Arkadasim birlikte olan fotomuzu paylasmiyor.

1- Ortak arkadaşlarınızdan sizinle sorunu olanlar varsa, onların görüşmelerden haberi olsun istemiyor.
2-Sevgilisi sizi kıskanıyor yada sizinle sorunu var.
3- Kendisi sizden hoşlanıyor özel tutuyor.
4- Sizi güzel yada çirkin buluyor. Erkek arkadaşlarının size asılmasını yada sizinle alay etmesini istemiyor. Güzelseniz ortak buluşma falan isterler. Çirkinseniz alay ederler. (Burada güzel ve çirkin kelimeleri ile uç noktada güzellik ve çirkinlikten bahsediyorum)

sizden utanıp utanmadığını ona sormadan bilemeyiz. Ama utanmıyor olsa bile paylaşmaması onu haklı çıkarmaz

içinde hala lisedeki şişko kız kalmış.

kız kahkaha attım daha iyi anlatılamazdı bu hırs ağzına sağlık.

O sizi kardeş gibi görmüyor olabilir.
Kilo yüzünden utanılır mı yahu, öyleyse zaten bir daha hiç görüşmeyin bence

Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin
Bu nasıl bir Türkçe, rezalet!!!

Aslinda tonunuza yorum yapmistim az ozncede birkac yorum okudum.Bukadar tepkiden sonra sanirim senin biraz uslubunu yada sinirlerini torpulemende fayda oldugu gorunuyor.
Eger sosyal cevrende seni ani cikislarinla taniyorsa demekki millet senin tepkilerini kesyiremiyor demektir.
Buda basta bu arkadasin olmak uzeri cevrendeki bircok kisinin size karsi birsey soylerken bile birdegil iki kez dusunmesi gerektigi cikiyor
Sorunuzun cevabi aslinda sizin ta kendinizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…