Arkadaşım gerçekten beni çekemiyor mu?

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
kızlar merhaba, artık gerçekten bu kız benim sinirlerimi bozmaya başladı, şimdi en baştan anlatayım.
Biz şimdi Bu kıza merve diyelim eşinede ahmet diyelim. Kriweyiz onların oğluna çok samimiyiz gidip gelirler evimizde yatıya kaldıkları bile olmuştur. oğulları bir yaşında ama o kadar yaramazki felaket telali resmen, mervede oğlunu hiç uyarmaz bir yere gidince birlikte gideriz, onlar yüzünden rezil oluruz. eşim ev sahiplerine özür diler her dafasında. Biz birlikte bunlarla tatile gittik. Merve ne konuşsam sürekli benim tersimi
Söylemeye çalışır, bana bağırır, saçmalama gul476 der. ben ise hiç
Onun seviyesine inmem güzelce konuşurum. onunla gittiğimiz yerde ev kiralamıştık benimde ayağımda bot elimde bebek vardı. eve girince bebek yüzünden eğilip botumu çıkaramadım, ayakkabıyla girdim zaten koridordada uzun ince bir paspas var bana bağırarak niye ayakkabıyla içeri giriyorsun dedi Cevap vermedim. Alışverişe çıktık gittiğimiz yerde türkiyenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri kız bir türlü bi şey beğenmedi bi kaç şey aldı oda her şehirde olan lcw ve koton kız çok zevksiz hiç bir şey beğenmeiyor öyle bir havası varki sanki paristen giyiniyor. Ondan sonra sürekli kocasını bizim yanımızda azarlar. O günde fazla alışveriş yapmadığı için eşiyle kavga etmiş biz alışveriş merkezinde ayrı alışveriş yaptık onları almaya gittiğimizde eşim yardım etmek için indi arabadan merve poşetlerini bagaj kapısının önünde yere fırlatarak arabaya bindi, ben onunla konuşmama rağmen cevap dahi verdimedi kocası desen korkudan sesini çıkaramıyor. eve gittik, sabah oldu "herkese günaydın" dedim bi o cevap vermedi o günde aşışverişe çıktık ben merve vve görümcem merve yine hiç bir şey beğenmedi huysuzluk yapmasın diye hem kendi kızıma hem onun oğluna baktım bende kendime bi şeyler aldım eve gittik aldığım elbiselere baktı öbür gün eşiyle alışverişe çıkıp benim elbiselerin aynısından almıştı ben şokherneyse böyle çok şeyleri var burayı da geçeyim dün ortak arkadaşımızın evine bi misafirliğe gittik oğlu halıların üstüne çerez döktü cips döktü çikolata döktü ev sahibinin masalarının üstündeki süsleri kırdı annesi hiç bir şekilde çocuğunu tutmuyor uyarmuyor. bir dakika olsun o çocuk durmadı, ben kendi bebeğimin bezini değiştirirken tek kulanımlık alt açma minderleri kulanıp bebeğimin bezini de çantamdaki poşete koyup balkon çöpüne atıyordum. o halının üstünde açıp bezi halın üstüne koyuyordu açana kadar bide kızın tezgahının üstüne bırakıyordu. Onlar bizden önce kalktılar eşim ev sahiplerinden özür diledi ev sahibi hamile olduğu için kıyamadım evini topladım bulaşıkları topladım oturduk başka bir arkadaşımızla eşide vardı o bana dedi bu merve neden sürekli sana çıkışıyor ondan sınra ev sahibide dedi bu nasıl bir terbiyesizlikr kız seni gözleriyle öldürüyordu ki aynen öyle eşimde bazen bana diyor sen ayağa kalkınca seni süziyor sürekli. Bide benim evime gelince bana öyle davranmıyor iyi davranıyor ve ne yapacağımı söylesem oda öyle yapacam diyor o gün saçımı boyuyacağım rengi gösterdim baktım diyor aaaa ben aynı boyadan almışımkızlar size sormak istediğim ben artık bu kızı bi şekilde uyarmak istiyorum eşim diyor boşver onun seviyesine inme. ama beni sürekli insanların yanında azarlamazsından çok sıkıldım. Bana bir akıl verin.
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler öpüyorum sizi

