- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Bir Arap ülkesinde yaşıyoruz ve bu yemeğe kayılacak kişileri eşim tanıyordu. Bu sebeple sörfüm.Neden giyecek kıyafeti esinize atıyorsunuz yanlış mı anladım akşam yemegine kotla gel makyaj falanda yapmamı dedi
Burada önemli olan iş yemeğinin nerede yapıldığı , kot tişört gidilebilen bir yer ise ciddi bir iş yemeği değil gibi , eşiniz bunu düşünemiyor mu?
Bazı durumlar yere ve amaca uygun değil ise abartılar komik oluyor gerçekten.
Ama,
Ciddi iş yemeğine ilk defa gidilmiyorsa kot giyinmenin uygun olmadığının , bilinmesi lazım ikiniz tarafından, bilmem garip geldi bana.
Arkadaşınızın fikrini dinleyin ama kendi süzgecinizden geçirip içinize alın.sevgili hanımlar,
Buraya her konu açmaya niyetlendiğimde nasılsa hallolacak, aciz olma diyorum... dayanamayıp açtığımda sonrasında kendimi çok kötü hissediyorum...
bir arkadaşıma anlattım bugün olanları. Kendisi eşimin beni aşağıladığını, hakir gördüğünü, psikolojik şiddet uyguladığını ve boşanmam gerektiğini söyledi.
Ben böyle düşünmediğimi söylediğimde de beni kendimi kandırmakla itham etti.
sizce ben kendimi mi kandırıyorum?
Ben çok eleştirdim kavga ettim başta, sonra zamanla bıraktım. Dediğim gibi çok sevdiğim için değiştiremeyeceğimi kabul ettim. O da hiç beni değiştirmeye çalışmadı. Yan yana biri Anya biri Konya olarak yol almaya devam ettik.
Lakin bazen bu adamın içine bir şey kaçıyor. İşte o zamanlarda da böyle oluyor.
Benim de gözümde büyüdü şu meselesu bardağı altında tabak olmadan servis edilemez...
Psikolojik siddet, asagilama, bosanmak falan.. arkadasiniz vermis coskuyu. Kocanizda gözü olmasinerkeklerin cogunun oldugu gibi kocaniz da düz ve sade bir adammis. Tabi size karisiyor ve elestiriyor olmasi rahatsiz edici ama asilabilecek seyler bunlar.
Arkadaşınızın fikrini dinleyin ama kendi süzgecinizden geçirip içinize alın.
Siz aşıksınız tabi ki tahammülünüz daha fazla olacak.
Bazen dışarıdan objektif bir göz iyidir ama aşık olan sizsiniz. Aranızdaki sorun çözülebilir gibi göründü.
Değerli hissetmeye ihtiyacınız var eşinizi alın karşınıza böyle davrandığında kendimi değersiz hissettiriyorsun benim fikirlerime saygı duymanı istiyorum diye konuşun. Akıllı bir kadınsınız konuşarak çözebilirsiniz.
Bu boşanma sebebi olmaz bana göre.
Cünkü %100 uyum diye bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Eğer size saygısızlık yaptığını düşünmüyorsanız, bu eleştiriler sizi kırmıyorsa yada ayda yilda bir mevzu oluyorsa, birbirinizi böyle kabul ediyorsanız kime ne :)
Benim de gözümde büyüdü şu mesele
Belki de bu kadar prosedürden bikmistir. O boyle yetismemistir. Belki de fazla mi kuralcisiniz bilemedim ama arkadasiniz abartmis. Bu kadar seyden de bosanilmaz
Buraya her konu açmaya niyetlendiğimde nasılsa hallolacak, aciz olma diyorum...
O değil de biz şimdi fikir almak amaçlı bir konu açtığımızda aciz mi oluyoruz?
Eşiniz, hayat tarzını benimseyememiş.
Bir iş yemeğine kotla tshirtle gidilmeyeceğini bilmiyor ya da hayatına entegre edemiyor.
Benzer şeyler yaşıyorum ve ne kadar rahatsız edici olduğunu yakınen biliyorum.
Mutsuzluğunuzun muhtemel sebebi, her heyecan ve hevesinizi kursağınıza tıkan bu eş kişisi olsa gerek.
Bilemiyorum, boşanılabilir.
Maddi imkan her zaman ferahlık vermiyor insana işte.
Bunun canlı örneğisiniz.
Aman canım ya tek derdin kıyafet seçimi olsun sozde onun istediği gibi giyinin onun yanında arkadaslarinizla beraberken kendi istediginiz gibi çünkü benim eşımde bdni kıyaget konusunda zevksiz bulur ama bu onun fikri bende onunla çıkarken onun istediği gibi giyinirim ama kendi başımayken kendi istediğimi bu bi problem ki evet ama boşanma sebebi asla değil
Boşanmak gibi bir düşüncem yok, eşimi çok seviyorumBende kesinlikle boşanma sebebi değildir demem insan mutsuzsa boşanabilir ki hep huzursuzsun belli ki herşey içinde kaliyor az çok tahmin edebiliyorum
Konu sahibesi bence bunu kendisine söylemis. Yani drama çevirme gecip gidecek abartma gibisinden.O değil de biz şimdi fikir almak amaçlı bir konu açtığımızda aciz mi oluyoruz?
Konu sahibesi bence bunu kendisine söylemis. Yani drama çevirme gecip gidecek abartma gibisinden.
Konu sahibesi bence bunu kendisine söylemis. Yani drama çevirme gecip gidecek abartma gibisinden.
Sizin de öyle, bazı kadınlar heveslidir.Çok teşekkür ederim umarım sizler için hiçbir hayal kursagınızda kalmaz
Sizin de öyle, bazı kadınlar heveslidir.
Misal, ben öyleyim.
Şimdi hatırladım, evlendik, balayından geldik falan filan derken 1 ay oldu evimizde ilk defa normal bir güne başlayıp, ilk akşam yemeğimizi yiyeceğiz.
Salona mükellef romantik bir otel yemeği adabında( kalp vs değil nefret ederim, bir masa kurdum, güzel mi güzel giyindim, eşimi karşıladım.
Bana söylediği şu oldu ‘ ne gerek var altı üstü 1 tabak yemek, iş çıkarmışsın kendine’ dedi ve gidip pijamalarını giyip o masaya oturdu.:)
Bir kadının güzel hevesleri böyle böyle kırılıyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?