- 12 Temmuz 2006
- 58.964
- 225.261
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Öncelikle geçmiş olsun, umarım tedaviniz başarıya ulaşır.Arkadaşıma anlattim cünkü adı üstünde dost arkadas hepimiz hayatimizdaki ailemizdeki sorunlari güvendigimiz birilerine anlatiyoruz anlattik diye bu onlara küfür etme hakki vermiyo saygi cercevesinde destek olabilir baskasida arkadasima kufretse düşüncem aynı olurdu
Genelde okbli kişileri 1/1000000 ihtimalleri bile büyük görüp strese girerler ama bu olay gerçekleşirse tıp literatürüne girecek arkadaşı ve kocası.Dur tahmin edeyim o küfür senin kafanda canlandi demi kiskandin ahahahaha ne bos insansiniz gercekten kiz bikmistir ikinizden
Bacım sen bir şeyle sınanmıyorsun. Takıntılısın malesef arkadaşını ve ara ara burdakilerin sabrını sınıyorsun. Bak hem sen hem eşin laf yemiş ( hakederek veya haketmeyerek küfrü onaylamıyorum) bence psikoloğuna açıl artık. Psikologtan böyle bir tepki almazsın.Evet dogru hatırlıyorsunuz evliligin başında kocam cok baskicı biriydi ve bu tarz ataklar gecirdim herseyi her attigim adimi vicdanen sorguladim ve cok zor zamanlar gecirdim elimde degil neden anlamiyorsunuz anlatmadan duramiyodum destej ariyodum sonra esim hastaligimin mantigini anlayinca etkilendigimi anlayinca cok pisman oldu bilincli yapmadigini bilse yapmayacagini söyledi ama ben düzelemiyorum hala pis hala ahlaksiz kirli hissediyorum ve bunun yaninda esime karsi arkadasimin olayi gibi takintilarda gelistiriyorum bazi insalarin yorumunda hic sinanmamisligin kibiri var malesef
Ya konuşma gözümün önüne geldikçe gülüyorum bundan nasıl bir trajedi çıkardınız kiÖnce söylemeli miyim diye taktim söyledikten sonra nasıl söylerim kimbilir esim ne hissetti diye taktim daha sonra esim sirf bosanmamak adina kabul etti evlenmeden önce söylemeliydim diye taktim zaten bunlar uzun sürdü bunlarin hepsini atlattiktam sonrada arkadasimin dedigi aklima geldi onu taktim teshis aldiysan bunun nasil böyle sarmala dönecegini bilirsin
la sg köylü anana anlat dertlerini arkadaşlığımı bitirmeyi düşünüyorum sana da çok meraklılar ya aq mıllet senin derdini dinlemek için sıraya giriyordu arkadaşın dert kuyusu muMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Alınan parçalar temiz çıktı. 6 ayda bir kontrole gidicem.Çok geçmiş olsun, nasılsınız peki gelişmeler oldu mu?
He onca şeyi yapan kocanız affet hep yanında olan arkadaşını sil hemen . Müstahak sizin gibilere bazı şeylerMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Geçmiş olsunAlınan parçalar temiz çıktı. 6 ayda bir kontrole gidicem.
Şu platforma gönül borcum en cok o borc için giriyorum, 2. cisi de senin gibi iyi insanlar iyi ki var.
Geçmiş olsun demen çok kıymetli.
Hayatın boyunca kıymetli ol inşallah.
İyi olmanıza çok sevindim, umarım mutlu ve sağlıklı bir hayatınız olurAlınan parçalar temiz çıktı. 6 ayda bir kontrole gidicem.
Şu platforma gönül borcum en cok o borc için giriyorum, 2. cisi de senin gibi iyi insanlar iyi ki var.
Geçmiş olsun demen çok kıymetli.
Hayatın boyunca kıymetli ol inşallah.
Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum
Sen ve buradaki tüm kadınlar da inşallah.İyi olmanıza çok sevindim, umarım mutlu ve sağlıklı bir hayatınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?