Arkadaşım evden kaçabilir!

dove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
3.310
4
0
Diyarbakır
Arkadaşlar benim lise sona kadar beraber okuduğum şu anda ankarada çok iyi bir üniversitede çok iyi bir bölüm okuyan bir arkadaşım var. (Kız) Okula Türkiye derecesi yaparak girdi, notları iyi ve mezun olmasına 2 sene kaldı. Sonra da işi garanti gibi.

Sorun şu ki, erkeklerle başı dertte!

Bir seviglisi vardı X diyelim. 1 sene X ile sevgiliydi. Sonra ayrılıp Y ile çıktı 1 sene. Sonra Y den ayrılıp tekrar X'e döndü. Ve 1 ay sonra Z'yi buldu.

Ama Y bu durumu hazmedemedi ve önce barışmak istedi. Arkadaşım kabul etmedi. Sonra bir tek taş alıp arkadaşıma "nişanlanalım" dedi. Arkadaşım yine olmaz dedi. Bi kaç gün sonra, gel görüşelim eşyaların bende vereyim demiş, arkadaşım gittiğinde "sen beni aldatmışsın" diyip yolun ortasında tokat atmış!
Kızın babasına da "o benim karım artık" diye msj atmış. ama sonra "yalan söyledim sinirimden" demiş.

Neyse bu olaydan sonra Z çıktı işte. 1 aydır da onunla beraber.

Dün benimle buluşacağını söyleyip sevgilisiyle görüşmüş (benim haberim yok) Babası da onları görmüş.

daha msj olayı yeni olmuşken kızmış haklı tabi adam! evde bi tokat atmış. (hayatında ilk kez) Dün akşam bileti vardı kızın ankaraya okula gidecekti.

Babası "madem evlenme meraklısısın o zaman gelip istesinler" demiş. Okul bitti, gitmeyeceksin demiş.

Bu arada Y nin de işi yok, köyde oturuyor, (kız merkezde) ve daha 1 aydır tanışıyolar.

Arkadaşım kendini odaya kitlemiş dün gece. bana msj attı. ben evden kaçıcam ne olursa olsun dedi. Nereye kaçacaksın o çocuğa mı saçmalama dedim! annen babanı sakın ezip geçme dedim. Ben sandım ki ankaraya okula gidecek, meğer Z ye kaçmaktan bahsediyormuş.

Bugün de teli kapalı, deliricem meraktan! Bu kız kendini yakacak :( ne yapabilirim!

Son düzenleme:
vallahı benım kafam karıstı ne cok kısı varmıs hayatında x y z anladım yanı benım kac yıl oldu 2 yıl bıttı hala bırını ıstemıyorum cunkı unutamadım nasıl boyle yapabılıyor alalh yardımcısı olsun ama hayatı konusunda yavas yavas alsın kararları sonradan uzulmesın sızde uzulmeyın arkadas olarak herkes kendı hayatını kendı yonlerdırır dua edın ona

en onemlısı kacmak hata hangı devırdeyız kacılırmı aılesıyle konussun zaman versın kendıne eskılerde olsa tamam da

Öfkeyle kalkıp zararla oturmaz inşallah arkadaşın :1no2: Hakkında hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:

Bence arkadaşının ailesini tanıyosan haber vermelisin bu basit bi konu değil okulunu hayatını geleceğini yakmak üzere belkide.. Ailesini silip geçmeye hazırlanıyor belkide vakit kaybetme bence.. Halamın kıızından başıma geldi o yüzden vakit kaybetme diyorum insanlar öyle bi psikolojide oluyoki dediklerini o an yapabiliyorlar.

ben de 20 yıllık hayatıma ancak 1 kişiyi koyabildim. arkadaşıma hep söylüyorum ama dinleyen kim :( ailesini kendine küstürecek diye çok korkuyorum...

