Arkadaşım boşandı mı? Soyadı değişikliği.

Merhaba arkadaşlar, dünkü sorunumu sayenizde çözdüm şimdi ise ufak bir sorum var. Benim okuldan avukat bir arkadaşım vardı bir mevzu olduk ve grubumuzdan ayrıldı küstük, evlendi düğününe de gitmedik. Ama diğer arkadaşlar takip ediyordu küs olduğumuz arkadaşı. Arkadaş evlenince baronun sitesinde soyadı eşinin soyadı ile ayni oldu,üstünden 2 sene geçti bugün bir arkadaş baronun sitesinde denk gelmiş arkadaşın soyadı evlenmeden önceki soyismi ve büro adresi de farklı. Biz konuşmuyoruz diye soramıyoruz ama boşanmış midir? Eğer boşandığı için değişmiş ise arayıp destek olacağız çünkü. Boşanmadan böyle değişebilir mi kocasının soy adından eski soyadına dönebilir mi baroda?

Bu arada facebookta vs. resimleri duruyor. İlişki durumu da hala evli kafamız karıştı emin olamadık. Sizlere sorayım dedim.

Hem küssünüz konuşmuyorsunuz hemde destek olucaksınız enteresan Farzedin konuşmadığınız biri gelip size çok üzüldüm sana destek olmak istiyorum derse ne hissedersiniz ?

Bu nedenle aramanin hos olacagini dusunmuyorum.
Sahsen ben destek olarak degil dalga olarak algilar daha da kizardim.

Evlendiği adam bütün arkadaşlarıyla ve hatta kuzenleriyle bile görüşmeyi yasaklamıştı. O bizimle bu yüzden görüşemeyeceğini belirtti ve aramız bozuldu.

O bizi b yüzden arayamaz ve etrafında kimse yok. Tanınmış biri de değil. O yüzden kimsesi olmayan arkadaşımıza destek olmak istedik durum bu.

Ee boyle olduysa hic aramazdim ben. Hatta bencilce olabilir ama icten ice hakettigini buldu diye bile dusunebilirdim

uzun yıllar görüşmediğiniz kişiye ne maksatla destek olacaksınız ki , onun zaten eşi dostu arkadaşı vardır.tamamen laf , dedikodu peşindesiniz

Niye bu kadar merak ettiniz ?
Madem merak edecek kadar önemsiyorsunız düğününe niye Gitmediniz?
Vala hiç samimi Gelmediniz bana .. iyi günde yanında olmayan ama kötü gününde yanında oluyorum gibi gösteren , asıl amacı başkasının mutsuzluğundan mutluluk çıkaran bi insan gördüm ...

Sizin desteğinize ihtiyaç duysa sizi arardı, işiniz gücünüz dedikodu

Kadin derdimiz bosanip bosanmadigi demis cunku bize sadece bunu sormus. Konu bosanip bosanmadigi yani destek olup olmamasi degil, bu yuzden boyle bir cumle kurdugunu dusunuyorum. Amaci dedikodu olsa bunu buraya sormaz kendi arkadaslariyla dedikodusunu yapar.
Bence arkadasiniz bosandiysa bile esinden tam kopamamis bu yuzden sizinle gorusmek istemeyebilir. Yine de arayip nasilsin diyebilirsiniz sonradan pisman olmamak adina.

Meslek icabı soyadı değişince sorun yaşamış olabilir belki de bu yüzden tanınırlık durumu için eski soyadını almış olabilir.

Aksiyse de bence çok destek olacağınız bir şey Yok
Ne diyebilirsiniz ki en fazla 'canım üzülme geçer' .. bu lafa çokta ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum aksine yanlış yorumlayabilir

Back
X