Arkadasim birlikte olan fotomuzu paylasmiyor.

Kısmetini kapatmamak için paylaşmıyordur belki. Birinden duymuştum daha önce.

Yok daha neler yalan dolan diyorlar ona
Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin

Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin
Az yavas yahu bu ne asabi bir giris:)bayan birsey dememis ki.
Yooo biz turk kadinlari tum gun evde bos bos oturarak yemek yiyip durmuyoruz o sizin fikriniz hani diyorsunuz ya gormediginiz seyi soylemeyin bende size diyim bari.
Evet bende orta okul yillarimindan 40 li yaslarima kadar hamilelikler vs oldukca aldim ve verdim.homini girtlak yemedim.
Spor ve Diyetle

nıye utansın sızden ya oyle bırsey olsa hıc gorusmezdı
benım tek aklıma gelen sızı kıskanan bır sevgılısı varda ondan mı saklıyor gorustugunuzu oldu

tatlı tatlı yorum yapmaya gelmiştim ama şu mesajı görünce fikrim değişti. bence sen fazla alıngan birisin. arkadaşının fotoğraf paylaşıp paylaşmama konusunu da gereğinden fazla büyütüp kendi istediğin gibi algıladığıni düşünüyorum şu tepkiden sonra.

ben sızınle nıye resmını paylasmadıgını sımdı anladım sanırım
bıraz sakin ...

Bu nasıl bir kavgaya çekme yolu ya
“Ona yalan diyorlar nasıl ya” demiş arkadaş sanki sana yalancı demişler hatta küfretmişler gibi yazmışsın:))
Muhtemelen allah aşkına bu atarlı arkadaşla görüşüyor musun hala demesinler diye paylaşmıyordur fotoğrafları.

Bakalım yarın bu yorumlarımızı okuyunca neler saydıracak atarlı gülistan

O değil de siz niye kavgaya çekiyorsunuz:)) Atarlı deyince ben garipsemedim de atarlı Gülistan bir söylem midir? Hoş durmamış
Bence yakın arkadaşım dediği kişi onu yakını görmüyor başka açıklaması yok. Üzücü olan arkadaş durumun farkında değil tam olarak.

Laf etmeye degmezsin. Sizene benim ona verdigim cevaptan? Bence isinize bakin sende lakaplarini baskasina soyle

Keşke bedenin inceldiği gibi ruhunda incelseydi canım ya. Türkiyede bulunan zayıf kadınların hepsi İngiltere’den, Almanya’dan geldi sanırım bu genellemeyi yapabildiğine göre.

Kavgaya mı çekiyorum? Atarlı gülistan bir dizi karakteri. Kullandığınız atarlı kelimesinin yanına Gülistan eklenmiş sadece. Bu hanfendi bugun Verdiği bütün cevaplarda atar gider yaptığı için ki bunlardan nasibini alanlardan biri de benim o yüzden yorumunuza cevap verdim. Velhasıl kavgaya çekiyorum olayı çok daha ilginç :)

Piiii eski yorumlarına baktım hemen çıktım...

Konu sahibi Arkadaşım naptın sen? Gerçekten çevreni çok tersliyorsun hem de durduk yere..
Hanimefendi bu sitede farkindaysaniz herkes birbirine atar yapiyo ve birinin uzerine 100 kisi gidiyo simdik8 oldugu gibi cevap verdigim kadin bana cevap vericek zaten siz ve digerleri neden atliyo soylermisiniz?

Siz nasibinizi kendiniz almak istediniz. Ben kisiye takintili oldugunu soyledim sizde atladiniz simdi defolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…