• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

Kadının elinde kanıt olursa belki tazminat alır ve nafaka tabi ki bosanirsa eğer birde benim kocam yapmaz sanane diyip çıkabilir işin içinden ama ben söylerdim kesin.
Daha önce bir kadına kocasının yaptıkları söyledim daha doğrusu pot kırdım 2. Tel falan o bilmiyormus sonra kocasının zamanında başka kadına ev tuttuğunu dedi hala evliler
Birdaha birsey gorsem söylemem ona mesela 🙇

Pis herif... Aşk falan değil muhtemelen para yediriyor arkadaşınıza. Parayla göz boyama. Yazıklar olsun onlara. Karısı zina davasiyla adamın canına okur umarım.
Canım arkadaşım adama para yediriyor desem :(( adamın işleri yolunda değil. Ve arkadaşıma 70 bin borcu var

Karısını aldatan, arkadaşınızıda aldatır bunun farkında ve halen görüşüyor Allah akıl versin ne diyelim, ki bu adam karısını da boşamaz.

Arkadasın o kadar aptal ki. Kendini kullandırıyor adama. Adam ona aşık değil adam bütün kadınlara aşık. Nasıl bana asık diye dusunebiliyorlar ben anlamıyorum. Bu kadar sevgiye aç. Karısını çolugunu çocuğunu dusunmeyen bi adamla nasıl birlikte olabiliyor? Nasıl güvenebiliyor anlamıyorum.

Adamin karisina soyleseniz ne degisecek? Yuksek ihtimal biliyordur. Arkadasiniz akilsiz ona zaten diyecek bir sey yok. Yerinizde olsam hic karismam.

Arkadasın o kadar aptal ki. Kendini kullandırıyor adama. Adam ona aşık değil adam bütün kadınlara aşık. Nasıl bana asık diye dusunebiliyorlar ben anlamıyorum. Bu kadar sevgiye aç. Karısını çolugunu çocuğunu dusunmeyen bi adamla nasıl birlikte olabiliyor? Nasıl güvenebiliyor anlamıyorum.
[/QUO
Ne kadar güzel yazmışsınız. Geçen aynı şeyleri bende dedim.oyle bir kocan olsa ne yaparsın dedim.cevap veremedi.adam bütün kadınlara aşık.zaafi kadınlar

Kadına çok üzüldüm. Doğru olur mu bilmiyorum ama fake bir hesaptan söyleyebilirsin. Yine de adam o kadar profesyonel bir şekilde karşısındakini kandırabiliyorsa karısını da kandırır diye düşünüyorum

Şimdi ben suçu kimde arayayım. Karısını aldatan şerefsiz de mi, onu hiçe sayıp beraber olan arkadaşınız da mı

Adamin karisina soyleseniz ne degisecek? Yuksek ihtimal biliyordur. Arkadasiniz akilsiz ona zaten diyecek bir sey yok. Yerinizde olsam hic

Bilmiyorum kafam müthiş karışık.ders lazım bu ikisine diye düşünüyorum. Anlatıldığına göre kadın saf bi kadin değil.otoriter ve akilli bir kadınmış.nasil anlamıyor diyeceksiniz.adam müthiş profesyonel.

Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
3 yıldır beraberler ama sen bugün söylemeyi düşündün ? Neden?

Sanırım arkadaşınla bir problem yaşadın onun canını yakma derdindesin .
.
Olması gereken çok rahatsızsan arkadaşınla iletişimini kesersin. Ama siz resmen intikam peşine düşmüşsünüz

Son düzenleme:
Back
X