• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

N neva84 anliyordur,goz yumuyordur. Bizim eski mahalleden komsularimizda vardi benzer bir durum. Adamin karisi biliyordu senelerce bir sey demedi. Ne zaman cocuklari buyudu o zaman rezalet cikarmaya baslamisti. Ama adam metresini de alip yazlik beldelerden birine yerlesti. Metresler hep kazanir,bosverin ne mok yerlerse yesinler. Kimse kimseyi ne terbiye edebiliyor ne de dogru yola sevk edebiliyor. Peygamber degiliz ya,herkese beyin vermis Allah,calistirip kullansinlar hic kafanizi mesgul etmeyin

Kadının yerinize kendinizi koyun. Kimse aldatılmayı hak etmez, söyleyin kadına. Arkadaşınız içinse bir kadın nasıl metres sıfatını almayı kendine yakıştırabiliyor asla anlamıyorum.

Kadına çok üzüldüm. Doğru olur mu bilmiyorum ama fake bir hesaptan söyleyebilirsin. Yine de adam o kadar profesyonel bir şekilde karşısındakini kandırabiliyorsa karısını da kandırır diye düşünüyorum
Düşündüm
3 yıldır beraberler ama sen bugün söylemeyi düşündün ? Neden?

Sanırım arkadaşınla bir problem yaşadın onun canını yakma derdindesin ama bana göre arkadaşın neyse senin de ondan farkın yok...

Sizlerin ki vicdan falan değil çünkü fırsatçılık. Biriniz intikam peşinde diğeri menfaat...
Olması gereken çok rahatsız San arkadaşınla iletişimini kesmekte. Kızıpta böyle iş çevirmek değildir...

Evet o adama bende aşığım o yüzden bana kalsın adam diye.
Tövbe estağfurullah ya.
Ne zaman öğrendiğimi nerden biliyorsun mevzuyu. Daha bi kaç ay oldu öğreneli.onuda o söylemedi ben kendim anladım.sonra itiraf etti.
Sen bence o söylediklerine dikkat et.olurmu.

Adamin karisina soyleseniz ne degisecek? Yuksek ihtimal biliyordur. Arkadasiniz akilsiz ona zaten diyecek bir sey yok. Yerinizde olsam hic karismam.
Böyle diyoruz ama bilmeyen de çok. Yakından tanıdığım bir arkadaşım aldatildi. Kadın eşine güveniyordu, telefon karıştırmaz, hesap sormaz. Şok oldu ogrenince. Kemalim yapmaz mantığı değil ama eşine yakistiramiyor insan.

Bence adam bildiğiniz jigololuk yapıyor. Para alıyor, ilişki kuruyor. Arkadaşınızın düştüğü durum bir metresilkten daha öte.

Bana da siz pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın hakkında bilmediğiniz yok maşallah. Size ne elalemin yaptığından. Görüşmezsiniz arkadaşınızla olur biter. De siz fazla teferruata sahipsiniz nedense
Yaran var seninde demekki pek gocundun.profilini görmemi engellediğine göre var sende de biseyler

Yaran var seninde demekki pek gocundun.profilini görmemi engellediğine göre var sende de biseyler

Beni bırakın da siz niye hiç tanımadığınız adam hakkında bu kadar çok detaylı bilgi sahibisiniz onu konuşalım. Konu içinde sürekli adamın hangi hafta nerede ne yaptığına dair bilgi sahibi olması için insanın bayağı bir efor sarfetmesi lazım.

Lisedeyken arkadaşımın en yakın arkadaşı bizim apartmandan biri ile beraberdi. Annesi ev gezmelerinde benim oğlum çok çapkın, aman kızları da kullanıyor vs gibi bir laf edince ben kıza üzülüp ona söylemiştim. Ne oldu biliyor musunuz? Çocuk beni o kızın yanına çağırıp tehdit etti. Seni tek yakalarım, başına gelmeyen kalmaz vs diye. Kızın yerinde ben olsam birisine inanmasam bile bir kıza böyle taciz ederim vs diye tehdit eden birini yerin dinine sokardım. Siz şimdi kadına haber verseniz o pislik hem kadını hem sizi tehdit etse, ne yapacaksınız? Arkadaş olarak doğru yolu gösterin ve uzaklaşın. Kendisi doğru yolu bulur.

bence kadın yani patronun eşi biliyordur.
bizler yapimiz geregimi bilmiyorum ne kadar güvensekte hal hareketlerinide olsa takip ederiz yanimizdaki insanin ve genelde anlariz biseyler dondugunu.
kimimiz üzerine gider ortaya cikarir sonuca baglariz
kimimizde aman bana dokunmasinda ne halt ederse etsin ben keyfime bakarim deriz.
kendi koylumuz bir bayan var eşinin durumu iyininde iyisi.
eşi bu bayani kendi koylumuz baska bir bayanla yillardir aldatiyor ve bu mevzuyu bilmeyen yok.
adamin karisi kadinin kocasi her iki tarafinda cocuklari.
kadinin kocasi agzini acmiyor 3 maymunu oynuyor
adamin karisi daha 1.5 ay once ben koydeyken aynen su kelimeyi kullandi
esim beni bir kez dovmedi sovmedi ne istersem onumde istemediklerim ardimda ben hayatimi yasiyorum o kadinda isini goruyor yilda bir altin kolyeye şerefini satiyor kimse beni konusmuyor ama herkes onun namussuzlugunu konusuyor dedi.
yani bazi bayanlar bilse de olaya bu mantikla bakiyor

Böyle diyoruz ama bilmeyen de çok. Yakından tanıdığım bir arkadaşım aldatildi. Kadın eşine güveniyordu, telefon karıştırmaz, hesap sormaz. Şok oldu ogrenince. Kemalim yapmaz mantığı değil ama eşine yakistiramiyor insan.

Bence adam bildiğiniz jigololuk yapıyor. Para alıyor, ilişki kuruyor. Arkadaşınızın düştüğü durum bir metresilkten daha öte.
Ya insan soyluyor sacma salak geri donusler gorunce de sinirleniyor ;) kimisi diyor kocam yapmaz,kimisi diyor cocugum var bosanamam,kimisi diyor kadin gelmeseydi kocama diye. Sonra insan kalkip ulan ne moka yaradi soylemek diyor. Herkes ayni sekilde hayatina devam ederken siz toplumun ahlaki degerlerine kafa yormaya devam ediyorsunuz. Yanlisi yapan onlar ama uzulen siz oluyorsunuz. O yuzden degmez diyorum.

Back
X