Sana çok şey söylemek isterdim de Allah ıslah etsin :) arkadaşına da sabır versinSiz nasibinizi kendiniz almak istediniz. Ben kisiye takintili oldugunu soyledim sizde atladiniz simdi defolun
Hoşlandığı biri vardir ve sizi de tanıyordur belki de aralarında muhabbet geçmiştir, sevgilin mi diye sormuştur senin için. Hoşlandığı kız sizi sevmiyor olabilir ya da sizi yanlış anlayacak olabilir. Sizi sevgiliniz sanmasın insanlar diye de koymuyordur. Zamanında geyigini geçmiş ama birkaç kişi sahici sevgili sandiysa artık koymuyordur.
ben sızınle nıye resmını paylasmadıgını sımdı anladım sanırım
bıraz sakin ...
bu kadinin hesabi bence birdaha acilmamali bir. ikincisi zamaninda 90 kilo oldugunu soyleyip diger konuda hayatinda hic kilolu olmamis gibi yorum yapmasini anlayan varsa beri gelsin. Turk kadinin amacini basitlestirip agir hakaretle kucuk gosterme cabasindan oturu bu hesap acilacaksa benim hesabi kapatin.turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok
gecenin bir vakti bu karnabahar nicli arkadasim canim cok fena karnabahar cekti ne olacak simdiKilolu olmak ne zamandır utanılacak bisey olmuş ki. Aklına gelmiyor olabilir. Hem normal arkadaşiymissin ben zannetmem utansin. Şimdi nasıl kilolumusun
Valla inanmam o kadar diyet hesabı var hepsi yalan diyor boş reklam yaptın benceHer duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin
bu kizin turk kadinlariyla bir derdi var bence cunku baska. yerlerde bole seyler yazmis gercekten uzuldum onun adina. bizim gibi evine sadik cocuklarina. 4 gozle bakip ahlaki olrak yetistiren bir toplum varmi diger ulkelere kiyaslayinca umarim dusunceleri degisir zamnlaValla inanmam o kadar diyet hesabı var hepsi yalan diyor boş reklam yaptın bence
sanki baska ulkelerdeki kadinlar victory scereet:) bizi begenmiyorBu nasıl bir kavgaya çekme yolu ya
“Ona yalan diyorlar nasıl ya” demiş arkadaş sanki sana yalancı demişler hatta küfretmişler gibi yazmışsın:))
Muhtemelen allah aşkına bu atarlı arkadaşla görüşüyor musun hala demesinler diye paylaşmıyordur fotoğrafları.
Türk kadınlarıyla derdi olsa ne olur olmasa ne olur takma :)hem sen kocanı yollasana karnabahar almaya :))Allahtan mevsimi :)))bu kizin turk kadinlariyla bir derdi var bence cunku baska. yerlerde bole seyler yazmis gercekten uzuldum onun adina. bizim gibi evine sadik cocuklarina. 4 gozle bakip ahlaki olrak yetistiren bir toplum varmi diger ulkelere kiyaslayinca umarim dusunceleri degisir zamnla
Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin
hay allah seni yapmasin canm benm nobete olmasa ilk isim bunu yaptirmakti artik yarina baksana isimlerden aseriyorsak yandi kocalarimiz:)Türk kadınlarıyla derdi olsa ne olur olmasa ne olur takma :)hem sen kocanı yollasana karnabahar almaya :))Allahtan mevsimi :)))
Sizi baskalarinin gormesini istemiyorsa.mesela kiskaniyosa.neden olmasinki.ataerkilse.yani var beylerde bole huylar6 yillik erkek arkadasim ama normal sevgilim degil. Her neyse cok yakiniz kardes gibiyiz. Ayni sinifta okuduk lisede. Arada bulusuyoruz foto cekiliyoruz diyoki paylas hikayende falan arada paylasiyorum. Ama o hic paylasmiyor sadece benimle paylasmiyor. Diger eski arkadaslarimizla bulusunca lisedekilerle hepsiyle paylasiyo. Ben lisede 90 kiloydum herkes alay ederdi. Benden utandigini dusunuyorum simdi. Diger kizlar cok begenilirdi hepsiyle foto paylasiyo sadece benle paylasmiyor. Sebebi sizce ne? Eger cidden utaniyosa arkadasligimi bitirmek istiyorum
Bir daha hikayende paylaş dediği zaman, paylaşmak istemiyorum. Çok istiyorsan sen paylaş de... Ayrıca fotoğraf çekilelim dediği zaman kabul etme bakalım. Tepkisi ne olacak6 yillik erkek arkadasim ama normal sevgilim degil. Her neyse cok yakiniz kardes gibiyiz. Ayni sinifta okuduk lisede. Arada bulusuyoruz foto cekiliyoruz diyoki paylas hikayende falan arada paylasiyorum. Ama o hic paylasmiyor sadece benimle paylasmiyor. Diger eski arkadaslarimizla bulusunca lisedekilerle hepsiyle paylasiyo. Ben lisede 90 kiloydum herkes alay ederdi. Benden utandigini dusunuyorum simdi. Diger kizlar cok begenilirdi hepsiyle foto paylasiyo sadece benle paylasmiyor. Sebebi sizce ne? Eger cidden utaniyosa arkadasligimi bitirmek istiyorum
Bence utaniyordur hala böyle bir insanla arkadaşlık yaptığı için.Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin
Sen neden ağzını tutmadın da takviye ürün kullandın o zaman? Şaka gibisin resmen.Her duydugunu neden inaniyosun? Gozunle gormeden yalan diyemezsin kullandim ve sonuc belli. Inanmiyosan agzini tut turk kadinlari anca evinde oturup yemek yiyo baska amaclari yok. Zayiflayanlarada yok yalan yok ameliyatli bilmem ne sizde basarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?