- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Canım önceleri öyle değildi bide eşime karşı sadece o gün öyleydi yoksa eşimin yanında kendini öyle göstermiyor önceleri eşim bile bana inanmıyordu ta ki birlikte tatile gidene kadar.Kişisel problemleri var gibi,eşine de size davrandığından farklı davranmadığına göre.
Size özel değil bu tavır herkese karşı sanıyorum.
Sizde her fırsatta onun seviyesine inmedim,eşim onun seviyesine inme dedi gibi ifadeler kullanmışsınız.
Seviyenize uygun görmediğiniz biriyle başta görüşmeseymişsiniz keşke,yada artık görüşmeniz için bir sebep yok gibi duruyor.
Ailelerde birbirleriyle samimi olduğu için canım yoksa ben güzel bir şekilde ağzının payını vermek istiyorumSen niye bu kadar çekiyorsun bu kadını araya mesafe koy olsun bitsin.
Eminim o yine kendini haklı çıkarmaya çalışıp bir sürü şey söyleyecek ama güzel bir fikir verdiniz sizin dediğiniz gibi mesaj atabilirim ona çok teşekkürler.hayatta en sinir olduğum şey saygısızlık yani her konuda alttan alabilirim ama karşındaki insanı azarlamak ne ? adama "sen kimsin ki?" derler .
bence al karşına konuş . merve yapıtğın hareketler çok kırıcı oluyor . oğluna biraz daha dikkat etmen gerekiyor , sesinin tonunu ayarlaman gerekiyor de .
böyle bir arkadaştan kime ne hayır gelir ki ?
birazcık ar damarı kaldıysa bu konuşmadan sonra belki yaptıklarını düşünüp utanır .
İnanın benim onu çekemeyeveğim bir tarafı yok. Ben önceleri huyu öyle diyordum ama gitgide beni daha çok aZarlamaya çalıştı ve ben hiç bir zaman ona onun gibi cevaplar vermedim. Bebeğim 3 aylık yatak odasının yanındaki odayı onun odası yapacam dedim ayıracam yani dedim. bana kötü kötü bakıp saçmalama gül476 ayırma yanında kalsın dedi benim bebeğim zaten tüm gece uyuyor yatak odamda küçük anca kendi yatağımın üstünde bezini falan değiştirebiliyorum kendi odası olsa daha rahat hareket ederiz diyorum kız hala beni azarlama derdinde. O daha evine yerleşmemiş bide eşyalarını toplamış başka bir evde kalıyor evinin bitmesini bekliyor kayın valideside çocuk odası yapacam demesine kızmış bunuda kendi kv den duydumBence ikinizde birbirinizi cekemiyorsunuz, araya mesafe koyun en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?