Bence arkadaşının ailesini tanıyosan haber vermelisin bu basit bi konu değil okulunu hayatını geleceğini yakmak üzere belkide.. Ailesini silip geçmeye hazırlanıyor belkide vakit kaybetme bence.. Halamın kıızından başıma geldi o yüzden vakit kaybetme diyorum insanlar öyle bi psikolojide oluyoki dediklerini o an yapabiliyorlar.

ailesini tanıyorum ama arkadaşımdan bir haber alabilir miyim diye bekliyorum. olmazsa evlerini arıycam çünkü başka türlü ulaşma şansım yok..

çok karışık birşey anlamadım yani sevgilisi onu aldattı o tekrar geri dönmek ve evlenmek mi isitiyor

ailesini tanıyorum ama arkadaşımdan bir haber alabilir miyim diye bekliyorum. olmazsa evlerini arıycam çünkü başka türlü ulaşma şansım yok..

Bencede aramalısın ve annesine söylemelisin en azından eğer evde yoksa telefonu kapalıysa ki bunu düşünmek bile istemem ama..

Vallaha güzelim arkadasin türkiye derecesi yapacak kadar zeki bir kiz fakat diger yandanda cok aptalca davranislari var...

Yok X yok Y yok Z ne bu ya?? Bu kadar basitmi bu isler?:olmaz:

Kendini derslerine egitimine verecegine ugrastigi islere bak.....yazik diyorum...ama arkadasina degil okumasi bir yerlere gelmesi icin bunca caba harcayan o anneye babaya yazik.....:delphin:

Babasinin bir tokati icin evi terk edeceksede yine kendi zararli cikar.....yarin öbür gün evlendiginde esinden duydugu ufacik bir olumsuz söz o baba tokatindan cok daha fazla yakar canini.....:kahve:

Böyle seyler duyunca cok kiziyorum....Nice akli basinda zeki okumak icin kendini paralayan gencler varken...tüm firsatlar elinde oldugu halde bunun kiymetini bilmiyorlar...:umursamaz:

Hayat onun hayati....yaptigi her hatanin yarin bedelini ödeyecek kiside odur....umarim aklini basina toplar arkadasin...

afetidevrannna katılıyorum

yanına gidip yüzyüze konuşmalısın bence de.Ona bu çok sinir bozucu gelebilir çünkü duymak istediği şeyleri ona söylemiyosun diye ama ilerde canının yanmasından sana şimdi kızması daha iyidir.Aklını başına toplasın iste ne güzel okumuş kültürlü bi kız yakmasın kendi hayatını da ailesinin hayatını da.Onla sakin sakin güzelce konuş yok diretiyorsa da gerekiyorsa azarla sonuçta arkadaşsınız siz.Yaptığının hata olduğunu diğer ilişkilerinde nasıl hüsrana uğradıysa bunda da uğrayacağını o nedenle daha 1 aydır tanıdığı adama hemen güvenip hayatını yakmamasını söyle.Onun hep yanında olduğunu hissettir kendini yalnız hissediyordur ve senin yanında olduğunu görünce kendini iyi hisseder.

Arkadaşlar haber aldım arkadaşımdan. Gece ailesi onu ankaraya okula göndermiş. Az önce aradım telefonu açıktı. Yalnız babası yola çıkarken dahi elini öptürmemiş... :gitme: Ben de ankaraya gidiyorum bu hafta içinde, karşıma alıp konuşucam ciddi bir şekilde. gözlerini açması lazım artık! :/

Aman xyz çok bilinmeyenli denklemi de geçmiş..
Arkadaşın eğitimli,dereceyle mezun olmuş ama aklı bir karış havada gibi..
Çocukça ve cahilce davranıyor..Bence sende fazla karışma,başın belaya girmesin..

anne babaısı ile gizlice görüş durumu adam akıllı anlat bence onlarda kızı tekrar okula göndersinler gerekirse yanında biri gitsin aileden fazla rahat kalmış gibi geldi bana ne oldugunu sasırmış neyse sen bunu anlat anne ve babasına ama babasından saklamyın

Vallaha güzelim arkadasin türkiye derecesi yapacak kadar zeki bir kiz fakat diger yandanda cok aptalca davranislari var...

