- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.234
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz durum değil. Adam 1 hafta iş yaptığı şehirde 1 hafta karısının yanında duruyor
Canım arkadaşım adama para yediriyor desemPis herif... Aşk falan değil muhtemelen para yediriyor arkadaşınıza. Parayla göz boyama. Yazıklar olsun onlara. Karısı zina davasiyla adamın canına okur umarım.
Buna benzer bir olay görmüştüm müge anlida. Böyle adiler çok maalesef. Adam resmen kullanıyor arkadaşınızı.Canım arkadaşım adama para yediriyor desem( adamın işleri yolunda değil. Ve arkadaşıma 70 bin borcu var
Boşamam onada aşığım diyor zatenKarısını aldatan, arkadaşınızıda aldatır bunun farkında ve halen görüşüyor Allah akıl versin ne diyelim, ki bu adam karısını da boşamaz.
Sonları müge anıda bitmese bariBuna benzer bir olay görmüştüm müge anlida. Böyle adiler çok maalesef. Adam resmen kullanıyor arkadaşınızı.
Karısını aldatan, arkadaşınızıda aldatır bunun farkında ve halen görüşüyor Allah akıl versin ne diyelim, ki bu adam karısını da boşamaz.
[/QUO
Hatta o kadınlarla mücadele ediyor arkadaş.
Arkadasın o kadar aptal ki. Kendini kullandırıyor adama. Adam ona aşık değil adam bütün kadınlara aşık. Nasıl bana asık diye dusunebiliyorlar ben anlamıyorum. Bu kadar sevgiye aç. Karısını çolugunu çocuğunu dusunmeyen bi adamla nasıl birlikte olabiliyor? Nasıl güvenebiliyor anlamıyorum.
[/QUO
Ne kadar güzel yazmışsınız. Geçen aynı şeyleri bende dedim.oyle bir kocan olsa ne yaparsın dedim.cevap veremedi.adam bütün kadınlara aşık.zaafi kadınlar
Adamin karisina soyleseniz ne degisecek? Yuksek ihtimal biliyordur. Arkadasiniz akilsiz ona zaten diyecek bir sey yok. Yerinizde olsam hic
Bilmiyorum kafam müthiş karışık.ders lazım bu ikisine diye düşünüyorum. Anlatıldığına göre kadın saf bi kadin değil.otoriter ve akilli bir kadınmış.nasil anlamıyor diyeceksiniz.adam müthiş profesyonel.
Ben bile kendimi suçlu hissediyorum ki .Şimdi ben suçu kimde arayayım. Karısını aldatan şerefsiz de mi, onu hiçe sayıp beraber olan arkadaşınız da mı
3 yıldır beraberler ama sen bugün söylemeyi düşündün ? Neden?Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.