• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

Şimdi arada yazdığım bir şeyi kaçırmışız.iliskileri e yıldır devam ediyomrus.ben bunu öğreneli bi kaç ay oldu.hatta kendi söylemedi bana ben anladım.nasil diyeceksin.adam patronu olduğu için fazlaca hesap soruyordu.ve daha bir çok belirti.ben taşları birleştirdim ve sonunda itiraf ettirdim ona.aciklayici oldum umarım.yani 3 senedir süre gelen ilişkilerini ben öğreneli bi kaç ay oldu.tam tarih bilemicem ama mart gibiydi sanırım.3 yıldır ben işin içinde değilim yani.
Bir yıldır telefonda görüştüğünüz arkadaşızın özel hayatında,maşallah dedektiften daha üstün performans sergilemişsiniz😬2 3 ay bile fazla değil mi sabır göstermek için... Hala aynı şeyi söylüyorum bence yol verin arkadaşlığınıza kendi hayatınıza bakın... Affedici olan Allahtır Allah affetsin arkadaşınızı da..

Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Ben olsam diğer hanımefendiye durumu bildiririm aldatıldığına dair. Ve arkadaşımla ilişkimi sonlandırırım. Bazen arkadaşları da iyi seçmek gerekiyor. Diğer yanda da adamın (?!) eşi olan hanımefendinin vebali var. Şöyle düşünün ki eşiniz sizi aldatsa bunu bilmek ister misiniz istemez misiniz?

Karışmayın, hiç oralı olmayın.
Arkadaşınızla arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz, fakat kadın kocasını çok çok iyi biliyordur.

Ben olsam diğer hanımefendiye durumu bildiririm aldatıldığına dair. Ve arkadaşımla ilişkimi sonlandırırım. Bazen arkadaşları da iyi seçmek gerekiyor. Diğer yanda da adamın (?!) eşi olan hanımefendinin vebali var. Şöyle düşünün ki eşiniz sizi aldatsa bunu bilmek ister misiniz istemez misiniz?
Kesinlikle isterdim

Eşinin bilmediğini sanmıyorum ben. Muhtemelen üç maymunu oynuyordur. Kanıt varsa sahte bir adresle gönderilebilir belki ama başınıza iş alma olasılığınız var böyle de.

Bilmiyorsa bile hiçbir şey saklı kalmaz sonsuza kadar. Mutlaka ortaya çıkar. Kendi görsün, siz kendinizi katmayın derim. Böyle bir arkadaşla da iletişimimi keserdim ben, bana fayda getirecek biri değil.

Ben evli değilim ama burda yazan arkadaşların birçoğunun ortak düşüncesi eşinin de biliyor olması. Yanı alan razı satan razı. Ben boşuna üzülüyorum vebal aldım diye o zaman

Kesinlikle isterdim
O zaman kendisine ulaşın durumu belirtin. Ve arkadaşlığınızı sonlandırın. 'Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' diye bir laf var bilirsiniz. Size uygun olmayan kişilerle arkadaşlık kurmayın derim ben.

Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Bence karışmayın sizi ilgilendiren bir durum yok sonra siz kötü olursunuz.

Pis herif... Aşk falan değil muhtemelen para yediriyor arkadaşınıza. Parayla göz boyama. Yazıklar olsun onlara. Karısı zina davasiyla adamın canına okur umarım.
Tam tersi de olabilir. Adam zenginse karısı bırakmayabilir ki yüksek ihtimal bırakmaz. Ortada üç çocuk var

Ben evli değilim ama burda yazan arkadaşların birçoğunun ortak düşüncesi eşinin de biliyor olması. Yanı alan razı satan razı. Ben boşuna üzülüyorum vebal aldım diye o zaman

kadın bilmeyebilir.
misal ben bilmiyordum. senelerce metresi varmış, hiç anlamadım. resmen ayakta uyumuşum. öyle de bir güven bendeki. iş seyahatleri çok oluyordu, güveniyormuşum da demek ki hiç ihtimal vermedim.
bir gün bir kavga koparttı evde ve ben ayrılmak istiyorum dedi. hep neden dedim açıklamadı sadece özgür olmak istiyorum dedi. o kadar çok ağlamıştım ki, kızım dayanamadı ve ağlama sevgilisi var dedi ve ispat etti.
işte o zaman gururum ağır bastı, ağlamayı kestim bende boşanmak istedim ve boşandık.
şimdi düşünüyorum da, adam boşanmak istemeseydi ben farkında değildim, yine de bilmek ister miydim bilmiyorum.
ya da ayrılacak durumda olmasaydım, o da boşanmak istemeseydi yine bilmek istemezdim.
artık değiştiremeyeceğim durumları eğer kurtulamıyorsam kabullenmeyi canım acıyarak öğrendim.
bana göre elimden bir şey gelmiyorsa her şeyi bilmek mutsuzluk.
bence karışmayın. karısının bilme ihtimali olduğu gibi bilmeme ihtimali de var.
arkadaşınızla da görüşmeyin, iyi biri değil.

Hiç karışma bence. Karısı biliyordur onu zaten.

Kızlar merhaba
Nasıl ikna ediyor ben biliyorum ama söylemem. 🌝 Hiççç elleşme, zaten bir gün ayyuka çıkar. Sana ne ki sonuçta, böyle bir sorumluluğun yok. Hayır, suçlu çıkarılma ihtimalin olmasa git söyle diyecem ama, iyilik yapmaya çalışırken başına iş alma ihtimalin var.

Kızlar merhaba
Hic karisma basina bela alma

Kızlar merhaba
Ben bu konuya senin neden karıştığını anlayamadim. Baska isin gücün mu yok? Karısı muhtemelen kocasinin huyunu suyunu biliyordur belki de isine geliyordur. Arkadasin belli ki resit kendi karraini kendi verecek yasta. Neden durduk yeee adamin esine yazican sen ben onu anlayamasim gerçekten? Dertsiz başına bela mi ariyorsun tum şimşekleri üzerine cekip de

Adamın karısına söylerdim ben. Arkadaşınız çocuk değil uyarmaniza rağmen göz göre göre böyle birşey yapiyor benim eşim yapsa bilmek isterdim. Öğrenmek kadının hakkı bence. Siz uyarmissiniz elinizden geleni yapmışsınız arkadaşsınız için bundan sonrası doğru olanı yapmak. Çünkü bizimde başımıza gelebilirdi

Bu bir arkadaşımin basina gelen olay dediğiniz kisi siz misiniz yoksa yani iliski yasayan? Yani diger turlu arkadasinizin isine burnunuzu sokmak bana aşırı sacma geldi ve bir türlü anlayamadim

karısının bıldıgını dusunuyorum ben

ben olsam o arkadasım dedıgınız kısıyle arkadaslıgımı keser gorusmezdım

Bu bir arkadaşımin basina gelen olay dediğiniz kisi siz misiniz yoksa yani iliski yasayan? Yani diger turlu arkadasinizin isine burnunuzu sokmak bana aşırı sacma geldi ve bir türlü anlayamadim
bence kendisi değil. konu sahibi çok iyi niyetli birisi diye dusunuyorum. bahsettigi aldatilan kisi bir önceki konusunda bahsettigi yengesi olabilir gibi geldi.

Back
X