Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.
Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.
Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar.
Kiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar.
Seni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.
Edit:
Bir kiz arkadasimin kiz arkadasi cok guzeldi . Iki kere bakacagin Sarisin yesil gozlu ama hic kiskanmadim cunku iki lafi biraraya getirip konusamazdi.
Nutella yiyip kilo almayanları kıskananlara beni de ekleyinNutella yiyip kilo almayanlari kiskananlar 2 olsun
Akademik kısmına bende katılıyorumKiskandigin biri var mi diye sorarsan akademik basarilara imza atanlar , bir de gece gunduz nutella yeyip kilo almayanlar.
ben konuyu anlayamadim
en yakin arkadaslarimdan biri manken , reklamlarda falan oynadi , hatun cok cok guzel , yillardir arkadasim bir kere bile aman kocamla sevgilimle nasil tanistircam diyr dusunmedim
dunya guzel kadin kayniyor , sorunun ne oldugunu gercekten anlayamadim
koşun hanımlar.. kıskanılıyorumSeni rahatlatacaksa senden daha "cirkin" kizlarla arkadas ol. Bunun adina komplex deniyor. Bir an once asman dilegiyle.
Edit:
kesinlikle :)benim çocukluk arkadaşımda öyle. hiç aklımın ucuna bile gelmedi sevgilimi tanıştırsam mı tanıştırmasam mı diye.
zaten büyüyünce ünlü sevgilileri oldu benim bklu adamları mı ne etsin
tamamen kendine güvenle alakalı bir durum bence.
ama öyle misin acayip kıskandım şuandakoşun hanımlar.. kıskanılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?