey iyi gidiyor mutluyum dedikçe inatla ayrıl diyen bir insan hakkında tabi ki böyle düşünülebilir siz ne isterseniz düşünün sizin görüşleriniz beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor bu tarz uslübu olan birin kaale almamak gibi bir yapım var :)

Istersen almayabilirsin tabi zaten arkadadini da kaale almak bir yana kiskanclikla itham ediyorsun. En itici arkadas tipi. Tabi boyle cok erkek var sevgili ya da es sahibi olunca arkadasim bizi kiskiniyi diyip iletisimini kesenki sizin durumda hayirli olur. Erkeklerde pek yok onlar hep olumune kankayiz modunda ve arkadaslarini bu sekilde suclamaz.

Evet ben çok mutluyum dedikçe iyi düşün aman temkinli ol demek yerine ayrıl diyen bir insanda art niyet ararım, ben evliyken de o bekar olmasına rağmen daima onunla görüştüm hiç öyle sevgili eş bulunca arkadaşımı satmadım bilip bilmeden konuşmayın

Basliga ve konu icerigine gore yorum yapiyorum oyle bir sey sorabiliyorsan siz arkadas degilsiniz. Gercekten arkadasin cok sinsi biriyse de simdiye kadar sen tanimadiysan bizim soylediklerimiz havada kalir. Arkadasinin soylediklerinde tutarli yanlar var bahsi gecen yorumlari onceki sayfalarda begenmistim zaten. Kiz oralarda hakli. Bir de sevgilinin eski esi hakkindaki yazina yaptigim yorum var istersen dikkate al istersen alma orasi senin bilecegin is. Arkadasinla iliskiniz kac yillik bilmiyorum sevgilinle de uzun suredir gorusmuyorsunuz muhtemelen ve hayatina yeni giren bir adam arkadasindan daha guvenilir degil. Sevgili okarak mutlu olur musun olursun ama daha once evlenmis biri olarak bilirsin ki sevgililik ile evlilik farkli. Arkadasinin da gercekten kiskandigini dusunuyorsan onceki evliliginde davranislari nasildi ona bak derim. Daha iyi bir referans olamaz bence.

İkiniz de bosanmiş olmaniz durumu eşitliyor. Davul bile dengi dengine derler. Kısmet bu işler. Bence arkadaşınız kiskanmiyor ama yanlis da dusunuyor. İnsanlar İlk evlilikte uça uça evleniyor da neoluyor bosanıyor

Benim de böyle bir konum var bakabilirsiniz isterseniz arkadaşım çok samimi arkadaşım nedense eşime karşı beni doldurdu tabi o zaman nişanlıydık biz sevgiliykende hep acele etme dur bekle vs gibi konuşurdu , eşim yurt dışına gittiğinde ona gitmediğim için Benimle görüşmek istemedi

halbu ki o böyle bir durumda olsaydı ben ; " sen rahatsız olma, sorun çıkmasın ben gelirim " derdim ama herkes bir olmuyor şimdi Benimde ikinci evliliğim eşiminde ikimizin de çocuğu yok yani sizinle aynı durumdayız :)

Onun için eğer siz gerçekten erkek arkadaşınıza güveniyorsanız sorun yok demektir ben güvendim ve bu yola çıktım pişman değilim Allah sizi de pişman etmesin bundan sonraki hayatınız da mutluluk huzur sağlık dolu bir yuva nasip etsin...

Gönlünüzden geçen bu adamsa eğer ben bu adamla yaparım diyorsanız içinizde ki sesi dinleyin derim ben tabi ki bir hata daha yapmayın sonuçta o da korkar herkes adımlarını dikkatli atar ; arkadaş da çok önemli kabul ediyorum ancak evlendikten sonra ne yazık ki şuan ki gibi çok görüşemez hale geleceksiniz evinizin düzeni, aile ,iş hayatı , çocuk vs derken...

Hakkınız da hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Sonucta sizde evlenip ayrilmissiniz yani hic evlenmemis biriylede evlenebilirsiniz ama sizi o kadar iyi anlayamaz. En iyisi sartlarin esit oldugu biriyle evlenmek. Arkadasinizi fazla dinlemeyip gorustugunuz kisiye odaklanin oncelikle. Ve bu kadar üstelemesini de anlamadim onceden taniyor muymuş adami?

Baştaki konuyu okudum sadece,
Arkadaşınız kıskanç mı değil mi bilemem ama ben de sevgilinizin ilk evliliğinin sonlanma sebeplerini gözü kapalı kabul etmeyip temkinli olmanızı tavsiye ederim.

Sebep daha önce evlenip ayrılmış olması ona göre ben hiç evlenmemiş birile evlenmeliymişim

Ne saçma ya. Zaten sen de boşanmışsın. Sebebi başka bir şeyse de açıkça söylesin madem. Böyle saçma sebeplerle ayrılacak değilsin ya.

Madem yakın arkadaşın bu şekilde açıkça da sorabilirsin aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…