Arkadaşım gerçekten beni çekemiyor mu?

Neden heryerde birlikte gidiyorsunuz ?Mahçup olduk diyorsunuz götürmeyin yanınızda.
Tatile gideceğiz dedik onlar bizde gelmek istiyoruz dedi eşimde yok gitmeyecez şimdi gitmeyelim başka zaman falan diyip geçiştirmeye çalıştı onlarda siz bizim gelmemizi istemiyormusunuz dedi. Bizde ayıp olmasın diye yok öyle bi şey dedik o zaman birlikte gidelim dedi bide benim eşim ve onun eşimin arkadaşlarının çoğu ortak birlikte çağırılıyoruz. Bide onlar da bizi heryere çağırıyor evlilik yıldönümlerinde bile illa sizde gelin dediler. yılbaşındada birlikteydik oğlunu emzirmesini beklerken yılbaşına tuvalette girdim. Yılbaşına birlikte girdiğimiz içinmi bütün yıl birlikteydik bilmiyorum bu yıl başında onlardan uzak bir yerde olacam Eşim neden çabuk gelmedin dans edecektik diyordu gittiğimiz o tuvalette yanımda kal diyordu.

Neden sürekli yapışık ikizler gibi geziyosunuz her yere beraber gidiyosunuz göbek bağınız aynımı kesildi. Madem öyle çok basit çıkar hayatından

Anan değil baban değil ailenden biri değil bu kadar çekip kendini ezdirmek zorunda değilsin Herkes haddini bilecek.Asla tahammülüm yoktur böyle insanlara.Uyarın düzelmezse kestirip atın gitsin

Anlayamıyorum neden o zaman heryere beraber gidiyorsunuz?!
Misafirlik te şöyle yaptı tatilde böyle yapti vs vs gitmeyin beraber kizarlarsa kizsinlar.
Siz niye kendinize bu kadar azarlanmasina izin verıyorsunuz.
Kim kime bu kadar azarlayip da karşı taraf sesini çıkarmaz.
Ayrıca bayanida çok yermissiniz zevksiz vs vs
Bu kadar rahatsizsaniz ne kadar yakininiz olursa olsun koyun mesafeyi ayda yılda gorusun gitsin

Merveyle gobek baginiz bir mi kesildi acaba? Surekli birliktesinz mesafe koymak bu kadar zor degil. Size zarar veren insanlari hayatinizdan uzaklastirin.

mesafe iyidir

bir de eşine ne yani onun adına nedne özür diliyor

birlikte bir yere çağrılınca gitmezsin bir iki olur biter

yok efendim şu mağazadan aldı vs vs takma

belki parası yok beğeniyor da beğenmedim diyor

her an mıç mıç ilişkiyi kesersen sorun çözülür

sen bildiğin gibi yaşa onun da bildiği gibi yaşamasına izin ver

bebeğinin altını nasıl değiştirdiği bile dert olmuş size sizin evinizde de yaparsa uyarır hatta örnek olsun diye o örtülerden verirsiniz bak bundan seriyorum ben diye

Canım paraları var hatta merve benim aldığım elbiselere laf edip ben marka seviyorum marka alıyorum dedi. Oğlunun altınıda halının üstünde açması bana dert olmadı çünkü benim evimde sürekli yaptığı şey ama ev sahibi o gittikten sonra dedi ben bu halıların üstünde namaz kılıyorum neden böyle bir şey yaptı ev sahibinin büyük bir bebeği vardı oğlu onun elbiselerini yırtmıştı bide kocasının ona hediye aldığı küçük arabaların bi tanesini kırmıştı çok üzüldü dedi eşim bana o arabaların tanesini 150 ₺ almıştı ayrıca oğlu arabaları alıp yere atarkende annesi hiç istifini bozmayıp sohbetine devam ediyordu.

yarısına kadar ancak dayanbildim ..
Okurken bunaldım neden böyle bir insanı hayatında tutar ki insan merak ettim doğrusu

yarısına kadar ancak dayanbildim ..
Okurken bunaldım neden böyle bir insanı hayatında tutar ki insan merak ettim doğrusu
Haklısın canım bende şimdiye kadar idare etmeye çalıştım ama dün yaptığı hareketler bardağı taşırdı canımı çok sıktı doğrusu. Yeter artık dedim kendi kendime.

Haklısın canım bende şimdiye kadar idare etmeye çalıştım ama dün yaptığı hareketler bardağı taşırdı canımı çok sıktı doğrusu. Yeter artık dedim kendi kendime.
En kısa zamanda bunu onada söyle çıkar hayatınızdan bide keyif kahvesi yap ohh miss

Lcw kotondan giyiniyormus ya. Arkadasligini pesin pesin bitirmeliydin yani. Olacak sey mi bu?

Bu kadar olan şeylere rağmen neden hala bir yerlere beraber gidiyorsunuz ? Benim arkadasim beni oyle surekli azarlayip laf sokacak onu adam akıllı bir bozarim ne olduğunu şaşırır, arkadaşınız mi anneniz mi ki ,koca kadinsin kimse o şekilde konuşamaz .Araniza mesafe koyun, hatta gorusmeyin...Ayrıca bende her şehirde şubesi olan lcw ve kotondan giyiniyorum çoğu insan gibi bu gorusunuzu değiştirin bence ...

O halıların üzerinde namaz kilıyorsa uyaracakti, ayrıca tanesi 150 lira olan arabaları 1 yaşındaki çocuğun ulaşamayacağı yere kaldiracakti ,gördüğü anda alacaktı elinden

Offf icim sisti.sen de ona bagir bidahakine.ne alttan aliyosun.ne bagiriyosun cocuk mu var karsinda diye bi dis goster bakalim birdaha oyle atar yapabiliyo mu?

Bi dakika!
Siz " yakin' diye arkadaslarla ayni evdemi kaliyosunz?
Ne munasebet.
Ne isi varmis benim evimde?
Hayir nasil guveniyosunz anlamiyorum.
Haberlerde senelerce komsu olan kadin, cocuklarini kaciriyor ev sahibinin.
Hem nasil guveniyosunz kocasinada ayni evde kaliyosunz?
Ve en onemlisi: sen bu kadini biliyosunda nasil bu kadinla kocani ayni eve sokuyosun ve uyuyosun rahatca?

Bu Merve kimse hayatinizdan direk cikarin derim neden boyle bir parazite katlaniyorsunuz ki, etrafinizda kisilik sahibi baska arkadasiniz yokmu, uzaklasin bu kadindan ileride kim bilir ne derce buyuk sorunlar acacak size. Baska dert edecek onemli seyiniz mi yok hayatta, birde o kadinla tatile gitmissiniz.
Su yazdiklarinizin 1 ine katlanmazdim ben acikcasi, hicbir mecburiyetiniz yok yani o kadina katlanmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…