- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Şu düşünceleri yanlış bence . Tabiki hiç evlenmemiş biriyle de evlenebilirsin ama boşanmış olarak adamla eşit durumdasınız şu an, tozpembe bir dünyada yaşıyor heralde arkadaşınız, keşke düşündüğü gibi olsa ama burda hergün boşanmanın zorluklarını konu açan arkadaşlarla aynı yerde yasamıyorlar galiba. Aksine sizi kıskanmıyor da gözünde fazla büyütüyor gibi geldi bana. Sevdiği için heralde sizi fazla yüceltmiş adamı size layık görmemiş. Ama adamı da gömmeden mantıklı düşünmeniz lazımona göre yakışıklı olmaması boşanmış olması ve nafaka ödemesi sorunmuş, ben genç kız gibi görülürmüşüm toplumda boşanmam sorun olmazmış çocuksuz olduğum için
Garip bir durum bence arkadaşınızla araya biraz mesafe koyunsordum benim çocuğum yokmuş ve boşanmış arkadaşları hep hiç evlenmemiş beylerle çıkıyomuş
bence kıskanıyor, benzer bi olayı ben yaşadım 2 yıl önce... çalıştığım yerdeki yakın bi arkadaşım ve ablasıyla 2 günlük bir tura katılmıştık. 2. gün arkadaşım sürekli şu adam ablamla tanışsa keşke olur aslında, adamı beğendim vs birsürü şey söyledi. halbuki adamın onunla ilgilendiği filan yoktu. daha çok benle ilgileniyordu. muhabbetimiz iyiydi. neyse sonra tlf no mu istedi ben verdim , ilk buluşmamızdan sonra kendisine anlattım olayı. sonra sevgili olduk , bana şunu söyledi ''sen ablamın hakkını yedin, ablamla tanışmalıydı niye telfonunu verip konuştun ?'' sonra ise iyice suyunu çıkardı '' siz tartıştınız ondan ayrılmalısın, ben ona güvenmiyorum, kendine başkasını bul vs. '' ben hiç oralı olmadım ve şuan evliyiz ve Allahıma şükürler olsun mutluyuz.. o yüzden rahatlıkla söyleyebiliyorum kıskandığınıMerhaba arkadaşlar,
Ben 2 aydır biriyle çıkıyorum. Daha önce 2 yıl evli kaldım ve boşandım. 2 yıldır yalnızdım ve boşanmış çocuksuz biriyle tanıştırıldım. Sorun şu ki en yakın arkadaşım durmadan ondan ayrıl diyor. Sebep daha önce evlenip ayrılmış olması ona göre ben hiç evlenmemiş birile evlenmeliymişim, bir de eski eşinden çocuğu yok ama ona nafaka ödüyor. Arkadaşım hayallerindeki gibi biri olmalı, uça uça evlenmelisin, bu adamın bir de çocuğu olmasın sakın gibi bir dünya sözle beni doldurdu, oysa ki biz görücü usulü tanıştırıldık hiç tanınmayan bir kişi değil yani o gazla az kalsın ayrılıyordum :) sizce benim görmediğim pürüzleri mi görüyor yoksa beni mi kıskanıyor?
Şu düşünceleri yanlış bence . Tabiki hiç evlenmemiş biriyle de evlenebilirsin ama boşanmış olarak adamla eşit durumdasınız şu an, tozpembe bir dünyada yaşıyor heralde arkadaşınız, keşke düşündüğü gibi olsa ama burda hergün boşanmanın zorluklarını konu açan arkadaşlarla aynı yerde yasamıyorlar galiba. Aksine sizi kıskanmıyor da gözünde fazla büyütüyor gibi geldi bana. Sevdiği için heralde sizi fazla yüceltmiş adamı size layık görmemiş. Ama adamı da gömmeden mantıklı düşünmeniz lazım
Ayrıca yakışıklı olması mı lazım, sizin gönlünüz ısındıktan sonra ne önemi var
bence kıskanıyor, benzer bi olayı ben yaşadım 2 yıl önce... çalıştığım yerdeki yakın bi arkadaşım ve ablasıyla 2 günlük bir tura katılmıştık. 2. gün arkadaşım sürekli şu adam ablamla tanışsa keşke olur aslında, adamı beğendim vs birsürü şey söyledi. halbuki adamın onunla ilgilendiği filan yoktu. daha çok benle ilgileniyordu. muhabbetimiz iyiydi. neyse sonra tlf no mu istedi ben verdim , ilk buluşmamızdan sonra kendisine anlattım olayı. sonra sevgili olduk , bana şunu söyledi ''sen ablamın hakkını yedin, ablamla tanışmalıydı niye telfonunu verip konuştun ?'' sonra ise iyice suyunu çıkardı '' siz tartıştınız ondan ayrılmalısın, ben ona güvenmiyorum, kendine başkasını bul vs. '' ben hiç oralı olmadım ve şuan evliyiz ve Allahıma şükürler olsun mutluyuz.. o yüzden rahatlıkla söyleyebiliyorum kıskandığını
Benim bilmediğim birşey mi biliyorsun da ondan mı uyarıyorsun diye sorun bu soruya ikna edici bir cevap veremezse ben olsam önemsemem artık söylediklerini birşeyimi de anlatmazdımMerhaba arkadaşlar,
Ben 2 aydır biriyle çıkıyorum. Daha önce 2 yıl evli kaldım ve boşandım. 2 yıldır yalnızdım ve boşanmış çocuksuz biriyle tanıştırıldım. Sorun şu ki en yakın arkadaşım durmadan ondan ayrıl diyor. Sebep daha önce evlenip ayrılmış olması ona göre ben hiç evlenmemiş birile evlenmeliymişim, bir de eski eşinden çocuğu yok ama ona nafaka ödüyor. Arkadaşım hayallerindeki gibi biri olmalı, uça uça evlenmelisin, bu adamın bir de çocuğu olmasın sakın gibi bir dünya sözle beni doldurdu, oysa ki biz görücü usulü tanıştırıldık hiç tanınmayan bir kişi değil yani o gazla az kalsın ayrılıyordum :) sizce benim görmediğim pürüzleri mi görüyor yoksa beni mi kıskanıyor?
