- 11 Ekim 2017
- 1.368
- 2.781
- 133
- Konu Sahibi akasayalar
-
Cok tesekkurler canim guzel yorumun icin. Biliyorm cok buyuk sorunlar degil.ama cok buyuk kavgalar yasandi.insanlara rezik dahi olduk.pskiyatr psikolog aile terapisi. Yani esim hicbirini kabul etmedi. Ben anladimki ne kadar yakin o kadar kavga.diyorum ya adam dizide oynayanlar salak izleme diyor deliriyorum. Ondan bile kavga cikardi.cok sukur bir aya yakn ne sesimiz cikti ne solugumuz.aileme bile telefonda evlilige iyice alisti onu tatile goturucem demis. Birde bir ayrinti var gunde dort defa telefonda uzun uzun konusabliuorz cok sacma gelicek ama ya yana gelince oluyodu kavgalrEvlilikteki davranışlarını annenin veya arkadaşının içine sindirmek zorunda değilsin. Anladığım kadarıyla mutlu bir evliliğin var. Üstelik bulduğun çözümler de ne bileyim öyle insanların gözünde aykırı sayılacak şeyler değil, gayet basit davranışlar. Hatta bdv’deki tonla iç karartıcı konunun içinde ilaç gibi geldi bunları okumak:) Durum böyleyken, annenin, arkadaşın, komşunun vs dediklerine hiiiç takılma. Arkadaşın da seni kıskanmış bence. Çok biliyorsa o doğru çözümü bulsun kendi evliliğine.
Onlarada uzulmuyor degilim kizin psikolojisini daha nisanliyken bozanlar var benim yanimda. Nisain sana gore cok guzel cocuk diyenleri duydum.bizimki cevap veremezdi.yani biraz cekimser. Simdi cocuk diyorki ben cok rahattim bekarken.ben tatiller yaptim.iste ben ne guzeller bulurdumda senle evlendim. Simdi kizda diyorki ben senin gibi davranirsam hepten baskasina gider. Hakli olablir aslinda.ama bide soyle bisey var bizim kiz hep ilgi istyor sevgi istyor. Benim kimseden beklentim olmadgi icin mutluyum zaten.Arkadasinizin kavgalarini bitirmek icin cozumu neymis peki de sizin cozumunuzu yanlis bulmus?
Iste zaten bir aydir suyuna gittigim icin iyiyiz. Televizyonda istedgimi actirmak istemedigim icin iyiyiz.hizmetci kelimesine takilmiyorum istedigim zman tum isleri yspiyor yukarda hep belirttim.kahve cok iceriz yemek cok yeriz disarda. Genelde ise o alir birakir. Evde istedgm zman yatdim eder.ama istemiyorum cunku iki is birden yapmis oluyorum.mesela makineyi yerlestir dedigimde genelde barak kiriliyo.yada temiz yikanmiyo.yada yeri sil dedigimde iz kaliyor. Benim bakildigi zman evim cok duzenli olmali. Mukemelliyetci degilim ama asiri titiz olunmasa bile ev hep duzenli durmali bana gore. Isim cok yorucu degil. Bubyizden evde zman gecirmeyi seviyorum. Bu arad la dipnot: bende senin gibi hayal ederdim evliligiYa ben bekarım ama birşey yazacağım lütfen yanlış anlamayın, siz böyle mutluysanız adınıza sevinirim fakat ben mesela asla böyle mutlu olamazdım. Ben kocama böyle davrandıktan sonra zaten niçin sorun çıksın? Siz de çalıştığınız halde evde de adamın tüm hizmetini yapıyorsunuz, meyvesine kadar ayağına getiriyor, hiç birşeyine karışmıyor, kendinizi oyalamak adına da yine gidip ev işleriyle uğraşıyorsunuz. O kadar işin arasında da yine gidip bir iki öpücük konduruyorsunuz. E adam ileri derecede rahatsız değilse zaten niye sorun çıkarsın? Yani hep sürekli huyuna gidiyor, onu rahat ettiriyorsunuz sadece fakat aslında bir hizmetçiden ne farkınız var şu durumda? Ha şöyle "hayır o da buna karşılık şunu şunu yapıyor evde" deseniz başka ama böylesi bana garip geldi ya. Ama siz doğru bulduktan sonra tabiki kimseye laf düşmez, başlığınıza karşılık fikrimi yazdım.
Ama adamim en sevdigi aeyler bu hayatta.bayilir yemek yemeye. Kendini kaybediyor.ve herkese soyluyor insanin evi gibisi yok vallahi cagirmayin evimde mutluyum diyor. Baska seceneginiz varsa tabiki denemek isterimKavga etmemek için eşinizle paylaşımları azaltıp önüne yiyecek içecek koymak çözüm olmamalı.
