Arkadaşım esime küfretti

Öncelikle geçmiş olsun, umarım tedaviniz başarıya ulaşır.
Herhangi bir şeyi takıntı haline getirip sürekli bunu düşünmek eminim çok yorucudur, sizde böyle olmasını istemezsiniz ama karşı taraf için de sürekli sizden aynı şeyleri dinlemek kolay değil ve anlattığınız kişi için de çok yorucu, zira okbli birisi bir konuyu takıntı yaptığında bir kere anlatıp olayı kafasında çözümlemiyor, tekrar tekrar tekrar tekrar devamlı aynı şeyi anlatıyor, kendisini tam ikna edeceği anda başka bir noktayı takıntı yapıp bu seferde onun üzerinden defalarca anlatıyor.

Küfür etmesi belki aşırı ama siz nasıl anlayış ve destek bekliyorsanız, aynı şekilde eşinize ve arkadaşınıza empati yapın, yorulmuşlar artık, okbniz yalnızca size zarar vermiyor paylaştığınız insanları da yorup yıpratıyor.

Zaten doktor gözetimindesiniz ilaç tedavisi de görüyormuşsunuz, kalınca bir defter alın kendinize ve takıntılarınızı birilerine anlatma hissiniz geldiğinde o deftere yazın, gerekirse aynı şeyleri defalarca yazın, böylece hem eşinizi, arkadaşınızı yıpratmamış olursunuz, hem yargılanmazsınız hem de anlatma isteğinizi gidermiş olursunuz.

Dur tahmin edeyim o küfür senin kafanda canlandi demi kiskandin ahahahaha ne bos insansiniz gercekten kiz bikmistir ikinizden
Genelde okbli kişileri 1/1000000 ihtimalleri bile büyük görüp strese girerler ama bu olay gerçekleşirse tıp literatürüne girecek arkadaşı ve kocası.

insani olarak tepki gostermis kafaniza takmayin

Bacım sen bir şeyle sınanmıyorsun. Takıntılısın malesef arkadaşını ve ara ara burdakilerin sabrını sınıyorsun. Bak hem sen hem eşin laf yemiş ( hakederek veya haketmeyerek küfrü onaylamıyorum) bence psikoloğuna açıl artık. Psikologtan böyle bir tepki almazsın.

Ya konuşma gözümün önüne geldikçe gülüyorum bundan nasıl bir trajedi çıkardınız ki
Tam üç kişi üç kişi memelerimi öptüüğğ diye anlattın yani
Ne saçma bir muhabbet ya adam da olsun benim oldu bi şeyler falan mı dedi.
Cidden insan neden bunları anlatır ki

la sg köylü anana anlat dertlerini arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum sana da çok meraklılar ya aq mıllet senin derdini dinlemek için sıraya giriyordu arkadaşın dert kuyusu mu

İşte bu yüzden herkese herşey anlatılmaz, sen affedersin ama cevrendekiler yapılanı affetmez yapana dusman olurlar. Affettiysen dert yanmanın anlamı yok, tepki vermeleri çok normal.

Çok geçmiş olsun, nasılsınız peki gelişmeler oldu mu?
Alınan parçalar temiz çıktı. 6 ayda bir kontrole gidicem.
Şu platforma gönül borcum en cok o borc için giriyorum, 2. cisi de senin gibi iyi insanlar iyi ki var.
Geçmiş olsun demen çok kıymetli.
Hayatın boyunca kıymetli ol inşallah.

He onca şeyi yapan kocanız affet hep yanında olan arkadaşını sil hemen . Müstahak sizin gibilere bazı şeyler

Geçmiş olsun

Anladigim kadariyla cinsellik barindiran bir küfür etmesi sizi rahatsız etmiş ben olsam ben de rahatsiz olurdum

İyi olmanıza çok sevindim, umarım mutlu ve sağlıklı bir hayatınız olur

e siz eşinizi kötülemişsiniz arkadaşınıza, dertlisiniz üzgünsünüz falan o da sizinle empati yapmış kocanıza kızmış küfür etmiş anladığım kadarıyla. (küfürü tasvip etmiyorum da) yani kadın kocanıza kızmış anladığım kadarıyla yoksa of yine kocanı mı anlatıyorsun bana bıktım s. kocanı mealinde mi söyledi de kızıyorsunuz? Eğer ikincisi ise daha net anlatın olayı çünkü sizin anlattığınızdan anlaşılan arkadaşınız sizin için üzülmüş siz de kocanızla ilgili kötü şeyler anlatmışınız o da kocanızın size yaptıklarına sinirlenmiş de küfür etmiş şeklinde anlaşılıyor. Yani böyleyse siz haksızsınız. Madem kocanızı çok seviyorsunuz o zaman anlatmayın millete kötülemeyin kocanızı, öyle kötülerseniz insanlar da küfür eder (içlerinden), arkadaşınızsa dışından küfür etmiş.

Son düzenleme:
Çok ilginç birisiniz. Suçlamak istemiyorum ama kim bilir kaç defa arkadaşınıza benzer şeyleri anlatıp durdunuz, o da sinirle empati yapıp küfür etti. Şimdi anlatan siz ve olayların baş aktörü kocanız iyi oldu ama arkadaşınız kötü. Sizce burda bir saçmalık yok mu? O an gaza gelip anlatmışsınız, şimdi de hayatınızın en özel detaylarını verdiğiniz için utanıyorsunuz. Arkadaşınızın sizden kurtulmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…