Arkadaşım beni ve sevgilimi kıskanıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ona göre yakışıklı olmaması boşanmış olması ve nafaka ödemesi sorunmuş, ben genç kız gibi görülürmüşüm toplumda boşanmam sorun olmazmış çocuksuz olduğum için
Şu düşünceleri yanlış bence . Tabiki hiç evlenmemiş biriyle de evlenebilirsin ama boşanmış olarak adamla eşit durumdasınız şu an, tozpembe bir dünyada yaşıyor heralde arkadaşınız, keşke düşündüğü gibi olsa ama burda hergün boşanmanın zorluklarını konu açan arkadaşlarla aynı yerde yasamıyorlar galiba. Aksine sizi kıskanmıyor da gözünde fazla büyütüyor gibi geldi bana. Sevdiği için heralde sizi fazla yüceltmiş adamı size layık görmemiş. Ama adamı da gömmeden mantıklı düşünmeniz lazım

Ayrıca yakışıklı olması mı lazım, sizin gönlünüz ısındıktan sonra ne önemi var

bence kıskanıyor, benzer bi olayı ben yaşadım 2 yıl önce... çalıştığım yerdeki yakın bi arkadaşım ve ablasıyla 2 günlük bir tura katılmıştık. 2. gün arkadaşım sürekli şu adam ablamla tanışsa keşke olur aslında, adamı beğendim vs birsürü şey söyledi. halbuki adamın onunla ilgilendiği filan yoktu. daha çok benle ilgileniyordu. muhabbetimiz iyiydi. neyse sonra tlf no mu istedi ben verdim , ilk buluşmamızdan sonra kendisine anlattım olayı. sonra sevgili olduk , bana şunu söyledi ''sen ablamın hakkını yedin, ablamla tanışmalıydı niye telfonunu verip konuştun ?'' sonra ise iyice suyunu çıkardı '' siz tartıştınız ondan ayrılmalısın, ben ona güvenmiyorum, kendine başkasını bul vs. '' ben hiç oralı olmadım ve şuan evliyiz ve Allahıma şükürler olsun mutluyuz.. o yüzden rahatlıkla söyleyebiliyorum kıskandığını

ASlında ben de böyle düşünmedim değil yani beni gözünde fazla büyütüyor, görüntü olarak zayıfmışım da genç kız gbiymişim gibi laflar sarfediyor çocuksuz olduğum için de bekarlar tercih edermiş kolaylıkla yok daha neler dedim hatta yüzüne karşı :)

Arkadasin adami kendine istememis ama ablasina istemis ve sen de bunu duydugun halde umursamadan adamla telefon alisverisinde bulunmussun. Yasak mi degil. Ama hem senin hem de seninle arkadasligini surduren arkadasin midesi baya genismis. Iyiki evlenmissin ama :)

Bu bakış açısını hiç anlamıyorum evet herkes sizin müstakbel kocişlerinizi kıskanıyor. Arkadaşınız sadece fikrini söylemiş başka bir işaret yoksa bunların kıskançlıkla alakası yok.

Benim bilmediğim birşey mi biliyorsun da ondan mı uyarıyorsun diye sorun bu soruya ikna edici bir cevap veremezse ben olsam önemsemem artık söylediklerini birşeyimi de anlatmazdım

hayır bence. sadece çok mükemmelliyetçi bir arkadaşınız var muhtemelen. sizi de sevdiğinden kendi görüşüne uygun bir seçim yapın istiyor.

yakın arkadaşlarımın çok çok yakın bir kız arakdaşı vardı. kızın sevgilisi vardı ve tekin bi adam değildi cidden. ben çok bilmesem de ayrıntılarını bunlar kızı uyarmışlar bir sebepten. kız siz benim sevgilimi kıskanıyorsunuz sizin sevgiliniz yok diye dedi ve araları bozuldu.

