6 yillik erkek arkadasim ama normal sevgilim degil. Her neyse cok yakiniz kardes gibiyiz. Ayni sinifta okuduk lisede. Arada bulusuyoruz foto cekiliyoruz diyoki paylas hikayende falan arada paylasiyorum. Ama o hic paylasmiyor sadece benimle paylasmiyor. Diger eski arkadaslarimizla bulusunca lisedekilerle hepsiyle paylasiyo. Ben lisede 90 kiloydum herkes alay ederdi. Benden utandigini dusunuyorum simdi. Diger kizlar cok begenilirdi hepsiyle foto paylasiyo sadece benle paylasmiyor. Sebebi sizce ne? Eger cidden utaniyosa arkadasligimi bitirmek istiyorum
Kilolu olmak ne zamandır utanılacak bisey olmuş ki. Aklına gelmiyor olabilir. Hem normal arkadaşiymissin ben zannetmem utansin. Şimdi nasıl kilolumusun6 yillik erkek arkadasim ama normal sevgilim degil. Her neyse cok yakiniz kardes gibiyiz. Ayni sinifta okuduk lisede. Arada bulusuyoruz foto cekiliyoruz diyoki paylas hikayende falan arada paylasiyorum. Ama o hic paylasmiyor sadece benimle paylasmiyor. Diger eski arkadaslarimizla bulusunca lisedekilerle hepsiyle paylasiyo. Ben lisede 90 kiloydum herkes alay ederdi. Benden utandigini dusunuyorum simdi. Diger kizlar cok begenilirdi hepsiyle foto paylasiyo sadece benle paylasmiyor. Sebebi sizce ne? Eger cidden utaniyosa arkadasligimi bitirmek istiyorum
Simdi 65 kiloyum. Nasil diyimki bilmiyorumŞimdi kaç kilosunuz ki böyle düşündünüz, lisede 90 kiloysaniz suanda neden utansın, size paylaş dediğinde sen paylaş deyin, hatta herkesle paylaşıyorsun filan deyin o zaman vereceği cevaptan anlarsınız. Ama kilo yuzunden utanıyorsa cok sacma
Degilim. Zayifladim. Iste herkes dalga gecerdi lisedeKilolu olmak ne zamandır utanılacak bisey olmuş ki. Aklına gelmiyor olabilir. Hem normal arkadaşiymissin ben zannetmem utansin. Şimdi nasıl kilolumusun
Yoo lisede benle ilgili sevgilim derdi kimse inanmazdi. Herkes biliyo kardes gibi oldugumuzuYanlış anlaşılmasından mı çekiniyor? İnsanların bir şeyler demesinden aranızda bir şeyler var gibisinden. Benim aklıma bu geldi.
Normal arkadas gozuyle bakmiyo bence size farkli hisleri var.bazen erkekler kiskancligindan sevdigi kadinin fotografini paylasmaz6 yillik erkek arkadasim ama normal sevgilim degil. Her neyse cok yakiniz kardes gibiyiz. Ayni sinifta okuduk lisede. Arada bulusuyoruz foto cekiliyoruz diyoki paylas hikayende falan arada paylasiyorum. Ama o hic paylasmiyor sadece benimle paylasmiyor. Diger eski arkadaslarimizla bulusunca lisedekilerle hepsiyle paylasiyo. Ben lisede 90 kiloydum herkes alay ederdi. Benden utandigini dusunuyorum simdi. Diger kizlar cok begenilirdi hepsiyle foto paylasiyo sadece benle paylasmiyor. Sebebi sizce ne? Eger cidden utaniyosa arkadasligimi bitirmek istiyorum
Ayy yok imkansiz sevgilimi biliyo kendisiNormal arkadas gozuyle bakmiyo bence size farkli hisleri var.bazen erkekler kiskancligindan sevdigi kadinin fotografini paylasmaz
Ayy yok imkansiz sevgilimi biliyo kendisi
Ayy yok imkansiz sevgilimi biliyo kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?