Ya olabilir , olmaz diye bişey yok ama arkadaşınız sizi seviyor diye de adamı fazla yerin dibine geçirmiş, olmaz diye bişey yok , siz tanımaya devam edin. Evlenip boşanmış olmak suç değil sonuçta, sizin için de, adam içinde. Hayırlısı olsun. Bekarlar bile evlenip boşanıyor sonuçta. Önemli olan sizin için doğru insan olup olmadığıASlında ben de böyle düşünmedim değil yani beni gözünde fazla büyütüyor, görüntü olarak zayıfmışım da genç kız gbiymişim gibi laflar sarfediyor çocuksuz olduğum için de bekarlar tercih edermiş kolaylıkla yok daha neler dedim hatta yüzüne karşı :)
öncelikle ayrıntısından bihaber olduğun bi konuda kafana göre bana laf edemezsin bu 1.Arkadasin adami kendine istememis ama ablasina istemis ve sen de bunu duydugun halde umursamadan adamla telefon alisverisinde bulunmussun. Yasak mi degil. Ama hem senin hem de seninle arkadasligini surduren arkadasin midesi baya genismis. Iyiki evlenmissin ama :)
Ne yaziyorsaniz biz de ona gore yorum yapiyoruz. Isteyen istedigine yorum yapabiliyor ayrica.öncelikle ayrıntısından bihaber olduğun bi konuda kafana göre bana laf edemezsin bu 1.
( farkındaysan sana değil konu sahibinin mesajına cevap yazdım )
benim yaşadığım bişey seni neden bu kadar gerdi bu da 2 ?
yok tanımıyor onu sadece boşanmış ve nafaka ödüyor diye yerden yere vuruyor resmen hani iyi düşün dese anlıycam ama çok üstüme geldi
hayır bence. sadece çok mükemmelliyetçi bir arkadaşınız var muhtemelen. sizi de sevdiğinden kendi görüşüne uygun bir seçim yapın istiyor.
yakın arkadaşlarımın çok çok yakın bir kız arakdaşı vardı. kızın sevgilisi vardı ve tekin bi adam değildi cidden. ben çok bilmesem de ayrıntılarını bunlar kızı uyarmışlar bir sebepten. kız siz benim sevgilimi kıskanıyorsunuz sizin sevgiliniz yok diye dedi ve araları bozuldu.
sonra ne oldu söyleyeyim, o kız sevgilisinden ayrıldı. kıskanmakla suçladığı kız evlendi. bunlar iyice koptular. o sevgilisinden ayrılan kız da yeni evlendi ve bol "benim gerçek arkadaşlarım yanımdaydı düğünümde" li laf sokmalı paylaşımlar yaptı.
hayır onun gerçek arkadaşı onu uyaranlardı, ama o kız gerçek arkadaş değildi.
bence arkadaşınız sizi seviyor ve düşünüyor, ama siz böyle düşünebildiğiniz için o kişiye arkadaş olamazsınız. umarım yollarınız ayrılır. böylesi bir düşünce yanlış çünkü.
yorum yapamazsın demedim zaten kafana göre bana laf edemezsin dedim . yaşını bilemiycem ama benden sana tavsiye; içyüzünü bilmediğin konularda bu kadar bol keseden atıp tutma, mazallah herkes susup oturmaz çünkü, hayatta başarılar sana .Ne yaziyorsaniz biz de ona gore yorum yapiyoruz. Isteyen istedigine yorum yapabiliyor ayrica.
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim kirli camasirlarinizi ortaya doktunuz ben de ona gore yorum yaptim. Arkadasinin su adami ablama ayarlayalim dedigini bile bile o adamla flortlesen kisi genis midelidir. Alkislanacak bir sey yok. Ama sizin icin kisa gunun kari tabi iyi ki evlenmissiniz.yorum yapamazsın demedim zaten kafana göre bana laf edemezsin dedim . yaşını bilemiycem ama benden sana tavsiye; içyüzünü bilmediğin konularda bu kadar bol keseden atıp tutma, mazallah herkes susup oturmaz çünkü, hayatta başarılar sana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?