Arkadaşınız kendinize gelmeniz için biraz abartmış ama haksız sayılmaz.
Eşiniz sizin seçimlerinize saygı duymuyor.
Her şeyin doğrusunu o bilir,
Her şey onun fikrine göre olsun gibi yaşıyorsunuz diye anlıyorum bu soylediginjzden.
Evli barklı kocaman kadınsınız,
Nerede ne giyeceğinizi bu şekilde dayatmamalı.
Yada ozendiginiz bir sofraya teşekkür etmek yerine abartmışsın eleştirisi yapmamalı.
Bu boşanma sebebi mi?
Kişiye göre değişir.
Problem mi? evet.
Bacım rahatlık batmıs diyesim geldi. Aman tek sorunun bu olsun. Boşayacak kadar da büyük bir sorun görmedim. Eşinin nasıl bir karekterde olduğunu en başından bilip kabul etmişsin. Konuşup halledilecek bir şeye benziyor.
Siz eşinizin annesi değilsiniz neden onun giyeceği kıyafeti siz seçiyorsunuz? Aynı şekilde siz giyeceğiniz kıyafeti ne diye resim çekip atıyorsunuz gidince gorsun. Bana çok eş odaklı yaşıyorsunuz gibi geldi.
Canım arkadaşının boşaman gerektiğini söylemesi bana garip geldi.arkadaşının sana bunu nasıl düzeltebilirsin diye yardımcı olmalıydı.moral vermeliydi...bunu alabilirsin demeliydi. Bilemedim en yakın arkadaşım eşiyle öyle böyle bir tartışma yaşadı ki benim ağzımdan boşamalısın kelimesi çıkmadı.yorumunuz için teşekkür ederim lakin rahat batması için sorun çıkaranın ben olmam gerekir. Ayrıca ben boşanayım da demiyorum. Arkadaşımın sözlerini sordum ve aslında neden böyle bir tepki verdiğini anlamaya calısıyorum
Tutumlu bir ailede buyumustur ya da kendisi tutumludur gibi hissettim.
Ya da asiri sacan bir ailede buyumus ve kendince boyle olmamaliyim kalibina burunmustur psikolojik bir cikarim yaparsam.
Ancak yatili yardimci, kolej ve yillik tatiller konusunda boyle degil sanirim.
Yani sizin her seyi abartili yasadiginizi dusunuyor demektir bu.
Hic konustunuz mu sebebi neymis
Ornegin disarda dogum gunu kutlamasini abarti bulma sebebi şaşaalı seylerden hoşlanmamasi ve bu sebeple sizi gosteriş delisi gibi goruyor olabilmesi ihtimal dahilinde sonucta ozel gunse bu onun ozel gunu ve boyle seylerden hoslanmadimi biliyor olmali diye dusunebilir ama kiyafetiniz ya da hazirliginiz icin heves kirmasi problemdir
Canım arkadaşının boşaman gerektiğini söylemesi bana garip geldi.arkadaşının sana bunu nasıl düzeltebilirsin diye yardımcı olmalıydı.moral vermeliydi...bunu alabilirsin demeliydi. Bilemedim en yakın arkadaşım eşiyle öyle böyle bir tartışma yaşadı ki benim ağzımdan boşamalısın kelimesi çıkmadı.
Arkadaşınız abartmış. Ortada boşanılacak bir durum yok. Siz görselliğe önem verirsiniz eşiniz vermez. Zevk ve tercih meselesi. Kıyafetinize karışması doğru değil ama bu aşılablecek birşey ve kesinlikle boşanma nedeni değil.
Konunun en basında hayat standardinizi niye anlattiniz konuyla bir ilgisi var da ben mi cözemedim
Cherry özlemiştim!Bence boşanma sebebi değil bu zira erkeklerin çoğu düz öküz işte giyimden mücevherden anlamaz
Flört ettiğim öküze yeni pırlanta küpemi göstermek adına sırnaşıyordum. Bu da dedi ki "bunun neresi 1 karat ortasındaki taş futbol sahası"
Başka bir gün bir davete giderken giyeceğim elbiseyi gösterdim cevap: "Bunun neresi gapalı la"
Başka bir gün etek giymeme laf etti
vs
vs
vs
Gayet yüksek eğitimli olsa da modern geçinse de kazma işte ne yaparsınız
Bence istediğiniz gibi giyinip kuşanın bu herife de fikrini sormayın
Aslında kararlarını kendi alan biriyim ve genelde evde hep benim isteklerim gerçekleşir.
Sorun eşimin daha mütevazı benim ise daha görsel odaklı olmam. Ona göre gazete kağıdında da yenir maksat muhabbet olsun, bana göre ise su bardağı altında tabak olmadan servis edilemez...
Tamam ama siz eşinizi bu konuda eleştirildiğiniz gibi eleştiriyor musunuz?
Bizde de sizinki kadar uçurum olmasa da benzer farklılıklar var.
Ama masayı hazırladığımda eline saglik yerine aman ne gerek vardi demesini istemem.
Derse de sinirlenirim.
Benim için önemli demekki böyle tercih etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?