Arkadaşım esime küfretti

Gercekten cok acimasizsıniz eger bilseydiniz böyle yorumlar yapmazdiniz
Hanımefendi çok rahatsız olduysanız arkadaşlığınızı bitirirsiniz. Hem kuzuma dert anlatmaktan geri kalamıyorsunuz hem gelmiş buraya dedikodu yapmaya kötüleye çalışıyorsunuz. İki yüzlülüğün anlamı yok. Açık açık arkadaşınız ile konuşun hazmedemiyorum o yüzden arkadaşlığımı bitirme kararı aldım diyin.

Bu kadar ciddi sorunların olduğu bir evliliğin anlamı ne peki? Evlilik hayat yükünü paylaşmak içindir. Bu kadar sıkışmış hissettiren bir evliliği devam ettirmekte sorun yok, kocanız gönlünüzü de alıyor her şey unutuluyor da dertleştiğiniz arkadaşınızın lafı mı çok geliyor?
Sizin anlattıklarınız da onu bunaltmış belli kş. Arkadaşlık böyle sürekli birinin derdiyle boğulmak da değildir ayrıca. Arkadaşlık sizin dertleri tek taraflı boşalttığı bir çöp tenekesi değildir

Aynı böyle Bi arkadaşım yıllarca anlattı anlattı bana. Sevgiliydi evlenme dedim dinlemedi nişan yaptı. Düğünde büyük olaylar oldu bak köprüden önce son çıkış dedim dinlemedi. Evlendi işler daha kötüye gitti ama çocuk da çocuk dedi doğurdu bi tane. Arkasından millet laf edip yüzüne gülerken ben hepsine laf çarpıp susturdum. Sonra bi gün ben artık eşimle ilgili şeyler paylaşmaktan utanıyorum dedi bosanmiyorum da o yüzden konuşmak istemiyorum. Tamam dedim böyle rahat edeceksen tabiki anlatma, iyi ol yeter. Sonra ne mi oldu? Arkasından konusanlarla şu an kanka modunda. Biz konuşmuyoruz bizi çöp tenekesi gibi kullanıp içini boşaltıyor sonra da herseyi biliyoruz diye hayatından çıkartıp sahte ilişkilerine devam ediyorlar Boyle arkadaşları evet asla ama asla haketmiyorlar. Tıpkı konu sahibi gibi

anlatmadan duramiyorum diyorsunuz. o zaman agzi olan konuşur iste boyle, kimse de kocaniza saygi duymaz
evde olan evde kalsin. bu sizin ozeliniz
kari koca kavga da etse iki guzel söze, duzelme cabasina, keyifli bir sevismeye unutur gider. ama anlattigi kisiler asla unutmaz..ne evliliginize saygi duyar ne kocaniza ne de hala beraber oldugu icin size
benim bir yakin arkadasim var. ozellikle evliligin ilk zamanlarinda ne yasasa anlatirdi. Zamanla kocasinin benim gozumde degeri düştükce düştü. simdi on yildan sonra artik alıştılar mi birbirlerine duzeldiler mi yoksa arkadasim bana anlatmayi mi kesti bilmiyorum ama artik harika bir ritim tuttursalar da, coluga cocuga karissalar da adam benim icin iseyince asla sifon cekmeyen, bu yuzden lad eden karisina "her isemede sifon cekiyorsun su parasini sen ode" diyen bir adam.
yani demek istedigim bunu siz yaptiniz. kocaniza saygi duyuyorsaniz ozelini anlatmayın

Sen kendi kocana kim bilir neler neler dedin gidip kocanı arkadaşına filtresiz böyle kesersen el insanı her şeyi der ama bence sizin durumunuza üzülüp küfretmiş yerinde küfür gibi geldi arkadaşınızı silmeyin takıntılı insanla herkes arkadaşlık yapmaz muhtemelen dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıp hiçbir şekilde de yol almıyosun kolay kolay bu takıntılarla herkes seni dinlemez

İntlharı düşünüyorum dediği büyük(!) olay da memelerini 20 sene önce birilerinin öpmesi.
Amaaan ne büyük dertmiş cidden.
Arkadaşınız senelerce sizin bu saçma derdinizi dinleyerek iyi katlanmış. Çok da güzel demiş. Az bile demiş.
İnsan derdim var demeye utanır ya. Millet neler yaşıyor önüne bakıyor. Senelerce böyle ufacık şeyi takıp herkese dünyayı dar etmişsiniz

Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
E eşin hatasını anlayana kadar sen kızın kafasını s…iyon ama sonra da barışıyosun yani ilk yorumumda hiç yanılmamışım

Ahlak okbsi bu muymus dusunup dusunup ahlak okbsi hastaligina yakalanmis demek. Kiyamisuuuu

Sizi bir yerden atlayacak hale getiren dertlerinizi dinlerken arkadaşınız hiçbir duygu belirtisi göstermeden dinlemeli mıydı? O da insan ya hani, arkadaşınız olarak kocanıza sinirlenmistir. Hatta nefret etmiştir. Bu yaşadığınız şeyleri atlatmanız icin size destek olup, yanınızda olan arkadaşınızı affedemiyorsunuz ama kocanızla arayı düzelttiniz yani. Pessss!

İntiharın eşiğinde olma sebebiniz arkadaşınızın eşinize küfür etmesi mi! Ne kadar narinsiniz birde okbniz var. Hem intihar düşüncesi hem okb ama sizin taktığınız yer arkadaşınızın eşinize küfür etmesi (!) vay be eşiniz bu kadar pürü pak o zaman bahsetmeyin kimseye. Nazar değer (!)
Vallahi hiç bir şeyi hakketmiyorsunuz, kız sabah akşam sizin dertlerinizi dinliyor ama siz kocişinize söylenen bir kelimeyw takılmışsınız. Kocanızla ilgili ne ve neler anlattınızda kızın ağzından bu laflar çıktı. Görüşmeyin sebebini söyleyin ama sonrasında siz görüşmek isterseniz inşallah kız size o kapıyı kapatır.
Buradaki bazı soruları okudukça önceki gibi her zaman kadın haklıdır düşüncem baya törpülendi.derdini tasasını sabah akşam dert yanan arkadaşını atan kişileri gördükçe erkeklerde o kadar haksız değildir kim bilir kadın ne yaptı erkek öyle davrandı demeye başlıyorum artık

Her seyi anlatmiyor, onceki konularinda esinin umursamadigini, kendisinin takinti yaptigini yazmis, simdi de esim yuzunden intiharin esigine geldim yazmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…