Arkadasim birlikte olan fotomuzu paylasmiyor.

+++++
Boyle durumlarin altindan genelde bu tip seyler cikiyor

turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok
bu kadinin hesabi bence birdaha acilmamali bir. ikincisi zamaninda 90 kilo oldugunu soyleyip diger konuda hayatinda hic kilolu olmamis gibi yorum yapmasini anlayan varsa beri gelsin. Turk kadinin amacini basitlestirip agir hakaretle kucuk gosterme cabasindan oturu bu hesap acilacaksa benim hesabi kapatin.

Kendi arkadaşlarından sizi sevmeyen biri falan varsa laf işitmemek için paylaşmıyodur benim de var öyle pek çevreyle arası iyi değil çok laf işitiyorum arkadaşlık kurduğum için o yüzden foto falan paylaşmıyorum

Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin
Valla inanmam o kadar diyet hesabı var hepsi yalan diyor boş reklam yaptın bence

Valla inanmam o kadar diyet hesabı var hepsi yalan diyor boş reklam yaptın bence
bu kizin turk kadinlariyla bir derdi var bence cunku baska. yerlerde bole seyler yazmis gercekten uzuldum onun adina. bizim gibi evine sadik cocuklarina. 4 gozle bakip ahlaki olrak yetistiren bir toplum varmi diger ulkelere kiyaslayinca umarim dusunceleri degisir zamnla

sanki baska ulkelerdeki kadinlar victory scereet:) bizi begenmiyor

Türk kadınlarıyla derdi olsa ne olur olmasa ne olur takma :)hem sen kocanı yollasana karnabahar almaya :))Allahtan mevsimi :)))

Sebebinin utanmak olduğunu sanmıyorum ama madem arkadaşınız ben olsam açık açık sorardım.

Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin

ahahahaha
zayıflarken hepsini proteinden mi verdin ne yaptın? organlar erimeye başlamış, ve bil bakalım ben ilk hangisinden şüphelendim?
zayıflamışsın ama içinde hala lisedeki şişko kız kalmış.
hala komplekslisin.
şuraya yazdığın yorumların büyük bir çoğunluğunda kişileri aşağılamaya çalışıyorsun.
(diğer konularda gözüme çarpıp duruyordun, sabote etmeyeyim diye yazmadım)

sanırım aşağılarda fazla yalnızsın, ama böyle kimse yanına gelmez ki tatlı kıssss :)

neyse seviyeyi daha fazla düşürmeden, tahminim senden en az 10 yaş büyüğüm.
abla tavsiyesi, sakin ol.
sadece senin küçük minik dünyan ve sığ bakış açın yok bu hayatta.
kendi kafanda konumlandırdığın yerde değilsin. karakterini sağlam temellere dayamaya bak.

sen şimdi okuyunca 100 kiloyumda yazdım falan sanacaksın, aslında olay farklı ama içimden bir ses anlamayacaksın diyor.
cıks. değilim. hiç olmadım.
hoş, olsam da, g.tü yayıp yatsam da, kimseyi ilgilendirmez.
öptüm. kib. by.

Türk kadınlarıyla derdi olsa ne olur olmasa ne olur takma :)hem sen kocanı yollasana karnabahar almaya :))Allahtan mevsimi :)))
hay allah seni yapmasin canm benm nobete olmasa ilk isim bunu yaptirmakti artik yarina baksana isimlerden aseriyorsak yandi kocalarimiz:)

Sizi baskalarinin gormesini istemiyorsa.mesela kiskaniyosa.neden olmasinki.ataerkilse.yani var beylerde bole huylar

Bir daha hikayende paylaş dediği zaman, paylaşmak istemiyorum. Çok istiyorsan sen paylaş de... Ayrıca fotoğraf çekilelim dediği zaman kabul etme bakalım. Tepkisi ne olacak

Paylas derse..paylasmiycam artik cunku sen de paylasmiyorsun herkesle yaptigin gibi..de gec
Bu kadar basit
Asla da paylasma
Lafinin arkasinda dur

Bence utaniyordur hala böyle bir insanla arkadaşlık yaptığı için.

Şimdi birileri görür sizinle arasında ciddi bir şeyler var sanıp, hayatında bir mi var diye düşünürler, sonrasında kendi kısmeti kapanır diye paylaşmıyordur.

Sen neden ağzını tutmadın da takviye ürün kullandın o zaman? Şaka gibisin resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…