Arkadaşım boşandı mı? Soyadı değişikliği.

apple pie

23.08.2017:)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
514
1.356
63
Merhaba arkadaşlar, dünkü sorunumu sayenizde çözdüm şimdi ise ufak bir sorum var. Benim okuldan avukat bir arkadaşım vardı bir mevzu olduk ve grubumuzdan ayrıldı küstük, evlendi düğününe de gitmedik. Ama diğer arkadaşlar takip ediyordu küs olduğumuz arkadaşı. Arkadaş evlenince baronun sitesinde soyadı eşinin soyadı ile ayni oldu,üstünden 2 sene geçti bugün bir arkadaş baronun sitesinde denk gelmiş arkadaşın soyadı evlenmeden önceki soyismi ve büro adresi de farklı. Biz konuşmuyoruz diye soramıyoruz ama boşanmış midir? Eğer boşandığı için değişmiş ise arayıp destek olacağız çünkü. Boşanmadan böyle değişebilir mi kocasının soy adından eski soyadına dönebilir mi baroda?

Bu arada facebookta vs. resimleri duruyor. İlişki durumu da hala evli kafamız karıştı emin olamadık. Sizlere sorayım dedim.

Görüşmediğiniz düğününe bile gitmediğiniz arkadaşınıza destek olmayın bence. Eminim görüştüğü sevdiği arkadaşları yeterince destek oluyodur. Sizin ilginizi istese haber verirdi zaten. Hiç arayıp da rahatsız etmeyin boşandıysa yeterince kişiye anlatmak zorunda kalıyodur zaten.

Bu arada nesleğinden ötürü tanınmış soyismini değiştirmek istememiş kendi soyadını kullanmak istemiş olabilir. Ararsanız laf arıyormuş gibi olur, ayıp olur.

Görüşmediğiniz düğününe bile gitmediğiniz arkadaşınıza destek olmayın bence. Eminim görüştüğü sevdiği arkadaşları yeterince destek oluyodur. Sizin ilginizi istese haber verirdi zaten. Hiç arayıp da rahatsız etmeyin boşandıysa yeterince kişiye anlatmak zorunda kalıyodur zaten.

Bu arada nesleğinden ötürü tanınmış soyismini değiştirmek istememiş kendi soyadını kullanmak istemiş olabilir. Ararsanız laf arıyormuş gibi olur, ayıp olur.

Bunca zaman sonra neden boşandığı için destek olmak ayağına arayacaksınız ki?

Evlendiği adam bütün arkadaşlarıyla ve hatta kuzenleriyle bile görüşmeyi yasaklamıştı. O bizimle bu yüzden görüşemeyeceğini belirtti ve aramız bozuldu.

O bizi b yüzden arayamaz ve etrafında kimse yok. Tanınmış biri de değil. O yüzden kimsesi olmayan arkadaşımıza destek olmak istedik durum bu.

Eski iş yerimden bir kadın ,yeni işimde memnun muyum diye aradı bir gün,ayrıldığımı bildiği halde.
Önce nasıl gidiyor işin diye sordu,cevabı alınca da aa işten mi çıktın çok üzüldüüüm diyerekten.
Ben de hayırdır mutlu olacak başka kan bulamadınız mı vampir ,demiştim de,aa ne alaka destek de mi olmayalım dedi.
Yalandı,tamamen mutsuz olduğumu görmek hoşuna gidiyordu.
Sonra hatun kovuldu oradan,niye anlattım,aynı kokuyu aldım sanırım bundan da.

Bu forumun bu huyunu gerçekten sevmiyorum. Ben arkadaşıma destek olmalı mıyız diye sormadım. Baro sitesinde soyadı tekrar değişmiş sebebi ne olabilir bilen var mı diye sordum.

Uzun olmaması açsından anlatmadım ama arkadaşım okul döneminde kazada hem annesini hem babasını hem abisini kaybetti. Evlendiği adama çölde su bulmuş gibi sarıldı o adam da bizlerle görüşmesini sebepsiz kıskançlıktan yasakladı. Teyze hala takımı da bu adam yüzünden küstü. O yüzden kimsesi yok.

Burdan aldığımız bilgiye göre arayıp en azından boşandıysa destek olalım dedik. Ama konuyu saptırıyorsunuz. Mune Mune konumu kapatır mısınız. Saygılar.

Evlendiği adam bütün arkadaşlarıyla ve hatta kuzenleriyle bile görüşmeyi yasaklamıştı. O bizimle bu yüzden görüşemeyeceğini belirtti ve aramız bozuldu.

O bizi b yüzden arayamaz ve etrafında kimse yok. Tanınmış biri de değil. O yüzden kimsesi olmayan arkadaşımıza destek olmak istedik durum bu.

Belki öyle bilin istemiştir, arkadaşlığınızı istese o geri dönerdi merak etmeyin zira sizin bu yaptığınız arsızlık olur sizi bırakan o sonuçta.

Bu forumun bu huyunu gerçekten sevmiyorum. Ben arkadaşıma destek olmalı mıyız diye sormadım. Baro sitesinde soyadı tekrar değişmiş sebebi ne olabilir bilen var mı diye sordum.

Uzun olmaması açsından anlatmadım ama arkadaşım okul döneminde kazada hem annesini hem babasını hem abisini kaybetti. Evlendiği adama çölde su bulmuş gibi sarıldı o adam da bizlerle görüşmesini sebepsiz kıskançlıktan yasakladı. Teyze hala takımı da bu adam yüzünden küstü. O yüzden kimsesi yok.

Burdan aldığımız bilgiye göre arayıp en azından boşandıysa destek olalım dedik. Ama konuyu saptırıyorsunuz. Mune Mune konumu kapatır mısınız. Saygılar.
Ama derdiniz destek olmak

Okumuş avukat olmuş kocasının agzına bakıp arkadaşlarını mı sildi? Vay anasını kadın her yerde kadın ya avukat da olsa uzay muhendisi de olsa ezik bu kadınlar. Fikrim değişmedi yine. Aramayın.

Ya ben olsam ben de destek olmak isterdim. Tabi eger zamaninda cok yakınım biriyse bu kişi. Çünkü genclikte bu hatalar yapılıyor sırf sevgilisi istemiyo diye herjesle iletisimini kopariyorlar sonra da utanip geri dönemiyorlar arkadaslarina..

Bu avuakt hanim da boyle düşünür mü bilmem de eger bisandıysa ben de ulaşıp destek olmak isterdim eski yakın arkadasima

Back
X