Yok X yok Y yok Z ne bu ya?? Bu kadar basitmi bu isler?:olmaz:

Kendini derslerine egitimine verecegine ugrastigi islere bak.....yazik diyorum...ama arkadasina degil okumasi bir yerlere gelmesi icin bunca caba harcayan o anneye babaya yazik.....:delphin:

Babasinin bir tokati icin evi terk edeceksede yine kendi zararli cikar.....yarin öbür gün evlendiginde esinden duydugu ufacik bir olumsuz söz o baba tokatindan cok daha fazla yakar canini.....:kahve:

Böyle seyler duyunca cok kiziyorum....Nice akli basinda zeki okumak icin kendini paralayan gencler varken...tüm firsatlar elinde oldugu halde bunun kiymetini bilmiyorlar...:umursamaz:

Hayat onun hayati....yaptigi her hatanin yarin bedelini ödeyecek kiside odur....umarim aklini basina toplar arkadasin...

ben de derece yapacak kadar zeki olan kızların böyle saçma sapan şeyler yapmalarına akıl erdiremiyorumfisfisfis
babası öyle bi mesaj aldıktan sonra kızını kapı dışarı salıyosa(arkadaşına bile olsa) eli öpülesi bi adamdır...
doğuda bunun binde biri için gözünün yaşına bakmadan vuruyolar küçücük kızları:((
o babanın attığı tokat o kadar kıymetli ve merhamet dolu bir tokat ki o kız bunu anlayamaz...
çok benzer bi olayın çok kötü bi örneği gerçekleşti gözümün önünde, korkudan 20 sene kimseyle çıkmadım, ilk çıktığım adamla da evlendim...

Okuldaykende çözemezdim hiç çok bilinmeyenli denklemleri :delphin:
Hocam bunlar gerçek hayatta ne işimize yararki derdik... Demekki yarıyormuş : a.s

eeeeee erkekleri düşüneceğine birazda okulunu ve geleceğini düşünseydi keşke...ama olan olmuş keşke kaçma gibi bir hata yapmasa....belki babasının öfkesi geçer sonra

Valla bence de babası çok sabırlı çok iyi bir baba, ama arkadaşım kendini kaybetmiş gibi :(
ne yaptığının farkında bile değil. Ona her iyi davranıp güler yüz gösterene aşık olduğunu sanıyor...
Yakında adı bir peynir çeşidi olarak anılacak diye korkuyorum.

Kaç defa böyle yapma dedim ama "mutluyum bu defa aradığım kişiyi buldum" diyor. her seferinde de ayrılıyor... Ailem de o arkadaşımla çok görünmemi istemiyor duydukları olaylar yüzünden. Ama benim de onun o halde olması canımı sıkıyor. 14 senelik arkadaşım sonuçta..

Valla bence de babası çok sabırlı çok iyi bir baba, ama arkadaşım kendini kaybetmiş gibi :(
ne yaptığının farkında bile değil. Ona her iyi davranıp güler yüz gösterene aşık olduğunu sanıyor...
Yakında adı bir peynir çeşidi olarak anılacak diye korkuyorum.

Kaç defa böyle yapma dedim ama "mutluyum bu defa aradığım kişiyi buldum" diyor. her seferinde de ayrılıyor... Ailem de o arkadaşımla çok görünmemi istemiyor duydukları olaylar yüzünden. Ama benim de onun o halde olması canımı sıkıyor. 14 senelik arkadaşım sonuçta..

x+y+1 = zlaelaelaelaelae
çok bilinmeyenli denklemin sakıncaları işteşakkıdı

kaç bilinmeyen daha eklenecek mera ediyorum doğrusudelikafadulden

arkadaşının cddi problemleri var sanıırım , erkeğin gülüşüne kanarsa daha çok bilinmeyenlerle uğraşırmirmirmirmir

aynı yerde okuyorsanız mümkün olduğunca yalnız bırakmamalısınsüprizzzzz

Back
X