- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
Haftada bir tane bitiririm genelde. Muzun üstüne sürüp yemenizi şiddetle tavsiye ederimama öyle misin acayip kıskandım şuanda
ayy diyetteyim yapma böyleHaftada bir tane bitiririm genelde. Muzun üstüne sürüp yemenizi şiddetle tavsiye ederim
Haftada bir tane bitiririm genelde. Muzun üstüne sürüp yemenizi şiddetle tavsiye ederim
Üşenmezsem krep yapıp üstüne sürüyorum. Konu çok dağıldı. Özleyin beni. Ben giderim yorumlarım kalırNutellayı az ısıtıp da dene. Bildiğin fondü
benim de hep benden çok daha güzel arkadaşlarım olduÖncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
Siz bal gibi arkadaşınızı kıskanıyorsunuz.Öncelikle kendimden bahsedeyim . Çevremde güzel bulunan bakımlı biriyim . Çok fazla seçeneğimde herzaman olmuştur . Ama inanılmaz , görünce kafanızı çevirdiğiniz güzellerden değilim . Normalim yani . Standart diye tabir edilen . Ancak bir arkadasım aşırı güzel . Ve İnanın her ortamda her yerde hemen farkedeceğiniz neredeyse kusursuz yüz hatlarına sahip biri . Ve çok yakınız . Sürekli beraberiz . Uzaktan dahi herkes soruyor . Yani güzellik göreceli diye düşünmeyin çünkü cidden dikkat çekici bir güzellik. Onu cok seviyorum . Ve asla arkadaşlığımı kesmem ama sevgilim ile daha tanıştırmadım . Eksik hissedeceğim onun yanında gibi geliyor . Ama o cok yakınım ve kötü hissediyorum Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?