• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Birden Soğuk Davranmaya Başladı

civcivgagasi

Açıyorum çiçek miçek
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
528
965
628
Hanımlar merhaba,
Birkaç aydır görüştüğüm, sabahlara kadar konuştuğum erkek arkadaşım (özel değil sosyal) bana bir haftadır falan soğuk davranıyor. Fikirlerimiz, hayata bakışımız aynı. Çok da samimiydik. Sevdiğim biri. Bu ara konuşasım yok diyor ama, başka arkadaşlarımızla konuşuyormuş. Bugün sebebini sordum, yine kaçamak cevap verdi "Sonra konuşuruz, uyumam lazım" dedi. Çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor.

Ustune gitmeyin herkes herkesle her zaman konusmak zorunda degil. Her gun okulda samimi arkadaslarimdan zaman zaman ben de sıkılıyorum. Sevgili gibi bık bık bık her dk konusmaniza gerek yok.

Ona karsi ozel bir ilginizinin oldugunu dusunup kacmak istemis olabilir.

Onceden benimde oyle cok sıkı fiki oldugum erkek arkadasim filan vardi cok konusurduk muhabbetimiz uyardi bazen bana nedendir bilmem eserdi cevap vermezdim cok konusmazdim hatta haftalarca bile konusmayip sonra birimiz yazar devam ederdik yine oyle birseyde olabilir baska bir problem yoksa eger :)bilemeyiz

Sevgilisi varmış evet. Kızı da tanıyorum, çok iyi biri. Aramız iyi onunla. Ama soğuk davranan kişi arkadaşım. Bu çok saçma geliyor bana. Yani kız görüşmememizi istese anlarım da, bu ne şimdi?

belki açık açık söyleyemıoyordur hem insan neden karşı cınsten sosyal arkadaşıyla surekli konuşmak istesin anlamıyorum gerektikçe konuşun

Kız aramızdaki soğukluğa anlam veremiyor aksine. Bir sorun mu var dedi gece. Dedim yok, kendisi konuşmuyor. Çok tuhaf gerçekten. Sürekli konuşalım derdinde değilim zaten de, bu ara hiç konuşmayınca anlam veremedim. Neyse artık, kendi bilir.

Olabilir. İnsanlar samimi de olsa öyle dediğiniz gibi sabahlara kadar, saatlerce konuştuğu kişiden sıkılabilir. Ki bence de bunaltıcı bu kadar sık ve uzun sohbet. Samimiyet ne olursa olsun. Bence ısrar etmeyin artık arkadaşınıza.

Valla bence cocugun sana duygulari var ama yuz bulamadigi icin artik seninle konusmak istemiyor. Benimle konusmayi birakan sosyal erkek arkadaslarimin hepsinin derdi buydu.

Kiz ben istemiyorum sevgilimle konusamayaksin demiyor da saf ayagina yatiyor. Ya Allah askina kim ister sevgilisi baska bi kizla sabaha kadar konussun

Sanırım anlatamadım. Kendisi hiç susmadan konuşan adamın, şimdi hiç konuşmamasından bahsediyorum. Benimle sürekli konuşsun derdinde değilim. Kız arkadaş grubundan tanıdığım ve sevdiğim biri.

Görüşmek istemezse diyecek bir şey yok. Kendi bilir. Yorumlarınız için teşekkürler.

kız arkadaşı aranızdaki samimiyetten rahatsız olmuştur soğuk davranmasını istemiştir belki de.

yani açıkçası benim de erkek arkadaşım bi kızla arkadaşça da olsa samimi konuşsa ben de rahatsız olurum gibi :S

Evet kişiden kişiye değişiyor tabii. Ben kızı tanıyorsam rahatsız olmam mesela.
Dostluk sağlam temeller üzerine oturmayınca böyle çatlaklar oluşabiliyor demek ki.

Back
X