Arkadaşım esime küfretti

Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Eşiniz hatasını anlayıp telafi ettiyse niye arkadaşınıza çekiştiriyorsunuz eşinizi?

Aynısı başıma geldi hemen yazayımm ama ben arkadaşınızım arkadaşıma kocası küfür etti bence bir kadının kaldıramayacağı şeyler yaptı bende o an sinirle ama yaptığı o.cocuklugu dedim sonra dönüp bana sen benim kocam hakkında böyle konuşamazsın dedi hiç unutmuyorum tokat yemiş kadar olmuştum. İçimden şey diye bağırdım aloooo kocan sana daha ağır küfürler ediyor, olmadık ithamlarda bulunuyor ben sinirle o cümleyi kurdum diye ben mi suçlu oldum

Okuyunca çok ağır bir cümle gibi gelebilir ama adamın yaptıklarının yanında hiçbir şeydi hani şöyle olmuştum bu kadarı da olmaz gibisinden normalde de benden küfür duyan insan sayısı epey azdır o gün bugündür kimsenin hayatına yorum yapmam

Hem milleti derdinizle boğun hem de derdin kaynağını bırakmak yerine beynine ettiğiniz insanlara trip atın. Bence kız sizden kurtulmuş olur. Evet, kesin ilişkinizi de sizin çöplüğünüz olmaktan kurtulsun

Ay ne abarttınız. Kocanızım yaptıklarını nasıl sindirdiniz? Onları sindirenin buna ağzını açmaması lazım. Neyse tmm tmm hadi küs. Biz arkadaşınızın sağlığı için izin verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…