Kızlar bide koasıda ondan çok soğumuş eşime biz tatildeyken sen eşini kardeşine bırak mervede kendi dayısında kalsın bende gideyim eve kafamı dinleyip uyuyayım demiş.
Çok uzun oldu kusur bakmayın nolur

Kişisel problemleri var gibi,eşine de size davrandığından farklı davranmadığına göre.
Size özel değil bu tavır herkese karşı sanıyorum.
Sizde her fırsatta onun seviyesine inmedim,eşim onun seviyesine inme dedi gibi ifadeler kullanmışsınız.
Seviyenize uygun görmediğiniz biriyle başta görüşmeseymişsiniz keşke,yada artık görüşmeniz için bir sebep yok gibi duruyor.

Canım önceleri öyle değildi bide eşime karşı sadece o gün öyleydi yoksa eşimin yanında kendini öyle göstermiyor önceleri eşim bile bana inanmıyordu ta ki birlikte tatile gidene kadar.

hayatta en sinir olduğum şey saygısızlık yani her konuda alttan alabilirim ama karşındaki insanı azarlamak ne ? adama "sen kimsin ki?" derler .
bence al karşına konuş . merve yapıtğın hareketler çok kırıcı oluyor . oğluna biraz daha dikkat etmen gerekiyor , sesinin tonunu ayarlaman gerekiyor de .
böyle bir arkadaştan kime ne hayır gelir ki ?
birazcık ar damarı kaldıysa bu konuşmadan sonra belki yaptıklarını düşünüp utanır .

Ben ne yapar ne eder boyle bi insani hayatimdan cikarirdim. Bi de sadece arkadasinizmis yani ben ailemden biri bile olsa boyle bi karakteri hayatimdan cikarirdim yani. Hic tahammulum yok kiskanc fesat insana. Hem saygisiz hem fesat.

Kendine dert etmene değmez bence. Mesafe koy, ne aldığını göstermek, saçını boyatacağın rengi söylemek zorunda değilsin Ben olsam kesinlikle uyarmazdım onun seviyesine inmemek adına

Eminim o yine kendini haklı çıkarmaya çalışıp bir sürü şey söyleyecek ama güzel bir fikir verdiniz sizin dediğiniz gibi mesaj atabilirim ona çok teşekkürler.

Siz de pek pasifsiniz, hanımefendiliği bozmayacağım diye resmen azarlanmıi milletin afra tavrasını çekmişsiniz.Çekememezlik değil de kendini bilmezlik var ortada.Buna da müsaade etmişsiniz.

Bence artık altan almayın ben sinir oldum. Birde ne o öyle poşetleri yere fırlatıp arabaya binmek valla kocası da bişey demiyorsa iyi sabırlıymıs

Bence ikinizde birbirinizi cekemiyorsunuz, araya mesafe koyun en güzeli
İnanın benim onu çekemeyeveğim bir tarafı yok. Ben önceleri huyu öyle diyordum ama gitgide beni daha çok aZarlamaya çalıştı ve ben hiç bir zaman ona onun gibi cevaplar vermedim. Bebeğim 3 aylık yatak odasının yanındaki odayı onun odası yapacam dedim ayıracam yani dedim. bana kötü kötü bakıp saçmalama gül476 ayırma yanında kalsın dedi benim bebeğim zaten tüm gece uyuyor yatak odamda küçük anca kendi yatağımın üstünde bezini falan değiştirebiliyorum kendi odası olsa daha rahat hareket ederiz diyorum kız hala beni azarlama derdinde. O daha evine yerleşmemiş bide eşyalarını toplamış başka bir evde kalıyor evinin bitmesini bekliyor kayın valideside çocuk odası yapacam demesine kızmış bunuda kendi kv den duydum

Hal böyleyken niye görüşmee devam ediyorsunuz. İletişimi kesersiniz biter. Beyler kendi aralarında takılsınlar.
Ayrıca eşinizin onların yerine özür dilemesi de anlamsız. Sizin çocuğunuz olsa tamam ama başkasının çocuğunun döktüğü kırdığı için eşiniz özür dilememeli.
Fazlaca sahiplenmişsiniz aileyi. Mesafe iyidir. Ben olsam bir daha görüşmem tatil filan hiç mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…