Cok belirttim ama yine soyliyim.mesela takintim var perdem duz durmali yastiklarimin yeri degismemeli.halim oerdem ayni renk.solmamali. yani ben eve yardimci dahi almiyorum imkanim oldugu halde.heleki bizimki hic yaoamaz.ama heo dedim yine diyorum pazara beraber gidiyoruz market kesinlikle beraber. Ise alir birakir. Yemek yaomasam disarda yeriz. Ilk meaajlarda yazar zatenBütün ev yükü sizde, adam neyi seviyorsa onu yapıyor , kısacası yan gelip yatıyor. Böyle çözüm mü olur. Bir de evliliğe alıştı demiş sizin için. Adamın üstüne temizlik bezini atıp, al biraz da sen alış demek lazım. Her evlilik kendine özgü demişler ama sağlam olan her evlilik müşterek olan evliliktir.
Iste sevgiye ilgiye muhtac olmadigim gibi karsimdakinede sevgi verme geregi duymuyorum.eger pohpihlasaydm boyle olmazdim.surekli aglar sizlardim beni sev diye.triplere girerdim.yanindan ayrilmazdim.farkindaysaniz ne diyorum islerimi haleediyorum.sevgide bir eksilme cinsel hayatta bir eksilme yada sossyalligimden bir eksikligim yok.birde cariye kelimesi hic hos degil.Sizin gibi davransa bütün kadınlar, hiçbir evlilikte sorun çıkmaz. Siz cariye olmuşsunuz. TV izlemem ne gerek var,yemek yaparım, meyve taşırım, ev işi yaparım, bakım yaparım... eee adam sizinle niye mutlu olamasın ki zaten her şey onun istediği gibi oluyor. Evlilik hep alttan almak pohpohlamak mı??
Sanirim ilk defa tatil yuzu gorecegimi dusunuyorsunuz.seninle gecinmeye gonlum var diye bir laf var bilirmisniz. Herzman dedim yine diyorum esim benim istedigim temizligi yapamaz.annemi bile istemem yardim konusunda. Benim bir duzenim var. Adam oturuota bana emirler yagdirmiyor. Cariye oadisah bunlar ne kotu ithamlarEşiniz tatile götüreceğim dedi diye mutlu oluyorsunuz mesela :) padişahım çok yaşa ! Hayallerdeki hatunsunuz vesselam. Bir gün bir aksilik çıksa da bir teklife hayır demeniz gerekse ne tepki görürsünüz burası bence önemli.
Hahahahh.dogru hic bu yonden dusunmemistim.ev zaten kocaman 4 arti bir gor gorebilirsennnİyi de zaten bu işleri birinin yapması gerekiyor. Aynı odada yapamayacağınıza göre. Siz kavga etmeme yöntemi bulmamışsınız sadece işler için günlük rutin oluşturmuşsunuz. Biz evde aman kavga etmeyelim diye kaçmazken de bazen işlerden aynı odada zor görüşüyoruz.
Bir uzmana mi gorunseniz o zaman??Iste sevgiye ilgiye muhtac olmadigim gibi karsimdakinede sevgi verme geregi duymuyorum.eger pohpihlasaydm boyle olmazdim.surekli aglar sizlardim beni sev diye.triplere girerdim.yanindan ayrilmazdim.farkindaysaniz ne diyorum islerimi haleediyorum.sevgide bir eksilme cinsel hayatta bir eksilme yada sossyalligimden bir eksikligim yok.birde cariye kelimesi hic hos degil.
Az önce yazdığımı yukaridakilerden yola çıkıp yazmıştım aslında.Cok belirttim ama yine soyliyim.mesela takintim var perdem duz durmali yastiklarimin yeri degismemeli.halim oerdem ayni renk.solmamali. yani ben eve yardimci dahi almiyorum imkanim oldugu halde.heleki bizimki hic yaoamaz.ama heo dedim yine diyorum pazara beraber gidiyoruz market kesinlikle beraber. Ise alir birakir. Yemek yaomasam disarda yeriz. Ilk meaajlarda yazar zaten
Konumu guzelce okuyunuz hanimrfendi. Benim islerimi yapmamla ilgili sikintim yok. Mutlulugumu devam ettirmek icin buldugum yol cok iyi geldi diyordum hani. Gittiginiz uzman varsa yinede alablirm aderesiBir uzmana mi gorunseniz o zaman??
Perde konusundaki takintim icin uzmana gozulmem gere cunkuKonumu guzelce okuyunuz hanimrfendi. Benim islerimi yapmamla ilgili sikintim yok. Mutlulugumu devam ettirmek icin buldugum yol cok iyi geldi diyordum hani. Gittiginiz uzman varsa yinede alablirm aderesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?