sonra ne oldu söyleyeyim, o kız sevgilisinden ayrıldı. kıskanmakla suçladığı kız evlendi. bunlar iyice koptular. o sevgilisinden ayrılan kız da yeni evlendi ve bol "benim gerçek arkadaşlarım yanımdaydı düğünümde" li laf sokmalı paylaşımlar yaptı.

hayır onun gerçek arkadaşı onu uyaranlardı, ama o kız gerçek arkadaş değildi.

bence arkadaşınız sizi seviyor ve düşünüyor, ama siz böyle düşünebildiğiniz için o kişiye arkadaş olamazsınız. umarım yollarınız ayrılır. böylesi bir düşünce yanlış çünkü.

sizinde bir cocugunuz olabilirdi karşı tarafın bir evladının olması ayıp birşey değil
yine uça uça evlenebilirsin
arkadaşınız olumsuz yorumlar yaparak kafanızı karıştırmış çünkü haklı sebepleri yok
siz kendinizi dinleyin
mutluluk ve huzur öyle kolay elde edilebilen birşey değil
benim de ikinci evliliğim ve eşimin bir kızı var gayet mutluyuz bir de bebek istiyoruz
sen kendini dinle derim

Neden hiç evlenmemiş biri olmalıymış tuhaf yorum . Ancak illa ki kıskanıyor anlamı çıkmaz .
Tanımaya devam edin arkadaşınıza da durumu açıklayın enerjinizi sömürüyorsa çok anlatmayın bundan sonra .
Benimde bir arkadaşım hep olumsuz yorum yapardı hayatıma iki kişi girdi ikisi içinde hep olumsuz konuşup enerjimi çekerdi. Kıskanıyor diyemem ama kendi hayatına sevgilisi girince onun yanlışını bile görmez göklere çıkarırdı. Bende çok anlatmayaya karar verdim yüzeysel bahsettim daha ziyade başka konularda muhabbet ettik. Ancak bakınca kendisine genel olarak patavatsız biraz önyargılı biri olduğu için böyle yaptığını düşündüm kıskançlıktan ziyade

Ya olabilir , olmaz diye bişey yok ama arkadaşınız sizi seviyor diye de adamı fazla yerin dibine geçirmiş, olmaz diye bişey yok , siz tanımaya devam edin. Evlenip boşanmış olmak suç değil sonuçta, sizin için de, adam içinde. Hayırlısı olsun. Bekarlar bile evlenip boşanıyor sonuçta. Önemli olan sizin için doğru insan olup olmadığı

öncelikle ayrıntısından bihaber olduğun bi konuda kafana göre bana laf edemezsin bu 1.
( farkındaysan sana değil konu sahibinin mesajına cevap yazdım )
benim yaşadığım bişey seni neden bu kadar gerdi bu da 2 ?

Ne yaziyorsaniz biz de ona gore yorum yapiyoruz. Isteyen istedigine yorum yapabiliyor ayrica.

Bununla ilgili burada bir suru konu aciliyor. Sevgili sahibi olan iyi niyetli uyaridan anlamayan bizi kiskiniyirlir diyen o kadar kompleksli bayan var ki. Ben hic uyarmiyorum artik. Ben kotu olacagima yasasin gorsunler diyorum. Bir musibet bin nasihattan iyi. Kimseye zorla iyilik yapmamak lazim.

Ne yaziyorsaniz biz de ona gore yorum yapiyoruz. Isteyen istedigine yorum yapabiliyor ayrica.
yorum yapamazsın demedim zaten kafana göre bana laf edemezsin dedim . yaşını bilemiycem ama benden sana tavsiye; içyüzünü bilmediğin konularda bu kadar bol keseden atıp tutma, mazallah herkes susup oturmaz çünkü, hayatta başarılar sana .

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim kirli camasirlarinizi ortaya doktunuz ben de ona gore yorum yaptim. Arkadasinin su adami ablama ayarlayalim dedigini bile bile o adamla flortlesen kisi genis midelidir. Alkislanacak bir sey yok. Ama sizin icin kisa gunun kari tabi iyi ki evlenmissiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…