- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Esiniz ne yaptiNe olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Hanımefendi çok rahatsız olduysanız arkadaşlığınızı bitirirsiniz. Hem kuzuma dert anlatmaktan geri kalamıyorsunuz hem gelmiş buraya dedikodu yapmaya kötüleye çalışıyorsunuz. İki yüzlülüğün anlamı yok. Açık açık arkadaşınız ile konuşun hazmedemiyorum o yüzden arkadaşlığımı bitirme kararı aldım diyin.Gercekten cok acimasizsıniz eger bilseydiniz böyle yorumlar yapmazdiniz
Bu kadar ciddi sorunların olduğu bir evliliğin anlamı ne peki? Evlilik hayat yükünü paylaşmak içindir. Bu kadar sıkışmış hissettiren bir evliliği devam ettirmekte sorun yok, kocanız gönlünüzü de alıyor her şey unutuluyor da dertleştiğiniz arkadaşınızın lafı mı çok geliyor?Size şundan bahsediyorum birilerine anlatamasaydim kafama sıkacaktım yada biyerde atlayacaktım cünkü dayanamiyodum ve arkadasima sigindim ondan böyle bi tepki beklemiyodum o benim icin cok degerli ama dedigide aklimdan cikmiyor bu kezde bunu takıntı yaptım elimde degil
Aynı böyle Bi arkadaşım yıllarca anlattı anlattı bana. Sevgiliydi evlenme dedim dinlemedi nişan yaptı. Düğünde büyük olaylar oldu bak köprüden önce son çıkış dedim dinlemedi. Evlendi işler daha kötüye gitti ama çocuk da çocuk dedi doğurdu bi tane. Arkasından millet laf edip yüzüne gülerken ben hepsine laf çarpıp susturdum. Sonra bi gün ben artık eşimle ilgili şeyler paylaşmaktan utanıyorum dedi bosanmiyorum da o yüzden konuşmak istemiyorum. Tamam dedim böyle rahat edeceksen tabiki anlatma, iyi ol yeter. Sonra ne mi oldu? Arkasından konusanlarla şu an kanka modunda. Biz konuşmuyoruzAz bile söylemiş, ne yapsın seni sürekli iten kakan mutsuz eden adama madalya mı taksın??? Gerçekten bu itilen kakılan, aldatılan kadınlara hiç acımıyorum artık kocam da kocam diye 5 para etmez heriflere yapışıyorsunuz, ne haliniz varsa görün. Böyle vefalı arkadaşları hak etmiyorsunuz.
Sen en son hangi derdini dinledin arkadaşının?Doktorada piskologada gidiyorum arkadaslar tam olarak böyle günler icin lazim degil mi iyi günde herkesle güler oynarız
Bu konuyu psikologla da konusmussunuzdur, terapi süreci ise yaramiyor mu olumlu etkisini gozlemleyebiliyor musunuzCok gittim yükswk doz ilac kullaniyorum 1,5 yildir psikologa gidiyorum
anlatmadan duramiyorum diyorsunuz. o zaman agzi olan konuşur iste boyle, kimse de kocaniza saygi duymazEvet dogru hatırlıyorsunuz evliligin başında kocam cok baskicı biriydi ve bu tarz ataklar gecirdim herseyi her attigim adimi vicdanen sorguladim ve cok zor zamanlar gecirdim elimde degil neden anlamiyorsunuz anlatmadan duramiyodum destej ariyodum sonra esim hastaligimin mantigini anlayinca etkilendigimi anlayinca cok pisman oldu bilincli yapmadigini bilse yapmayacagini söyledi ama ben düzelemiyorum hala pis hala ahlaksiz kirli hissediyorum ve bunun yaninda esime karsi arkadasimin olayi gibi takintilarda gelistiriyorum bazi insalarin yorumunda hic sinanmamisligin kibiri var malesef
Sen kendi kocana kim bilir neler neler dedin gidip kocanı arkadaşına filtresiz böyle kesersen el insanı her şeyi der ama bence sizin durumunuza üzülüp küfretmiş yerinde küfür gibi geldi arkadaşınızı silmeyin takıntılı insanla herkes arkadaşlık yapmaz muhtemelen dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıp hiçbir şekilde de yol almıyosun kolay kolay bu takıntılarla herkes seni dinlemezMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
E eşin hatasını anlayana kadar sen kızın kafasını s…iyon ama sonra da barışıyosun yani ilk yorumumda hiç yanılmamışımNe olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Ahlak okbsi bu muymusİntlharı düşünüyorum dediği büyük(!) olay da memelerini 20 sene önce birilerinin öpmesi.
Amaaan ne büyük dertmiş cidden.
Arkadaşınız senelerce sizin bu saçma derdinizi dinleyerek iyi katlanmış. Çok da güzel demiş. Az bile demiş.
İnsan derdim var demeye utanır ya. Millet neler yaşıyor önüne bakıyor. Senelerce böyle ufacık şeyi takıp herkese dünyayı dar etmişsiniz
Sizi bir yerden atlayacak hale getiren dertlerinizi dinlerken arkadaşınız hiçbir duygu belirtisi göstermeden dinlemeli mıydı? O da insan ya hani, arkadaşınız olarak kocanıza sinirlenmistir. Hatta nefret etmiştir. Bu yaşadığınız şeyleri atlatmanız icin size destek olup, yanınızda olan arkadaşınızı affedemiyorsunuz ama kocanızla arayı düzelttiniz yani. Pessss!Size şundan bahsediyorum birilerine anlatamasaydim kafama sıkacaktım yada biyerde atlayacaktım cünkü dayanamiyodum ve arkadasima sigindim ondan böyle bi tepki beklemiyodum o benim icin cok degerli ama dedigide aklimdan cikmiyor bu kezde bunu takıntı yaptım elimde degil
Saygisızlık insan esine bunu dedirtmemeli diyeTakıntı yaptınız kısım ne tam olarak kocanıza saygısızlık yapmış gibi olması mı yoksa kocanızı s*kme ihtimali mii ??
Her seyi anlatmiyor, onceki konularinda esinin umursamadigini, kendisinin takinti yaptigini yazmis, simdi de esim yuzunden intiharin esigine geldim yazmis.İntlharı düşünüyorum dediği büyük(!) olay da memelerini 20 sene önce birilerinin öpmesi.
Amaaan ne büyük dertmiş cidden.
Arkadaşınız senelerce sizin bu saçma derdinizi dinleyerek iyi katlanmış. Çok da güzel demiş. Az bile demiş.
İnsan derdim var demeye utanır ya. Millet neler yaşıyor önüne bakıyor. Senelerce böyle ufacık şeyi takıp herkese dünyayı dar etmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?