Arkadasim birlikte olan fotomuzu paylasmiyor.

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
6 yillik erkek arkadasim ama normal sevgilim degil. Her neyse cok yakiniz kardes gibiyiz. Ayni sinifta okuduk lisede. Arada bulusuyoruz foto cekiliyoruz diyoki paylas hikayende falan arada paylasiyorum. Ama o hic paylasmiyor sadece benimle paylasmiyor. Diger eski arkadaslarimizla bulusunca lisedekilerle hepsiyle paylasiyo. Ben lisede 90 kiloydum herkes alay ederdi. Benden utandigini dusunuyorum simdi. Diger kizlar cok begenilirdi hepsiyle foto paylasiyo sadece benle paylasmiyor. Sebebi sizce ne? Eger cidden utaniyosa arkadasligimi bitirmek istiyorum

Utaniyor mu bilmem ama herkesle paylasip sizinle paylasmiyorsa bence o sizi o kadar da kardesi gibi görmüyor.
Mesafeli olun, siz de paylasmayin onunla fotograf falan

Şimdi kaç kilosunuz ki böyle düşündünüz, lisede 90 kiloysaniz suanda neden utansın, size paylaş dediğinde sen paylaş deyin, hatta herkesle paylaşıyorsun filan deyin o zaman vereceği cevaptan anlarsınız. Ama kilo yuzunden utanıyorsa cok sacma

Kilolu olmak ne zamandır utanılacak bisey olmuş ki. Aklına gelmiyor olabilir. Hem normal arkadaşiymissin ben zannetmem utansin. Şimdi nasıl kilolumusun

Simdi 65 kiloyum. Nasil diyimki bilmiyorum

Kilolu olmak ne zamandır utanılacak bisey olmuş ki. Aklına gelmiyor olabilir. Hem normal arkadaşiymissin ben zannetmem utansin. Şimdi nasıl kilolumusun
Degilim. Zayifladim. Iste herkes dalga gecerdi lisede

Yanlış anlaşılmasından mı çekiniyor? İnsanların bir şeyler demesinden aranızda bir şeyler var gibisinden. Benim aklıma bu geldi.
Yoo lisede benle ilgili sevgilim derdi kimse inanmazdi. Herkes biliyo kardes gibi oldugumuzu

Normal arkadas gozuyle bakmiyo bence size farkli hisleri var.bazen erkekler kiskancligindan sevdigi kadinin fotografini paylasmaz

Ayy yok imkansiz sevgilimi biliyo kendisi

Imkansiz deme bilemezsin.
Suan normal kilodasin, Hala 90 Kilo olsan belki utsniyordur diyecegim.
Sevgilisi yada sevdigi vardir diyecegim, öbür arkadaslarinlada Foto payladiyor oda olamaz.
Bilemedim ama ilgisi vardir düsüncedinden baska aklima birsey grlmixor

Hoşlandığı biri vardir ve sizi de tanıyordur belki de aralarında muhabbet geçmiştir, sevgilin mi diye sormuştur senin için. Hoşlandığı kız sizi sevmiyor olabilir ya da sizi yanlış anlayacak olabilir. Sizi sevgiliniz sanmasın insanlar diye de koymuyordur. Zamanında geyigini geçmiş ama birkaç kişi sahici sevgili sandiysa artık koymuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…