Arkadaşım gerçekten beni çekemiyor mu?

Kadın ile arkadaşlığın kesin
Ancak şu da var ki sizin evliliginiz sanki çok müthişmis gibi kocası da ondan sogumus diye anlatmanız çok çirkin Sogumussa sogumus size ne Bunu böyle mutlu olur gibi anlatmaniz hic guzel degil
Sizin de ondan geri kalır yaniniz yok bence

Ben burda evliliğim güzel veya değil demedim tamamısen benim neler çektiğimi biliyormusun ben asla eşi onu sevmiyor diye mutlu olmuyorum ben asla öyle bir insan değilim merveye bile sesimi çıkarmıyorum insanları kırmamak için hep içime atıyorum öyle sizin anlattığınız gibi fessat bir insan değilim burda anlatmadığım çok şey var. şu an gerçekten çok üzüldüm böyle söylemene sen ve burdaki insanların bazıları insanları ne kolay kırıyorlar böyle.

Bir şey diyeyim mi ben hep sizin gibi davranırdım. Hatta hiç tepkimi belli etmezdim kırılırlar diye.
Konuşmak gorusmek istemiyorum diyemezdim. Ama kendi kendimi yerdim.
Ne yaptım sonra biliyor musunuz ?
Yavaş yavaş mesafe koydum.
Bir yere çağırdılar reddettim aradılar tam yemek yapıyordum sonra konuşalım dedim kapattim mesaja geç verdim soğuk yazdım.
Onlar hamle yapmadan asla adım atmadim. Artık öyle mesafeli oyle saygililar ki bana karşı. Tavsiye ederim.

Görüşmek zorunda değilsen görüşme yani uyarmak nedir artık. Hiç görüşmemek yada çok nadir görüşmek doğru olanı.Uyarmakla filan olmaz bu.

Ay bu ne yaa. Böyleleri insanın ruhunu emiyor gerçekten. Çok var bunlardan. Bence hayatınızdan bu tip insanları uzak tutun ne gerek var ki burada konu açmanıza varacak kadar canınızı sıkmaya başladıysa artık. Kesinlike yavaş yavaş mesafe koymaya başlayın böyle insanlar hep ortalığa huzursuzluk ve negatiflik yaymaktan başka hiç bir işe yaramıyorlar

Bende benzer bır konu actım lakın ben sıkıntımı o an çözüme kavusturdum. Siz cok tavız vermişsiniz. Bundan sonrada tavrınızı net koymalısınız. Ayrıca akraba dahı olsanız sızı invitmesıne asagılamadına fırsat verıp kendınızden ödun vermiş oluyorsunuz. Bu ilerıde sızın saygınlığınızı zedeleyebılır.

Arkadaşlığınızı bitirmeyin.Tencere kapak gibisiniz çünkü.Çok eski olanlar için bile kız hakkında demediğin kalmadı.Gömdün resmen.Bu kadar laf söylüyorsun kızın karakterine varana kadar ama hiç uzaklaşma gereği duymamışsın.Lcw koton bende giymem ama giyeni de asla aşağılamam.Eğer hergün rol yapmaktan sıkıldıysanız bitirin görüşmeyin diyebilirim.

Hem kadını şikayet ediyorsun hem peşinden ayrilmiyorsun. Alemsin :) davranislarindan rahatsizsan görüsme. Kvaliden ya da gorumcen degil ki gorusmek zorunda olasin..

Ayyyy hiç gelemem şekerim benim de hayatımda bu tarz insanlar oldu hala da var başta alttan aldım ama sonra 1-3 geri ödedim :)

kimse kimseyi çekmek zorunda değil o arkadşınla çıkça konuş böyle davranmaya devam edersen seninle görüşmeyi kesicem de kendini bu kadar da ezdirme

Kızlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sağolun iyiki varsınız

Kadının çocuğuyla ilgili şeylerin bu konuyla ne alakası var anlamadım. O çocuğunun altını yerde değiştiriyor, siz tekkullanımlık alt açma kullanıyorsunuz anladık. Sizi tebrik etmemiz mi gerekiyor?

Dediğini gibi kadın sizi taklit ediyor olsa çocuk bakımında da taklit ederdi

Böyleleriyle görüşmek doğru değil.Bence mesafe koyun aranıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…